Şimdi Ara

GRANDE PUNTO ABARTH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana göre aracın fiyatı ülkemizde 40.000ytl civarını geçmez 35 ila 40.000ytl arası bir fiyata sahip olabilir..motor rakiplerine göre zayıf kalsada ilerde 180hp versiyonu bu sorunu çözebilir şu an bu sınıfın en iddalı ve en iyi modeli gösterilen clio rs ile kıyaslamak doğru olmaz ama ilerki dönemlerde b sınıfı 1.6 turbo ateşli hb ler arasında kıyasıya bir rekabet olacak şu anda kağıt üstünde en güçlü opc..
  • çok neşeli bir topik olmuş...

GRANDE PUNTO ABARTH
    ve
     GRANDE PUNTO ABARTH

bence fiat içinede biraz farklılık vermeli...yoksa işi zor gibi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ya arkadaşlar yapmayın bu aracın dengi Corsa OPC değil.Ben sadece abarth estetik olarak güzel olmamış.Opc'ye bakın ne kadar sportif ve body kit çok güzel.O yüzden örnek verdim.Yoksa Corsa Opc 192 Hp nere 150 lik abarth nere!!! Abarth dengi Corsa GSİ dir.Ama GSİ da 180 HP
  • 150hp için 205nm tork az kalmış.
  • grande punto abarth 1.4 t-jet motoru 150hp güç ve 205nm tork üretiyor..0-100km hıza 8.2sn çıkıyor max hızı ise 208km

bence veriler cok kötü

150 hplik araçın verileri

170 hplik golf bile 7,9 8,0 saniyede cıkıyor bundan cok daha agır olmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhılBoatwrıght -- 9 Ekim 2007; 21:39:42 >
  • bu araç rallide kullanılan punto nun kırması yani dış tasarım tamamen aynı sadece motor farklılı war (doğal olarak).Bence oldukça güzel bir araç
  • Çok keyifli bir sürüşe sahip gibi duruyor, bence modern 106 GTI.
  • 150hp motorun sebebi belkide fiat makul bir fiyata spor otomobil satmak için yapmıştır ayrıca aracı corsa opc ile kıyaslamak çok yanlış bu araç kıyaslanacaksa fiesta st, colt czt, 207gt gibi aynı güçte veya yakın güçlerde araçlar ile kıyaslanır opc ye rakip olacak araç aynı aracın 180hp çıkacak versiyonudur..

birde benim görüşüm ve sadece benim değil bir çok otomobil kuruluş ve dergilerin görüşü b sınıfı hoth hatch modellerin en iyisi clio rs..referans alınacak bir otomobil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 9 Ekim 2007; 23:28:44 >
  • Bravo'ya bile koydukları mercekli farı bu araca niye koymamışlar hayret

Hastasıyım Fiat'ın pazarlama sistemine,gençlere yönelik araç çıkart,tanıtımında bile xenon kullanma Göstergeler ve iç mekan aile otomobili gibi,aynaların rengi ve jantlar Mini GP'den çakma..

Neyse 4-5 sene sonra Bravo HGT'ler gibi ölü fiyatına piyasası olur o zaman belki ucuz sportif araç diye alır bineriz
  • corsa daha güzel
  • ingiltere fiyatı bu : £16,600 biraz pahalı gibi geldi ama türkiyede ne olur bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

150hp için 205nm tork az kalmış.

Konsolun ortasında sport tuşu var.ona basarsan overboostta 230 Nm veriyor.

1.8 turbo değil 1.4 turbo
  • ne içini ne de dışını ben beğenmedim açıkçası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

ne içini ne de dışını ben beğenmedim açıkçası...

Senin gözün açık ağızlı pejolara alışmış ondandır

şaka bir yana herkes bir aracı beğenicek diye bir şart yok.

motor konuşucaksak ,performans konuşucaksak araç 150 hp sınıfına göre beklentileri karşılıyor.

0-100 8 sn kötü denilmiş.aracın boyu 4.03.golf den çok hafif falan değil.

daha fazlasını isteyenler için 180 hp daha sert abarth ss çıkıcak diyorum ama okuyan dahi yok.

• yok abi ben o açık ağızların da beğenmiyorum herşeyini.

hoş bununki de pek kapalı değil hani

benim istediğim sınıf değil belki de ondan böyle bakıyorum o araca.benim asıl merak ettiğim araç bravo.hele ki geçen biyerlerde mesaj içinde 150 hp t-jet motordan bahsedildi...
    ağzımın suyu akmadı değil.ki aracın dış tasarımı gerçekten harika.iç tasarımı hakkında aynı yorumu yapamıycam çünkü koltuğa oturmadan pek bişi anlaşılmıyo.ancak bahsedilen motor versiyonu ile türkiyeye gelir, es kaza fiyatı da makul seviyede olursa düşünmeden liste arasına alırım...nasıl olsa A3 yılan hikayesine dönmüş
  • En kötü ihtimal şubat 2008 yeni bravo gelicek.

1.4 t-jet 150 hp orta donanım 40 a gelir.

aracın bu kadar geç kalmasının tek sebebi tofaşın 1.6 mjet i beklemesi.yeni bravo nun stilo gibi olmaması için

1.6 mjet şart .ancak ben olsam kasımda 1.4 turbo ları piyasaya sürerim.belki de öyle olur.

a3 makyajlanıcak mart başı satışa çıkar.
  • Fiyatı 35 i geçmez inşallah yedek parça yaygın servis ağı ile ben şahsen opc yerine buna yönelirdim
    Gerçi opelinde servisi var hemde her yönden vaar yanii.. özellikle tamamen duygusal yönden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

En kötü ihtimal şubat 2008 yeni bravo gelicek.

1.4 t-jet 150 hp orta donanım 40 a gelir.

aracın bu kadar geç kalmasının tek sebebi tofaşın 1.6 mjet i beklemesi.yeni bravo nun stilo gibi olmaması için

1.6 mjet şart .ancak ben olsam kasımda 1.4 turbo ları piyasaya sürerim.belki de öyle olur.

a3 makyajlanıcak mart başı satışa çıkar.

heh.sağol.tam A3 alma arefesinde olan beni "makyajlanacak, martta satışa çıkar" cümlesi ile bitirdin.o zaman iki seçeneğim kalıyo peugeot 308 ve fiat bravo...

hey allahım yaa.meke bir ben iki...
  • Bravo güzel de insanda önyargı var Fiat a karşı ne bilim... Bana tutmıcak gibi geliyor...

Kuş serisinden sonra Türk insanına prestij olarak zor yaranır Fiat, aslında köklü bir firma...
  • Sen grande punto da tutmaz dedin.

ne oldu.geçen sene bizde 10bin sattı.

avrupada 5. sırada

tofaş artık kuş önyargısından kurtulanlara hitap ediyor.sana değil yani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.