Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.099
Cevap
191
Favori
351.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #8
Giriş
  • Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026

Reece de benim dediğimi diyor

Dedim ya kaprisli çocuk gibi Rockstar. Hiçkimse bilemez,tahmin edemez,yorum yapamaz,analiz yapamaz diyor. Ben ne zaman dersem o zaman olacak, eğer olur da sızarsa onu dahi değiştiririm diyor.

Hatta Rockstar ilk sızıntılar sonrası şöyle bi politika izlemeye başlamıştı bu da epey gündem olmuştu. Sızıntı yapanı deşifre edip işine son vermek için ara ara sızacak sahte bilgi verip işte fragmanı şu tarihte çıkarıyoruz arkadaşlar deyip sonra sızarsa o kişileri işten çıkarıyolar

26 Mayıs'ta ne olacak bilmiyorum. İlginç olan Rockstar resmi hesapları Trailer 2 yi sabitlemiş durumda (pinned). 26 Mayıs sonrası sabitleme kalkar mı ne olur bakacağız 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 24 Mayıs 2026; 16:46:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mr.Bellic kullanıcısına yanıt

PS5 gücünü tam kullanan oyun gördün mü ki imkansız diyorsun... TR'de satılacak mı o mesele var...

Detay olarak bi bilgi vermek istiyorum. "Ara sahnelerde grafikler nasılsa oyun içinde de öyle gözüküyor ve gözükecek." demişsiniz ya bu kısmen doğru. Evet ara sinematiklerle oyun içi grafikler çok benziyor ama birebir aynı değil. Mesela oyunu pcde modlarken farkettiğim şeylerde biri oyundaki yan karakterlerin cutscene ve ingame diye iki ayrı modeli var. Cutscene olanlar daha yüksek poligonla oluşturulmuş ve dokuları daha iyi. Ingame olanlar ise daha düşük poligonlu ve daha düşük dokulara sahip. Buna benzer trickler Gta 6'da da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • manqouzx kullanıcısına yanıt

Kullansın , kullanmasın diyen mi var

fc 26 gibi güçsüz bir oyun bile 1080p Low ayarda

bf6 yı balanced yapınca online oynanmıyor bile kasılmaktan

konsolun ömrü bitti bir ben göremedim sanırım ps5 pronun gücünü

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

o demiyor fragmandada yazmışlar...

ufak atta civcivlerde yesin...

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • knk 2 milyar dolarla oyunun güzelliğinin ne alakası var parayı oyuna harcamıyorlar oyunu yapan çalışanlara harcıyorlar , bu oyuna para verip hadi iyi ol gibi bir şey demiyorlar , bir 8 yıl daha ertelerlerse oyunun maliyeti 4-6 milyarı bulur çünkü çalışanların maaşı o kadar 16 yıllık aylık ortalama 3500 dolar alan 6 bin çalışan 16 yıl sonunda maliyetini hesapla 4 milyar dolar yapıyor e elektirik gideri de var bedava değil az da olsa onlar da arttırıyor kısacası çalışanların verimi önemli işinde iyiyse iyi bir oyun çıkartırlar ortaya zamanları da var yani para masrafları 1 milyar dolar kadar da reklamlar için ayırmışlardır 3 milyarlık oyun oluyor bu gta 6 200 milyon kopya satarlarsa 80 dolardan 16 milyar doalr para yapıyorlar zaten 3 milyar düş 13 milyar kar gta online den de 5 katını kazansalar toplam 78 milyar dolar kazanabilme potansiyelleri var en kötü 30 milyar kesin , o 30 milyar dolara 3 tane amerikan uçak pistli savaş gemisi yapılabiliyor tanesi 11 milyar dolardan xd 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa FatihSerin FDLNO -- 25 Mayıs 2026; 3:7:57 >

• mucahid_06 M kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam ancak maalesef yapacak bir şeyimiz yok Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

gta 5'i bile grafikleri kısmadan 60 fps oynatamayan dandik bir konsolun gücünden mi bahsediyorsun kralGrand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

Söz konusu gta 6'nın grafikleri,fizikleri,yapay zekası ve devasa acık dünyası olunca bence 60 fps İM KAN SIZ.Abartı gelebilir ancak ben 30 fps'ye bile şükür ederim

vay be yarın gta 6 oynayabilirdik Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

acaba gta 6'da Messi'ye gönderme yapacaklar mıGrand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bellic -- 25 Mayıs 2026; 18:24:56 >

dedi boş kova...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bellic -- 25 Mayıs 2026; 18:23:10 >

geçenlerde şuna benzer bir şeyin olabilme ihtimalinden bahsettiğim icin forumdakilerin etmedikleri laf kalmamıştı Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

kalça fiziğine harcamış olabilirlerGrand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Kasım 2026 

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.