Şimdi Ara

Grange Kitapları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar bu kitaplar arasında bir bağ var mı acaba ? örneğin kurtlar imparatorluğunu okumadan şeytan yemini okumak hata mı olur ? (sıralamayı bilmiyorum tamamen sallladım kitap isimlerini hangisi önce çıktı haberim yok) yoksa kızıl nehirler kurtlar imp. vs hepsi ayrı kahramanlardan oluşan kitaplar mı ?

ya da şöyle diyeyim dan brown kitaplarında konu olarak değilsede baş kahraman olarak aynı kişi vardı o tarz bir durum söz konusu mu ?

• Bütün kitaplar birbirinden bağımsız, istediğiniz sırayla okuyabilirsiniz..
  • Hepsi bagimsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Kızıl Nehirler'i okuyorum çok hoşuma gitti sonunu bağlayamazsa çok sağlam küfür ederim
  • Grange candır can :) okumanı şiddetle tavsiye ederim, şuana kadar okuduğum kitapları bağımsızdı birbirlerinden.
  • Hepsi bağımsız,karakterleri farklı kitaplardır.Bana sorarsan Kızıl Nehirler'i oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 7 Aralık 2012; 16:41:35 >
  • zaten birini okursan diğerlerini de okumak zorunda kalırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leyleklerin ucusu orijinal kurgusu vardi :)
  • Bir tek kötülük üçlemesine dikkat et onun haricinde hepsi birbirinden bağımsızdır gönül rahatlığıyla okuyabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurningMoon

Bir tek kötülük üçlemesine dikkat et onun haricinde hepsi birbirinden bağımsızdır gönül rahatlığıyla okuyabilirsin

O kötülük içlemesi Maxime chattamın değilmiydi

Karıştırdımmı Grangenin hepsi bağımsız üçleme yok
  • Pardon hepsi bagimsiz degildi. Kotuluk uclemesi var.

1- Siyah Kan

2- Seytan Yemini

3- Olu Ruhlar Ormani

http://www.sabah.com.tr/kultur_sanat/edebiyat/2010/11/06/babasiz_buyudugum_icin_hayatimda_hep_korku_vardi

• Evet öyle bi kötülük üçlemesi diye geçiyor fakat birbiriyle bağlantısı yok ki o kitapların, konu olarak da karakter olarak da.
  • Şu üçleme konusunda beni aydınlatabilecek birisi var mı?

Elimde şeytan yemini var ve bunu okumayı planlıyordum.Bağımsızsa başlayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Şu üçleme konusunda beni aydınlatabilecek birisi var mı?

Kitaplar bagimsiz. Karakterler olaylar bagimsiz. Ama Grange bu sekilde bir kotuluk uclemesi olusturmus. 3 kitapta anlatilanlar da kotuluk ve kotulugun dogusu ile ilgili oldugu icin.

Kizil nehirler, Leyleklerin Ucusu vsvs polisiyeye giriyor. Cinayetler, katiller, ipuclari falan filan.

Bu 3'leme de polisiyeye giriyor (olu ruhlar ormanini okumadim) ama daha cok saf kotulugu isliyor. Kotulugun dogusunu, varolusunu anlatiyor. Herhalde bu sebeple bu kitaplara kotuluk uclemesi adini verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Kitaplar bagimsiz. Karakterler olaylar bagimsiz. Ama Grange bu sekilde bir kotuluk uclemesi olusturmus. 3 kitapta anlatilanlar da kotuluk ve kotulugun dogusu ile ilgili oldugu icin.

Kizil nehirler, Leyleklerin Ucusu vsvs polisiyeye giriyor. Cinayetler, katiller, ipuclari falan filan.

Bu 3'leme de polisiyeye giriyor (olu ruhlar ormanini okumadim) ama daha cok saf kotulugu isliyor. Kotulugun dogusunu, varolusunu anlatiyor. Herhalde bu sebeple bu kitaplara kotuluk uclemesi adini verdi.

Teşekkürler.Okumamda sakınca yok o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 9 Aralık 2012; 15:49:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Teşekkürler.Okumamda sakınca yok o zaman :)

Yok yok okuyabilirsin. En sevdigim Grange kitabidir ayrica Seytan Yemini.

• hangisinden istersen ondan başlayabilirsin.ama ölü ruhlar ormanını en son sıraya koy derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

leyleklerin ucusu orijinal kurgusu vardi :)

+1

Ölü Ruhlar Ormanı ve Sisle Gelen Yolcu hariç tüm kitaplarını okudum.

Bence Leyleklerin Uçuşu en sağlam kitabıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.