Şimdi Ara

Gratis'in önünde karı kız kesen adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün kız arkadaşımla gratis'e gitmiştik kasada çok sıra vardı dışarıda sigara içeyim dedim kapıdan çıkarken bir tip takıldı gözüme. Görünüş olarak tam bir suriyeli gibiydi. Kıyafetler, ten rengi, dişleri sarı saçma sapan bir tip. Gratis'ten çıkan kadınların alt bölgelerine bakıp elini ovuşturuyodu. En sonunda dayanamadım dibine kadar girdim birinimi bekliyorsun dedim annemi bekliyorum dedi bende adam gibi bekle o zaman yoksa kötü şeyler olacak dedim sustu 2 dakika sonra annesi geldi gitti. Bu bahsettiğim tip en az 29-30 yaşında anneside kapalı bir kadındı. Yemin ederim nasıl insanlar var ben anlamıyorum. Burada dinle ilgili bir kötüleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Kadının kapalı olmasını söyleme sebebim kapalı bir kadın ve oğlu. Kadın içeride alışveriş yapıyor oğlu kapı önünde milletin karısının kızının bakılmadık yerini bırakmıyor ve kendini tatmin ediyor. Annemi bekliyorum demeseydi olaylar daha farkı gelişirdi büyük ihtimal benden dayak yerdi sonra suçlu ben olurdum böyle bir ülkede yaşıyoruz. Anlatma sebebim herkes dikkat etsin sapıklıkta çığır açmış bu tipler. Kız arkadaşınıza, annenize, çocuğunuza vs mümkün olduğunca dikkat edin aman arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğitim ve ahlak eksikliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Eğitim ve ahlak eksikliği.

Aynen öyle hocam.

• hasta biri olmadigina emin misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

hasta biri olmadigina emin misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

hasta biri olmadigina emin misin

Hasta biri değildi diye düşünüyorum hocam.

• Ohoho doguda yasiyorum gel burayi gor orda 1 kisiyi gorduysen burda her erkegin kesişini görursun.Ayni şekil kizlarada sicramis kizlarda hep kesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

Ohoho doguda yasiyorum gel burayi gor orda 1 kisiyi gorduysen burda her erkegin kesişini görursun.Ayni şekil kizlarada sicramis kizlarda hep kesiyor.

Aynı şey değil. Bahsettiğim olayda sapıklık hat safhada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.