ghost recon advanced warfighter 2 de healt çok az nasıl yükseltcem healt i tuşlar falan olmuo lütfen biri yardım etsin geçemiyorum bölümü
evet arkadaşlar graw2 de bende takıldım kaldım ve hiçbiryerde çözümünü bulamadım bu oyunun tam çözümü bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olsun lütfen.
Zor olduğunu duymuştum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum :S
"Can" çok az değil savaş simulasyonu olabilecek bir oyun olduğu ve gerçekte olduğu gibi isabetli bir atışta tek mermide öleceğiniz için size tuhaf geliyor.
Tam bir takım oyunudur. İyi bir atıcı olmadan önce iyi bir takım lideri olmalısınız. Buda diğer 3 takım arkadaşınızı iyi yerlere menzilleyip, en iyi şekilde saldırı planı uygulamaktan geçiyor.
Kolay gelsin, hemen sıkılırsanızda sağlık olsun.
Oyun böyle istediğimiz zaman save yapamıyoruz.Bölümü o kadar geç sonra pat bi yerden kurşun gelsin lap diye geberiyosun sonra baştan başla uyuz eder adamı
evet, o oyunda health'ı yükseltemiyoruz. o yüzden vurulmamak için çok dikkat etmek lazım. zira o sağlık level'in sonuna kadar yetmesi lazım.
aga ne güzel işte daha iyi daha zevkli oluyor oyun.sana daha çok taktik ve strateji yapma zorunluluğu getiriyorki oyunun zaten öyle zevki çıkıyor. birde hamachi oynarken güzel oluyor susturuculu sniperler ile oyun çok zevkli
GRAW ı PeterPetrelli ile baştan sona bitirdik. Graw gibisi yok Graw2 ondan daha kolay. Siz yine iyisiniz :D M.U.L.E için " aga o arabaya nasıl binecez? " diyen bir arkadaşım var asdgfasf
Bu arada iki oyunu da en zor seviyede bitirdim. İstiyorsanız hangi bölümde ne yapmanız gerektiğini anlatabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme