Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (449. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.202
Cevap
113
Favori
676.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

Türkiye'de ön sipariş vermenin tüm rezillikleri Aral sayesinde yaşanmaya devam ediyor ve bir kez daha Aral'dan ön sipariş vermediğim için huzurluyum, shopto'dan verdim siparişimi 16'sında postaya verirler en geç 19'unda bende olur

İptal et kardeşim ben öyle yaptım bir kere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Türkiye'de ön sipariş vermenin tüm rezillikleri Aral sayesinde yaşanmaya devam ediyor ve bir kez daha Aral'dan ön sipariş vermediğim için huzurluyum, shopto'dan verdim siparişimi 16'sında postaya verirler en geç 19'unda bende olur

İptal et kardeşim ben öyle yaptım bir kere.

sanırım sen yanlış anladın, ben siparişi shopto'dan verdim bu yüzden kafam rahat demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

http://www.youtube.com/watch?v=jcPhZT6JY20

Hız Trenine binme ;)

Verilen tepkiler çok güzel.
  • quote:

kardeş sen shopto dan aldında orda fiyta 42 pound + 7 pound kargo 49 pound oluyo. oda tr parasıyal 160 tl filan ediyo. bizim tr de daha ucuzu geliyo oyun 130-150 arası rahat bulunuyo
  • xxpashaxx kullanıcısına yanıt
    Shopto'dan kargo dahil ne kadara geldi size ?

Oyun 45 Sterlin + Kargo ile ne kadara geliyor TL olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne1903

quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

quote:

quote:

Beyler oyunda hiç optimizasyon sorunu yok, fat kasa ps3 te gram kasma yok ama oyun 30 fps olduğunu belli ediyor 60 fps akıcılığını arıyorum oynarken.

nasıl oynadın dostum ?

Xbox ta orijinal ps te korsan kullanıyorum onun sayesinde oynadım, xboxla karşılaştırmaya gerek yok çoğu videoyu bende izledim ve fark göremedim diyebilirim. Last of us ta konsolda ufak takilmalar vardı ama gta yağ gibi akıyor hiç şüpheniz olmasın.

grafikler iyi mi dostum resimlerdeki gibi ? yani gta 4 ten gelişme var mı kaplamalar filan ?

Kaplamalar arabalarda çok değişmemiş sadece ışıklandırma ve detay olarak gelişmiş araçlar onun dışında gerçekten yeni nesil gibi duruyor oyun bence konsolu olan birisi kesin oynamalı bu oyunu.

• Sizce GTA V için PS3 almaya değer mi? Yoksa PS4 mü alınmalı?
    PS4 PS3 oyunlarını sorunsuz çalıştıracaksa eğer PS4 mantıklı gibi geliyor.
    Fikriniz nedir?
  • grafikler dehşetSadece çizgisellik ara ara göze batıyor..Araç grafiklerııııı gta4teki gibi.Pek farkı yok sayılır.Ama harika ötesi dehşet bir oyun.

• Araldan ilk ve son oyunum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

grafikler dehşetSadece çizgisellik ara ara göze batıyor..Araç grafiklerııııı gta4teki gibi.Pek farkı yok sayılır.Ama harika ötesi dehşet bir oyun.

Araç sürüşü Gta IV den çok farklı mı hocam? Göze batıyor mu? Çok mu kolay sağa sola dönüyor?
  • bugun yazıcıoglundakı spotcuma gittim 150tl dedi akşam gelebilir olmadı pazartesi dedi
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    bana oyun tam olarak her şey dahil 152 TL'ye geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

Araldan ilk ve son oyunum bu

aynen, ilk defa araldan aldım. onada pişman oldum. hep gittigidiyordan alıyodum. +dlc ye güvendik ama gene olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Horsemen

Sizce GTA V için PS3 almaya değer mi? Yoksa PS4 mü alınmalı?
    Fikriniz nedir?

Sadece exlusive oyunlar için bile alınır ps3.Ben GTA V için aldım.Her exlusiveyi oynadım neredeyse.

• quote:

Fikriniz nedir?

Kesinlikle değer. Sadece GTA için de değil. Red Dead Redemption (Rockstar'ın oyunu) , The Last Of Us , Beyond:Two Souls , Heavy Rain gibi oyunları oynamanı tavsiye ederim. Ayrıca Ps4 ün ilk kasasını biraz bekleyip takip etmek gerekir diye düşünüyorum. İnan bana pişman olmazsın.
  • quote:

Fikriniz nedir?

PS3 almak mantıklı mı bilmem de PS4, PS3 oyunlarını çalıştırmayacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler oyunda hiç optimizasyon sorunu yok, fat kasa ps3 te gram kasma yok ama oyun 30 fps olduğunu belli ediyor 60 fps akıcılığını arıyorum oynarken.

nasıl oynadın dostum ?

Xbox ta orijinal ps te korsan kullanıyorum onun sayesinde oynadım, xboxla karşılaştırmaya gerek yok çoğu videoyu bende izledim ve fark göremedim diyebilirim. Last of us ta konsolda ufak takilmalar vardı ama gta yağ gibi akıyor hiç şüpheniz olmasın.

grafikler iyi mi dostum resimlerdeki gibi ? yani gta 4 ten gelişme var mı kaplamalar filan ?

Kaplamalar arabalarda çok değişmemiş sadece ışıklandırma ve detay olarak gelişmiş araçlar onun dışında gerçekten yeni nesil gibi duruyor oyun bence konsolu olan birisi kesin oynamalı bu oyunu.

dostum yani resimlerdeki gibi mi ps 3 te soruyorum ama
  • danger_snake kullanıcısına yanıt
    ben 152 TL'ye shopto'dan aldım evet haklısın buradan 130-150 TL arası bulunabilir ama ne zaman gelecek, yok kargolandı mı? yok paket açık mı? çizik mi? diye stres olmaktan ise shopto'dan sipariş verip huzurlu bir şekilde beklemeyi tercih ediyorum
  • quote:

@bkaakco
    Grove streette istemediğin kadar gizem var senin için iyi olacak
    Lamar tam bi troll ve keyifli bir arkadaş ama sürekli birbirimize laf sokuyoruz.Telefon bana pek kullanışlı gelmedi aynı saint row serisindeki gibi pek bi fark yok.Sosyal medyayı tam kavrayamadım veya bana pek gozukmedı.Downton bölümündeki en uzun binayı hatırladınız mı oradan otomatıkman atlayınca paraşüt geliyor.Ve aynı san andreastaki gibi arada bir helikopter var.
    Ballaslar harika dizayn edimiş.Başlarındaki adamın kim olduğu bilinmiyor bazı kesimlerce.
    Los vagosla ballas 2004 yılında çok sıkı fıkıymış daha sonra uyuşturucu devreye girince kavgalı olmuşlar.Oyunda The Lost çetesine rastlayabılırım buyuk ıhtımal trevor küfürlerinde çok belli ediyor.
    @thecaliph16
    Akşam 6 dan evvel gene gidecem arkadaşa biraz daha oynayacağım.şimdi eve geldim.

dostum ayıptır sorması sen bu oyunu nerde oynuyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakage

quote:

grafikler dehşetSadece çizgisellik ara ara göze batıyor..Araç grafiklerııııı gta4teki gibi.Pek farkı yok sayılır.Ama harika ötesi dehşet bir oyun.

Araç sürüşü Gta IV den çok farklı mı hocam? Göze batıyor mu? Çok mu kolay sağa sola dönüyor?

sadece franklinde öyle.Trevor en kötü araba kullananı.Ama en iyi uçağıda trevor kullanıyor.Mıchael deniz araçlarını iyi kullanıyor.

• 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.