Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.057
Cevap
29
Favori
1.097.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • ÖNCELİKLE HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN...

BEYLER PATCH' İN NE ZAMAN ÇIKCAĞI HAKKINDA NET BİR BİLGİ YOK.
    AMA BAZI SÖYLENTİLERE GÖRE 2 HAFTA DENİLİYOR Kİ BENCE DE EN AZINDAN 1 HAFTA SONRA ÇIKAR.

BİRAZ SABREDİN. ÖLE PATCH İN BUGÜN YARIN ÇIKIP DA HİÇBİR İŞE YARAMAMASINDANSA
    2 HAFTA SONRA ÇIKSIN DA ADAM GİBİ PATCH ÇIKSIN DAHA İYİDİR...
    dual slotlu kartımla ayarlarda çok iyi sadece tırtıklar var atinin driverı gelir yakında tahminen düzelir arkadaşlar

ayrıca aşağıda verdiğim ayarlar konsol versiyonundaki ayarlar, bu ayarlara bakarak sizde kendi ayarınızı yapın bakıyorum bazı arkadaşlar herşeyi %100 yapıp fps niye yerlerde sürünüyo diyor

konsol versiyonundaki ayarlar
    Texture Quality = Medium
    Render Quality = Low
    View Distance = 21
    Detail Distance = 10
    Vehicle Density = 33

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU]

Yaww TExture sorunun çözen yokmu Atide.Çıldırıcam he.

Orjinalden alıntı: Wildgang

Orjinal mi?

bu sorun

1 driverden
    ya da 2. ram yuzunden oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 8 Aralık 2008; 11:26:45 >
  • arkadaşlar az önce bir arkadaşın verdiği cpu lara göre incelemeyi mutlaka okuyun derim. oyun görünüşe göre resmen 2. bir flight simulator vakası ekran kartı neredeyse etki yapmıyor oyuna ve 3ghz nin altında bir c2d işlemci yada default çalışan bir q6600 sahibiyseniz işiniz zor demektir. bende orjinal oyunu beklerken işlemciye biraz daha oc yapmanın yollarını arıycam.

şu kısım olayı müthiş özetliyor

"GTA 4 (PC) - Graphics card guidelines
    As GPU power is concerned, we can give an all-clear. Even at 2,560 x 1,600 (but also at 800 x 600) a Geforce 9800 GT is only slightly slower than a GTX 280 - GTA 4 primarily requires CPU power, reducing the resolution doesn't result in much more fps. On two test systems we were able to get a Radeon HD 4870 running. The benchmark revealed that this card also delivered similar results. "

GPU gücü hakkında şunu açık ve net olarak söyleyebiliriz. 2560*1600 çözünürlükte bile (800*600 olsa bile sonuç değişmiyor) 9800GT bir GTX280 den sadece biraz geride. GTA4 öncelikle cpu gücü gerektiriyor ve çözünürlüğü düşürmek daha çok fps elde etmeye yardımcı olmuyor. testler yapılırken iki tane makinayı HD4870 ile çalıştırdık ve testler yine aşağı yukarı aynı sonuçlarla sona erdi.

Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

iyi bayramlar

ayrıca aşağıda verdiğim ayarlar konsol versiyonundaki ayarlar, bu ayarlara bakarak sizde kendi ayarınızı yapın bakıyorum bazı arkadaşlar herşeyi %100 yapıp fps niye yerlerde sürünüyo diyor

Texture Quality = Medium
    Render Quality = Low
    View Distance = 21
    Detail Distance = 10
    Vehicle Density = 33

Dostum Toshiba p300 133 var. Herşeyi "0"a indirdim hala 25 fps. Sinir oldum, adama yumruk atarken bile Rocky filmlerindeki gibi ağır çekimle atıyor...

-Vista Home 32 bit
    -Intel Core 2 Duo T8300 @2.4
    -3gb Ram
    -Ati mobility Radeon HD3650
    -320gb HDD

Sizce bu bileşenlere göre normal mi aldığım performans?

.Net yükledim SP1 yüklü Dx10un üzerine Dx9un son sürümünü bile kurdum son çare olarak. Dxten sonra 2 fps artış oldu. (önceden 23 fps idi).

• Romandan aldığımız bir görevde find a cop car diyor fakat haritada hiç bir zımbırtı yok sağdaki soldaki arabaların hepsine baktım ama yok yani olmuyor ne yapmam lazım
    Şimdiden Teşekkürler
    Bayramınız mübarek olsun :)

Oyunu yükledim tam çalıştıracakken RMN40 sorunu alıyorum. Ve takdir edersiniz ki Service Pack 3 yüklemek bayağı zaman alacaktır. Sistemin çalıştırıp çalıştırmayacağını da tam kestiremiyorum. Yani o kadar SP3 yüklerim sonra oyun çalışmazsa gerçekten sinirim bozulur.Ekran kartım ucu ucuna yetmiyor galiba(X1700).Diğer gereksinimler fazlasıyla var. Ama bazı yerlerde çok farklı çok değişik şeyler okudum oyunun istediği ekran kartı hakkında.Sizce denemeli miyim yoksa hiç uğraşmamalı mıyım?

Bu soruyu sorduğum için bize ne kardeşim ne yaparsan yap diyende olacaktır.Saygıyla karşılarım.

Not:En düşük ayarlarda oynamaya razıyım.

Şimdiden teşekkürler..

Edit:Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 8 Aralık 2008; 11:35:20 >

Orjinalden alıntı: HRNclk777

iyi bayramlar

Texture Quality = Medium
    Render Quality = Low
    View Distance = 21
    Detail Distance = 10
    Vehicle Density = 33

pc de full detay görüntü konsol gibi oluyor en fazla. bu ayarda oynarsanız konsolun tırnağına yaklaşmış olmazsınız.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• quote:

Orjinalden alıntı: Wildgang

Orjinal mi?

Yok hocam orjinal değil.Bu iş daha sürerse orjinal alcam herhalde

Orjinalden alıntı: JurisHan

Benim bir sorunum var umarım yardımcı olursunuz.

Oyunu yükledim tam çalıştıracakken RMN40 sorunu alıyorum. Ve takdir edersiniz ki Service Pack 3 yüklemek bayağı zaman alacaktır. Sistemin çalıştırıp çalıştırmayacağını da tam kestiremiyorum. Yani o kadar SP3 yüklerim sonra oyun çalışmazsa gerçekten sinirim bozulur.Ekran kartım ucu ucuna yetmiyor galiba(X1700).Diğer gereksinimler fazlasıyla var. Ama bazı yerlerde çok farklı çok değişik şeyler okudum oyunun istediği ekran kartı hakkında.Sizce denemeli miyim yoksa hiç uğraşmamalı mıyım?

Bu soruyu sorduğum için bize ne kardeşim ne yaparsan yap diyende olacaktır.Saygıyla karşılarım.

Şimdiden teşekkürler..

dostum bunları yap sp3 e gerek yok

Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
    Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
    Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows"
    Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
    Step 5: Close registry editor
    Step 6: Reboot
    Step 7: Start GTA and freakin enjoy it already!

• quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Benim bir sorunum var umarım yardımcı olursunuz.

Şimdiden teşekkürler..

kardeş oyunun kurulu olduğu klasörden launchgtaIV exe sine sağ tıkla özellikler ve uyumluluktan uyumluluğun windows 2000 yaparsan rmn40 sorununu çözmüş olursun diğer soruların hakkında ise oyunu açmadan bişey diyemiyeceğim...

• beyler ya ben laptop da sımdı yenıden denedımde 15 altına dusmuyo fps eskıden olsa 7 fps oluyodu sımdı gayet akıcı oynanabılırlık baya yuksek intel centrino2 7450 mı ne ıste ole bısey 4bgddr2 geforce9600m gs
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.