Şimdi Ara

Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
19
Favori
96.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle çalışmaların için çok teşekkürler. Bende oyunu 2 gün önce aldım Türkçe yamayı bekliyorum oynamak için tahminen ne zamana biter. Tekrardan teşekkürler.

  • Bende kış indirimlerinden beri bekliyorum, biraz oynadım gerçi, dayanamadım artık. hahaha

  • Ben bu arkadaşı çözdüm artık. Kendisi ay da bir geliyor, yamanın çoğunu bitirdim az kaldı yakında yayınlanır diyor, sonra kaybolup gidiyor, 1 ay çıkmıyor piyasaya. Sonra yine aynısı... Gösterip de vermeyen cinsten. Sessizce uzun zamandır takipteydim ama artık yamanın çıkmayacağından tamamen emin oldum. Siz hala bir umut bekleyebilirsiniz. Kimseninde şevkini kırmak istemem.

  • Yakuza0 Y kullanıcısına yanıt

    Yani bilemiyorum belki de haklısınız. 8-9 aydır bekliyorum hala umudum var. Bende bi' ara sizin gibi düşünüyordum. Fakat bakarsanız arkadaşın önceden de baya bi' Türkçe yama projesi olduğunu ve tamamladığını görebilirsiniz. Bu yüzen benim hala umudum var. Bilemiyorum belki de önemli bir şey olmuştur veya zaman bulamıyordur.

  • bilip bilmeden konuşanlar gelmiş yine. birincisi ek paket çıkalı 3 ay oldu. nerden 8 aydır bekliyorsunuz onu anlamadım. ek paket çıkana kadar yama çalışır durumdaydı. ikincisi ben ayda bir gelmiyorum her zaman buradayım. sürekli yama bitmek üzere de demedim. sadece en son söyledim çünkü dosyanın sonuna ulaşmıştım. ancak kontrol aşamasında bazı yerleri atladığımı fark ettim onları tamamlıyorum. yalan borcum yok kimseye. istemiyorsam yapmam bırakırım. mesele şu. benim bir işim ve bir hayatım var. eskiden yoktu hep evdeydim o yüzden yamalar çok çabuk tamamlanıyordu ama bu sefer öyle değil. işin verdiği yorgunluk dışında bir sürü sıkıntı çıkıyor. her şey güllük gülistanlık değil. elimden geldiğince her gün vakit ayırmaya çalıştım ama yeterli olmadı ne yazık ki. isteyen bekler isteyen yamasız oynar ya da kendi yapmaya çalışır. diyecek başka bir şeyim yok.

  • Yapılan yoruma bak kafayı yiyeceğim. En başından beri konuyu sessiz bir şekilde takip ediyorum. Biri gelir yan hesabıyla harasslar biri gelir daha çıkmadı mı der şaka gibi..

  • Yamaya olan ilgimi ben de kaybettim. Artık çıksa da oynayacağımı zannetmiyorum. Basit bir iş, çok karmaşık ve uzun sürdü. Yukarı da arkadaşın dediği gibi eski yama yeni sürüme güncellenseydi şimdiye kadar çoktan bitmişti. Favorilerimden de çıkarıyorum artık konuyu. Graveyard Keeper - Better Save Soul Türkçe Yama(v.1.405) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1khan1 -- 28 Ocak 2022; 22:25:52 >
  • Bu kardeşim ile dead rising 4 yaptık çalışmasının canlı şahidi benim ne kadar titiz ve özenli olduğunu bilirim.Süreç uzayabilir ama yaptığı yamanın ne kadar kaliteli olduğunu göreceksiniz.Ayrıca piyasa da ücretsiz yama yapan çevirmen yok olanıda kaçırmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 29 Ocak 2022; 12:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.