Şimdi Ara

graves mi vayne mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4800 ip oldu adc herom az olduğu için bunlardan birini alıcam aklımda vayne var artıları eksileri nelerdir her iki heronunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• graves. metada diyolar şimdi ama sırf karizması için alınır. Ani hasarı çok fazla

• Graves su an metada graves derim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graves:
    + İyi bir laning phase
    + Yüksek burst ve kill alabilme potansiyeli
    + AoE damage
    + İyi wave clear
    + E'nin cooldownı az (basic vurdukça da 1 sn azalıyor). Bu da demek oluyor ki steroid attack speed ve fazla dash imkanı

- Kısa range
    - Mana hungry
    - Ultisinin skillshot olması kaçırma olasılığını arttırıyor

Vayne:
    + True damage
    + Çok iyi late game
    + En iyi kiting yapılan şampiyonlardan biri
    + Single target damage dediğimiz tek bir hedefe verilen hasarı oldukça fazla

- Kötü ve zor bir laning phase
    - İyi pozisyon bilgisi gerektirir
    - Base statsları iyi değil
    - Support oyuncusuna bağımlı

Bana göre Graves al. Kendisi şuan meta şampiyonu zaten. AD Carry rolünde çok iyi değilsen Graves senin için daha kolay olabilir. ADC'ye yeni başlayanlar veya az bilenler için Vayne zordur.
  • Hocam vayenin hasar potansiyeli cok yuksek ancak kırılgan gravesta vayne kadar hasar vermiyor ama daha dayanıklı

• Bir zamanlar çöp dediğiniz şampiyonlara nasıl koşuyorsunuz.f
  • Graves tank adc :) ve 6 lwlde yarı can atabiliyor runnan kasırgası ile e stacklersen daha etkili kullanabilirsin.vayne alıp doublelift gibi oynamak aklına gelmesin olmuyo benden söylemesi

• teşekkürler herkese graves alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mirketdestek

Graves tank adc :) ve 6 lwlde yarı can atabiliyor runnan kasırgası ile e stacklersen daha etkili kullanabilirsin.vayne alıp doublelift gibi oynamak aklına gelmesin olmuyo benden söylemesi

Bronze alert

• Graves biraz daha kolaydir. Suanki metada top akali,diana falan oldugu icin takimlarda en az 2 asassin metasi basladi buda vayne gibi hyper carry leri geriye atti. Graves tf ta sadece WRQ atsa fighting gidisatini degistiriyor burst vurdugu icin. Ayrica W skili tf lrada inanimaz buyuk bir rol oynuyor her ne kadar useless gibi gozukse de.

Vayne oyle degil biraz daha komplke bir oyun mekanigi var ve kesinlikle takiminda en az 1 kisinin tamamen seni korumasi lazim.

Oyundaki hala en fazla damage cikarabilen adc vayne oldugu icin bkz> W , ben vayne derim. Zordur ama ogrenince durduramazlar.
  • Oynayabilirsen vayne.

• Vayneye ayrı bir ilgim var nedense, daha çekici geliyor ve oynaması zevkli. Ama as az olunca veya kasamayinca tam bir eziyet.

• Graves en iyi adc şuan
  • Benim görüşüm graves vayne oranla suikastçı herolarına karşı daha güçlü.Sen adamı kesicem derken adam seni Q+AA+E+ULTİ ile keser çünkü aşırı brust damagesi var.Fakat vayne de graves e oranla tank-off tank ve yakın dövüşçü herolarına karşı daha güçlü.

Birde graves in lane aşaması daha iyi vayne'e oranla.Vayne kolay counter yer ve outfarm kalabilir bazı herolar karşısında.
  • Graves al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence corki al hem daha ucuz
  • Vayne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.