|
216493167 |
|

|
216493167 |
|
![]() ![]() ![]() Aslında zor değil, tamamen ekip çalışması gerekiyor. Bir dipnot geçmem gerekiyor. CMM2 - CMM3 - CMM4 ayrı ayrı kişilerle yapılabilir. Baştan sona 1 heisti beraber aynı kişilerle yapmak gerekiyor. Yani örnek vermek gerekirse benimle CMM2 yaptınız. CMM3'te 3. bir kişi gelince ben olmasam ya da başka birisi olsa da yine yapabilirsiniz. Karıştırılmaması için söylüyorum. NOT: Pc konusuna yazdım ama olur da Ps5'te bu 2 kupayı almak isteyen olursa bir arkadaşım daha var. Beraber oynayabiliriz. 1 kişi daha bulursanız CMM4 de yapabiliriz. Ara ara beraber oynuyoruz arkadaşımla. Kimse bu 2 kupayı cesaret etmediği için Türk arkadaşları bulmak imkânsız oluyor. Hatta CMM2 için rehber tarzında let's play de yapmıştık. Merak eden olursa diye videoyu bırakıyorum. 3 ve 4 kişi kolay ama 2 kişi yapması çok daha zor. Grand Theft Auto V: The Doomsday Heist (CMM2 Hard) Act 1 https://youtu.be/zXIZaFX7yPU?list=PLX9NJj_4ohJ5-OwtPzbB0VdYL3JUnRXub< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 15 Aralık 2025; 1:41:15 > |
|
|
Diğer arkadaşımda xbox var. O xbox’ta da tamamlamıştı. Pc’de zamanında Epic’ten aldım, geçen gün tekrar indirdim hatta hikayeyi tekrar oynayım diye. Pc’de online’da hiç oynamadım açıkçası. Keşke crossplay olsaydı. Çok iyi olurdu o zaman. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kar geldi bugün itibariyle. |
|
Grand Theft Auto 5 (GTA 5) but it's in Turkey (Türkiye) - Gameplay Reimagined by AI
#aigenerated #ai #gta #grandtheftautov #grandtheftauto5 #grandtheftauto #gta5 https://www.youtube.com/watch?si=wskgwR0UcAJ8T5gP&v=KMUgArR9vbc&feature=youtu.be |
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |
|
Arkadaşlar, araç ve güzel grafik modlarını nerden bulabilirim. Tek tek araç yüklemek istemiyorum, güzel ve değişik araçlar olsun. Bir de grafik modu da önerirseniz sevinirim. 4K oynuyorum ama yine de ekstra bi mod olursa süper olur. |
|