Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Tommy Vercetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Grand Theft Auto V Tommy Vercetti

Arkadaşlar Traileri Hepimiz İzledik İzleyemenler İçin;
    Traileri İzlemek İçin Buraya Tıklayınız.
    Arkadaşlar Şimdi Burda Konuşan Adamı Ray Liotta'nın Sesine Benzettim Biliyorsunuz Ray Liotta Grand Theft Auto: Vice City'De Tommy Vercetti'Yi Yani Bizim Efsane Maço İtalyanı Seslendirmişti.
    Tommy Vercetti 86 Yılında 35 Yaşında Aradan Geçen 26 Yılla 61 Yaşında Olur Ki Bize Yaş Belirtmemişlerdi 20 Yaşında Hapise Girse 15 Yıl Hapis Yattı Yani En Azından 35 Yaşındadır Diyorum.
    Ve Trailerdan Anladığımız Üzere Karakterimiz Bu Yaşlarda Biri Kopyası Demiyorum Ama Tommye Gerçekten Benziyor Yüz Yapısı.
    Karakteri Görmeyenler İçin.
    Evet Arkadaşlar Trailerda Söylenenlerde İddamızı Doğrular Nitelikte.
    Buraya Nedenmi Taşındım?
    Sanırım Nedeni Havaydı.
    Ya Da... Bilmiyorum İşte O Şey...
    "Sihirdi"
    Filmlerde Görürdünüz.
    Yaptığım Şeyden Emekli Olmak İstiyorum.
    Ondan, O İş Hayatından.
    Bir Kereliğine İyi Adam, Aile Babası Olmak.
    İşte Bu Yüzden Büyük Bir Ev Aldım.
    Buraya Geldim, Ayaklarımı Uzattım..
    ..Ve Bütün Diğer Babalar Gibi Baba Olabileceğimi Düşündüm.
    Çocuklarım Televizyondaki Çocuklar Gibi Olacaktı.
    Top Oynayacak Ve Güneşte Oturacaktık.
    Fakat İşte Nasıl Olduğunu Bilirsiniz.
    Burdan Anladığımıza Göre Tommy Beladan Ailesini Korumak İçin Emekli Olmayı Ve Eski Yaşantısından Dolayı Vice (Miami)'Dan Ayrılıp Los Santos (Angeles)'A Taşınıyor Ki Bu Çok Mantıklı Los Angeles Ve Miami Aynı Ülke İçinde Olmasına Rağmen 5 Saat 40 Dakika Uçak Sürüyor Epey Uzak Bir Mesafe Bu Arada Unutmayalım Çok Yakınında Las Venturas (Vegas) Adlı Bir Şehir Var Burdada Küs Olduğu Eski Dostu Ken Rosenberg'Un Bir Kumarhanesi Var
    Bu Arada Vice İle Los Santos Arasındaki Uzaklığı Bilmiyenler İçin;
    Kendim Yazdım Capsleride Kendim Yaptım Alıntı Değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 18 Kasım 2011; 1:37:42 >

• tommy bu eleman , videoda da los angeles a geldim çünkü çocuklarım var , onları kaliteli şekilde yetiştirip iyi bir aile babası olmak istiyorum diyor , burdan büyük bir ev aldım ve bu yaşam tarzıyla belanın benden uzak olacağını düşündüm diyor ama galiba yine tommy nin başı belaya girecek
  • @Mertcan. Demekki Tommy Emekli Olmaya Karar Verdi Ama Yine Rahat Duramadı Belki Burda Kenle Barışırlar.
  • Bu Tür İpuçları Olan Arkadaşlar Yokmu?
  • Bence bu Tommy ama bunu yönetmeyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Bence bu Tommy ama bunu yönetmeyeceğiz.

Eğer Tommy İse %100 Bunu Yönetiriz Eğer Bunu Yönetmesek Bize Görev Veren Zengin Bir Adam Olurdu Böyle Kendi Soyguna Çatışmaya Girmezdi
  • tommy ile ken rosenberg küsmü hangi oyunda küstüler gta vice cityde değiller gta IVdamı küstüler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tommy olduğuna inanıyorum sesi ve konuşma şekli özellikle çok benziyor tipi için bişi dememe bile gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbuyumişte

tommy ile ken rosenberg küsmü hangi oyunda küstüler gta vice cityde değiller gta IVdamı küstüler

San Andreas'ta Küs Oldukları Anlaşıldı Ken Hatta Çatışmalı Bir Görevde CJ'E Hadi Tommy Hadi Tommy Eski Günlerdeki Gibi Bir Şeyler Demişti.

quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

tommy olduğuna inanıyorum sesi ve konuşma şekli özellikle çok benziyor tipi için bişi dememe bile gerek yok

GTA V İle Beklentim; Vice'Da Geçsin Ve Tommyde Olsun İdi.
    Bu Şekil Daha Güzel Olcak Galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 5 Kasım 2011; 0:30:03 >

• gerçekten tommy ile birlikte o san andreasın devasa haritasında oynamak mükemmel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: feyyyaz

quote:

tommy ile ken rosenberg küsmü hangi oyunda küstüler gta vice cityde değiller gta IVdamı küstüler

San Andreas'ta Küs Oldukları Anlaşıldı Ken Hatta Çatışmalı Bir Görevde CJ'E Hadi Tommy Hadi Tommy Eski Günlerdeki Gibi Bir Şeyler Demişti.

quote:

tommy olduğuna inanıyorum sesi ve konuşma şekli özellikle çok benziyor tipi için bişi dememe bile gerek yok

Bence yeni karakter gelsin

Vay Be İnanamıyorum Tommy'i Ret Ediyor Adam İtalyan Asıllı Amerikan Vatandaşı Tommy Vercetti Uyuşturucu Baronu Ricardo Diaz'In Katili Dönemin Forelli Ailesi Mafyasının Lideri Olan Sonny Forellinin Katili Tommy Vercetti Onu Yeni Grafiklerle Ve Daha Güzel Bir Senaryoda Görmek Kim İstemez

• belkide oyun vice Los Santos şehirleri arasında geçer belkide san andreas ın bütün şehirleri ve vicede geçeer belkide bütün gta şehirlerini birleştirirler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence yeni karakter gelsin

Vay Be İnanamıyorum Tommy'i Ret Ediyor Adam İtalyan Asıllı Amerikan Vatandaşı Tommy Vercetti Uyuşturucu Baronu Ricardo Diaz'In Katili Dönemin Forelli Ailesi Mafyasının Lideri Olan Sonny Forellinin Katili Tommy Vercetti Onu Yeni Grafiklerle Ve Daha Güzel Bir Senaryoda Görmek Kim İstemez

Tabi isterim fakar Rockstar buna izin vermez. Daha önce yönettiğimiz adamı bize tekrar yönetme şansını vermez. Hangi oyunda yaptı ki bunda yapacak ?

Herşeyin Bir İlki Vardır.

quote:

Orijinalden alıntı: cysis99

belkide oyun vice Los Santos şehirleri arasında geçer belkide san andreas ın bütün şehirleri ve vicede geçeer belkide bütün gta şehirlerini birleştirirler

Trailerde Dediklerine Göre Artık Yerleşme Gerçekleşmiş Ama Olurmu Olur

• Tommy olamaz arkadaşlar.. V günümüzde geçtiğine göre Vercetti 60 küsür yaşında olmak zorunda.. Sizce 60 küsür yaşında bir adam ana karakterimiz oalbilir mi?
  • tommynin burnu kemerli değildi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Tommy olamaz arkadaşlar.. V günümüzde geçtiğine göre Vercetti 60 küsür yaşında olmak zorunda.. Sizce 60 küsür yaşında bir adam ana karakterimiz oalbilir mi?

Açıklamalara göre 53 yaşındaki Ray isimli, emekli 2 çocuk babası, eşinden boşanmış bir adamı yönetecekmişiz

Kaynak alabilir miyim hocam? Varsa böyle bir açıklama, gözümden kaçmış olamaz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tommy olamaz arkadaşlar.. V günümüzde geçtiğine göre Vercetti 60 küsür yaşında olmak zorunda.. Sizce 60 küsür yaşında bir adam ana karakterimiz oalbilir mi?

Açıklamalara göre 53 yaşındaki Ray isimli, emekli 2 çocuk babası, eşinden boşanmış bir adamı yönetecekmişiz

Kaynak alabilir miyim hocam? Varsa böyle bir açıklama, gözümden kaçmış olamaz..

Bu konudan öğrenmiştim bendehttp://forum.donanimhaber.com/m_54464070/mpage_1//tm.htm#54565083

Yok hocam dikkat edersen orda "-İddialara göre GTA V'de kontrol edeceğimiz karakterin adı, Ray olacak. Ray 53 yaşında ve iki çocuk babası. İyi bir evlilik yürütmeyi beceremeyen ve boşanmak zorunda kalan Ray, ayrıca eski bir hükümlü. Belki de hayatını değiştirecek kilit nokta ise, onun Los Santos'a taşınma kararı alması." şeklinde yazıyor. Yani Rockstar dan resmi bir açıklama gelmediği sürece inanmamak lazım böyle asparagas haberlere.. 53 yaş ne demek yahu? O hafif yaşlı herif taş çatlasa 40tır.. Kaldı ki ben onun ana karakterimiz olduğunu sanmıyorum.. Bence o SA'dan bir örnekleme yaparsak Sweet gibi birisi.. Ana karakterimiz ya o polislerden kaçan zenci adam, yada o o üstü kapanan araçtaki beyaz atletli herif..

• Kesinlikle Tommy olduğunu düşünüyorum.
  • Arkadaşlar İddalarla Olmaz Falan Demiyelim Ayrıca.
    Tommy Vercetti Kaç Yaşında Olursa Olsun O "TOMMY VERCETTİ"Dir.
    Tommy'i En Son Vice Cityde Gördük Vice City'De Grafiksel Olarak Kemerli Burun Beklemen Saçma.
    Birde Şöyle Denmiş Ana Karakter Ya Polislerden Kaçan Siyah Adam Yada Üstü Açılan Arabadaki Adam Şu Kadar Şeyi Anlamak Ne Kadar Zor Bu Bir Tanıtım Videosu Burda Şehri Anlatıyor Bir Yanda Golf Oynayan Adamlar Bir Yanda Suçlular Bir Yanda Farklı Hayat Yaşayanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 17 Kasım 2011; 12:18:31 >
  • su ana kadar ne yalan söyliyim oynadığım gtaların hikaye olarak en güzeli gta iv görevleri on numara niko bellic on numara hikayesi var.. keske oyunda oda olsa gerçekten niko'nun orda olmasını çok istiyorum .. :))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.