< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟 (177. sayfa)

-
-
Adamlara kiziyonuz da, calisanlarin soyledigine gore yapilacak zibilyon tane is varmis oyun uzerinde. 2025 sonuna yetismesi imkansizmis. Daha cok is varsa bir sey gostermemeleri de normal, final kalitede gostermek istiyorlar. Ertelenme sebebi de bu zaten, cok daha iyi olma firsati varken neden daha kotu olarak ciksin ki. Kocaman sirket, zenginlikte uzerine yok tum calisanlarini rahatlikla finanse edebiliyorlar, ben olsam ben de ertelerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rockstarı hiç tanımamışsınız. Bir nesili, bir platformu tamamen emcüklemeden yeni nesile getirmez adamların para derdi yok acelesi yok.
O yüzden bu oyun isteseniz de istemeseniz de çıktığında en iyi deneyimi Ps5 Pro ile verecek.
Rockstar ne zaman der ki "elhamdülillah biz bu platformlarda doyduk" o zaman Ps6 ve PC için bir şeyler yapar.
Halihazırda kaç milyon satmış bir nesil var. Öncelik tabi ki mevcut nesil olacak. Ps6 iyi ihtimalle 2027'de çıksa bile (ki hiç ihtimal vermiyorum) Rockstar'ın keyfi olur hemen getirir mi daha ne kadar satacağı belli olmayan konsola siz düşünün.
EDIT: ayrıca yeni nesil oyun fiyatları, konsol zamları vs. derken yeni nesil cihazlarda ucuz gelmeyecek PS5 Pro'nun fiyatı ortada.
dolayısıyla Ps6 çıktığında ne kadara çıkacak nasıl satacak çok belirsizlik var şu an.
EDIT2: iyisiyle GTA 6'yı çıktığı gibi oynama hayaliniz varsa PS5 edinin.
para derdiniz yoksa ve GTA6'yı çıktığı gibi en üst seviyede oynamak içinde PS5 PRO edinin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 2 Mayıs 2025; 19:34:28 >
-
Şimdi durumun heyecanı bir yana, release window yerine direkt olarak release date verdiler bu sefer. Bu şekilde kesin tarihler verdiğinde 2 oyun dışında bütün oyunlar vaat edilen tarihte çıkmış piyasaya. 388 gün sıkacaz dişimizi. Sonbaharda Trailer 2'yi çıkarırlar.
Aslında biraz da beklediğim gibi, pandeminin acısını çıkartıyorlar arkadaşlar. GTA 5 ilk trailer'dan 675 gün sonra, RDR2 ise 726 gün sonra çıktı. GTA 6 26 Mayıs'ta çıkarsa ilk trailer'dan 903 gün sonra çıkmış oluyor. Düşününce makul süre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 2 Mayıs 2025; 19:53:37 > -
26 Mayıs'ta çıkacağız demesinin bana göre iki yönü var. Sırf afilli görünsün diye 26 dediler 2026 ya çağrışım yapsın diye. Peki neden 26 Nisan veya Haziran değil? Onu da Take Two yatırımcılar toplantısına bağlıyorum ben yine. Yani seneye Mayıs'ta çıkış tarihi vermek zorunda kalacaklarından 26 Mayıs dediler. Muhtemelen seneye Mayıs başı açıklanacak 2026 Ekim-Kasım arasında. Ayrıca ön sipariş de o zaman açılacak. Yani gerçekten çıkacaklarına emin oldukları zaman.
2026 sonbahardan daha da öteye sarkması ihtimalini imkansız görüyorum. Ps6 çıkışına çok yaklaşmak istemeyeceklerdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çıkacağı falan yok, sosyal medya fenomenleri ve onları izleyenleri 11-12 yıldır online ayağına koparıyorlar ve tadı tatlı geldi, kolay kolay bırakmazlar 5'i.
Üstüne bir de öncelik konsola çıkarırlarsa zaten geçmiş olsun, öyle bir aptallık da yapabilecek türden firma.
-
pc ile yeni nesil konsollara zaten aynı dönem çıkar.Kendi adıma ps5 pro ya geçip oynarım sonra pc ye çıkarsa orda tekrar oynarız.
-
İnsanoğluna yaranmak zor oyunda en ufak bir sorun görseler steam'de %50 karışık oluyor inceleme. Erken çıksa ayrı dert geç çıksa ayrı dert.
-
Bu oyunun uzun süredir falan geliştirildiği yok, 5'in kanını kuruttular sülük gibi eme eme, RDR 2 den sonra geliştirilmeye başlandıysa gene iyi. Hikaye o 10 yıldır geliştiriyoruz lafları 10 yıl önce V'de nasıl heist gelse de araba getirsek de milleti marizlesek diyorlardı.
200 saat kadar online oynamışımdır ama gene de şunu diyorum keşke online hiç tutmasaydı onun tutması belki de çoğu oyunu başlamadan bitirdi.
Bully 2 falan hep yalan oldu.
-
Hocam bu oyunu Gta 5 çıktığından beri geliştiriyor deniyor ama bence 2018 yılında filanda geliştirmeye başlamışlardır. RDR 2'yi 7 senede geliştirdik diyorlardı. Bu oyunda öyle olacak 2026 yılında çıkış yapacağını düşünürsek. Öyle 13 yıldır geliştilen bir oyun olarak karşımıza çıkmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 2 Mayıs 2025; 21:22:36 > -
Yalan tabi ki hocam, bu firma 18 saat çalıştırdı herkesi RDR2 için, onlarca çalışan isyan etti, üst düzey insanlar ayrıldı stüdyodan. Bu arada V için yeni içerik falanda ekleniyordu ortada VI çalışmasının olması imkansız bu durumda. Anca stüdyolardan birinde örnek konseptler hazırlanmıştır.
-
series x'm ve ben heyecanla bekliyoruz :D
-
cidden gta5 çıktığından beri geliştirildiğine inanan kaldımı?
-
RDR 2 diye bir oyun geliştirilmemiş olsa, o zaman insan inanır ama Rockstsr aynanda iki projeyi yürütecek bir firma değil. Zaten RDR olmasa büyük ihtimal 2022-2023 Gta 6 görürdük.
Pandemi de illaki etkiledi büyük ihtimal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Take-Two Interactive CEO Strauss Zelnick, Grand Theft Auto VI'nin (GTA 6) 2026 yılına ertelenmesinin ardından yatırımcıları ve hayranları yatıştırmak amacıyla açıklamalarda bulundu. Zelnick, Rockstar Games'in kaliteye olan bağlılığını vurgulayarak, oyunun mükemmelliğe ulaşması için daha fazla zamana ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Bu açıklama, oyunun 2025 sonbaharında piyasaya sürülmesi planlanırken yapılan ertelemenin ardından geldi.
Erteleme haberinin ardından Take-Two'nun hisse senetleri %8'e kadar değer kaybetti. Ancak Zelnick, bu durumun uzun vadeli büyüme hedeflerini etkilemeyeceğini ve şirketin 2026 ve 2027 mali yıllarında rekor düzeyde net rezervasyonlar beklediğini ifade etti. Ayrıca, "Borderlands 4" ve "Mafia: The Old Country" gibi diğer büyük projelerin 2025 takviminde planlandığı gibi ilerlediğini belirtti.
Zelnick, Rockstar'ın "mükemmelliğe yönelme" felsefesini benimseyerek, oyunun kalitesinden ödün vermemek adına ertelemenin gerekli olduğunu savundu. Bu yaklaşım, şirketin uzun vadeli başarısını sürdürebilmesi için önemli bir strateji olarak görülüyor.
GTA 6'nın geliştirme süreci, 2023'te yayınlanan ilk fragmanın ardından büyük bir beklenti oluşturdu. Fragman, ilk gününde 93 milyondan fazla izlenerek YouTube rekoru kırdı ve şu anda 251 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Bu durum, oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük bir ticari başarı elde etme potansiyelini gösteriyor.
Sonuç olarak, Take-Two ve Rockstar Games, GTA 6'nın kalitesinden ödün vermemek adına ertelemeyi tercih etti. Bu karar, kısa vadede hisse senedi değerlerinde düşüşe neden olsa da, uzun vadede oyunun başarısı ve şirketin büyüme hedefleri açısından olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fallout 5 için 2030 diyorlar gta 6 2026 olsa ne olur 2028 olsa ne olur.
far cry 7 ortada yok :D
-
-
Allah seni bildiği gibi yapsın rockstar bir seri arası 13 sene olamazz
NikTekyoutube
Rockstar has announced today that GTA 6 is getting delayed to May 26, 2026. This of course came as bad news for every Gamer, especially PC Gamers which will have to wait now for more than 2 years until the PC Port comes out...https://www.youtube.com/watch?v=g2rhP43OrvE
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X