Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.099
Cevap
191
Favori
351.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #8
Giriş

Ben zaten PC'de oynayacam hocam ama Gta 5'in şuan ki Enhanced versiyonunda bile ilk yayınlanan Xbox 360 fragmanındaki gibi yoğun NPC kalabalığı, çevre detayı filan yok. Acaba Rockstar gine NPC yoğunluğu, çevre detayı gibi faktörlerde kırpma yapacak mı? RDR 2'de yapmadı diyorlar. Doğrudur ama Gta 6 modern zamanda geçen daha büyük çaplı bir oyun.

Yeni nesil konsollar baz alındığı için dediğiniz gibi olacak diye düşünüyorum. Çok yüksek ihtimalle çözünürlük, lod kalitesi, npc yoğunluğu düşük olacaktır ama pcye çıkan versiyonda iyileştirme kesinlikle olacaktır. Ps5pro'nun işlemci ps5 base modelden pek farklı olmadığı için muhtemelen en iyi versiyonu biz yine pcde göreceğiz.

boş yapma işiniz yok tek bildiğiniz iftira aTMAK...

Umarım klavye fare desteği de gelir ve o şekilde oynarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

rdr2 de npc kırpılacak bir durum yokki yapsınlar.1800 lerde büyük çoğunluğu boş arazilerde geçen bir oyunla günümüzde şehir yoğunluğu olan gta oyununu kıyaslamak saçma olur.gta5 zaten çıktığı ps3 e göre yüksek seviyede bir oyundu.ps4 de anca kaliteli düzgün oynanıyordu ama gta6 için aynısı geçerli olmayacak.ps5 ve ps5 pro ps3 dönemine göre çok daha güçlü konsollar.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

Kaçınılmaz olarak evet. Her zaman söylüyorum o gördüğünüz plaj sahnesindekilerin yarısından fazlası aynı sahnede olma şansı yok. Rockstar'da diğer firmalar gibi videolarda süslemeyi seviyor iyi kötü. GTA V oynanış fragmanı veya diğer fragmanlarına bakarsan anlayabilirsin. GTA V'i de şuan olduğundan çok daha kalabalık yapabiliyorsun modla ama oyunun bütün trafik sistemi ve yaya sistemi felç oluyor o zaman. Denge sistemi var sayıyı da bilerek düşürüyorlar. Cyberçöpdeki gibi yürüyen robot npc den ibaret değiller çünkü öyle olsa Rockstar da tıka basa npc ile doldurur ama pratikte o iş öyle olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 26 Mayıs 2026; 17:36:4 >

Şu rdr2 ye rdr 1 deki online zombi modunu getirmediler ya çok büyük ayıp ettiler ne güzel PlayStation üç zamanında birinci oyunda online da undead nightmare Adında Zom bir modu vardı dört kişi oluyorduk akın akın sürekli zombiler geliyordu hayatta kalmaya çalışıyorduk lan arkadaşına kadar eğlenceliydi var ya yıllarca bekledim ikinci oyuna da gelir diye gelmedi çok büyük ayıp ettiler şu anda var ya bu modu çıkarsalar milyonlarca kişi tekrardan oyuna döner sırrı Zom bir moduna online oynamak için dostum

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Gta 4 remake ya da remaster gelecek diyorlardı hiç ses seda yok. Rdr 2ye de bi yeni nesil güncellemesi getirmediler. O da iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bellic -- 26 Mayıs 2026; 21:3:13 >

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026
    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026youtube
    Ben Tamer Yeşildağ, oyun videolarımı bu kanaldan izleyebilirsiniz. En yeni ve eğlenceli oyunlar bu oyun kanalımda olacak. Burası bana ait ve hep öyle kalacak. Oyun oynamayı çok seviyorum. Oyunlar benim hayatımın büyük bir kısmını oluşturuyor. Çeşit çeşit oyun oynuyorum. Özellikle yeni çıkmış oyunları denemek en büyük eğlencem diyebilirim. Dünya'nın en gerçekçi oyunu ne diye soracak olursanız, hayat, derim. Oyunlar ile gülmek ve eğlenmek için kanalıma hoş geldiniz. Sıklıkla yeni ve eğlenceli bir oyun videosu ile burada olacağım. Hikayeli Oyunlar, Basit Oyunlar, GTA 5, PUBG Mobile, Minecraft, Roblox, Brawl Stars, Korku Oyunları, Mobil Oyunlar ve çok daha fazla eğlenceli oyun TAMER kanalımda olacak. :) Herkese iyi oyunlar.
    https://www.youtube.com/@TAMEROYUN/videos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 26 Mayıs 2026; 22:4:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Medya maymunları her zaman ki gibi tam zamanlı şovunda.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • manqouzx kullanıcısına yanıt

İnsan gibi arkadaşla iki laf ettik, bodoslama dalıyorsun. Biraz dikkat edelim cevaplarken.

• Rockstar oyundaki Roxy ve Bae-Luxe isimli rapçi ikilisini gerçek hayattaki Miamili ünlü kadın hip-hop/rap ikilisi "City Girls'ten" esinlenmiş sanırım. City Girls'in parçaları GTA 5 ve Online'da falan radyo kanallarında vardı.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 27 Mayıs 2026; 10:34:15 >

elemanın herhalde ps5 hissesi var.Konsola laf ettirmiyor Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

oyunun grafikleri gerçek hayatın ta kendisi Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bellic -- 27 Mayıs 2026; 13:43:23 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.