beyer bu aksam manesde yesıl kutu aldım sansımı denedım kırdırdım ve glacier erenıon cıktı. Manesde olan varsa piyasasasın soyleyebılırmı ben pazarda gormıom ama yınede bı fıyat almak ıstedım sımdıden sağolun
bi vilen yokmu upppp
bilen yokmu up upup
manesi bilemem ama edanada 15-20 gb eder
ohh ne güsel item bize çıka cıka +1 salamander çıkar
baya eder sanslısın bana crimson boot&Salamander Staff cıktı
Banada salamander staff çıktı dün
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
manesi bilemem ama edanada 15-20 gb eder
Bence o kadar etmez +3ü 999m di.
aynen öyle.belki biraz daha düşük olabilir.çünkü wreath of erenion yani woe +3 999m den tezgahta oluyor.
ben 1 haftadır m1 de moradonda yatıom glacier erenıonnu +0 onın gormedım pazardan bu gun sataya calsıcm offer dıcem bıde +3 e kadar yanmaz dımı buda +3 olursa dd 7 rogue ile takas edebilirmiyim ?
bilmion bari sus kendini iyice rezil etme banada cleaver çıktı
banada hell breaker cıkmıstı abime verdmıstım charı yemek yıycem geldım baktım hell braker +6 olmuss basmıs daha oyunu bılmıyo sormus adamlara acemı sansı
quote:
Orjinalden alıntı: murderr
beyer bu aksam manesde yesıl kutu aldım sansımı denedım kırdırdım ve glacier erenıon cıktı. Manesde olan varsa piyasasasın soyleyebılırmı ben pazarda gormıom ama yınede bı fıyat almak ıstedım sımdıden sağolun
manes te onu +3 at ve 999m den frelan cpazara koy pazarlık atana ver
yahu su itemleri +3 yapıp satmaya kalkıyorsunuz ya helal olsun onun ederi fazla yok janem +6 sını satıom ben 21 gb veren yok sen +3 üne offer diyecen allah kolaylık versin
8 9 gb etceksen benım ısme yaramaz o zaman + basarım 350m kaldı onuda + basmak ıcın harcarım +5 yaparsan sanırım 20 25 gb eder +5 de yanıo galıba ???