Şimdi Ara

Grand Theft Auto (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnatla Türk AppStore'da bu oyun çıkmıyor, nedenini bilen var mıdır? NFS vs. her türlü oyun anında geliyor, GTA niye gelmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci
    İnatla Türk AppStore'da bu oyun çıkmıyor, nedenini bilen var mıdır? NFS vs. her türlü oyun anında geliyor, GTA niye gelmedi?

O inat ediyosa sen etme jb yap daha 3Gs 32GB geldigi gün yaptım diyorum;)
  • quote:

İnatla Türk AppStore'da bu oyun çıkmıyor, nedenini bilen var mıdır? NFS vs. her türlü oyun anında geliyor, GTA niye gelmedi?

Hocam sen kesin jb yap.Bende 2 ay boyunca aynen senin gibi prensiplerime (!) baglı olarak jb siz ve sadece appstore dan alışveriş yaparak kullandım.Sonra jb yi yaptıgım gün 2 aydır niye bekledim diye lanet ettim
  • Uzun süre jb'li ve kırık 2G kullandım. Birkaç defa ağzım yandı, o yüzden daha da Jailbreak'e gelmem :P
    Kaldı ki JB'siz şu ana kadar hiçbir şekilde "ah keşke jb yapsam" diye bir ihtiyaç hissetmedim, GTA işi bozdu
    İnadım inat, vericem 10 doları
  • beyler oyunun şifreleri meydana çıktı!!!!!!!!!!!!!!!!!

BURADAN
  • Kısaca özetliyeyim :

Şifreleri eve girdiginizde ekranı saga dogru goturdugunuzde karşınıza çıkan magnetik resim tablosuna dokunup açıyorsunuz sonrasında orada teker teker harfler var onları yan yana getirerek şifreleri yazıyoruz kelime bitince şifre kendiliginden yazılıyo ve harfler eski yerlerine donuyolar tek kotu yanı evin dışında şifre yazılmaması ama çok güzel silahlar can şifreleri falan var

Silah şifreleri :
    LOADOD
    LOADOB
    LOADOA
    LOADOC

Can şifreleri :
    LIFEUP
    SHELLY = çelik yelek

Para şifresi 10.000$ :
    Cashin

Polis den kurtulma :
    Copout

bunlar aklımda kalanlar uzun süredir şifrelere bakmıyorum :D copout küçük bi ihtimal yanlış olabilir .
    neyse iyi oyunlar =)
  • Evet gerizekalı Türk AppStore'da GTA:Chinatown Cheats diye uygulama çıktı ama oyunun kendisi yok :)
    Bunu nereye danışmak lazımdır, AppStore'un genel destek bölümüne başvurdum, özür dileriz biz yardımcı olamıyoruz, Türk AppleStore kısmına sormanız lazım vs. gibi birşey zırvaladılar. Burnumuzun dibindeki Yunanistan AppStore'unda bile oyun mevcut, bi bizde yok.

Yalnız 2-3 gün önce AppStore güncellendi, sanırım piyasaya sürülen uygulamaları bekleyip bekleyip toptan yayınlıyorlar. Ve güncellemeler Avrupa veya Amerika'dakilerden farklı gidiyor. Bir sonraki güncellemede GTA'yı görmeyi umuyorum
    Bunların yanında mesela Gameloft oyunları anında aynı anda bizde de yer alıyor. GTA'nın bu kadar gecikmesine anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal
    beyler oyunun şifreleri meydana çıktı!!!!!!!!!!!!!!!!!

BURADAN

Güzelmiş:)
  • GTA 4 gibi cep telefonu yapsalarmış keşke. Oyun daha gerçekçi olurdu. Şifreleri yazmakta daha kolaylaşırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

GTA 4 gibi cep telefonu yapsalarmış keşke. Oyun daha gerçekçi olurdu. Şifreleri yazmakta daha kolaylaşırdı.

evet tabii öyle daha güzel olurdu;ama buna da şükür
    bir cep telefonunda bunları oynamak
  • Şifreler müthiş teşekkürler
  • iPod touch 1G'de oynuyorum, takılma veya yavaşlama yok. Oyun ise çok güzel, DS'teki kalitesini aynen korumuş.
  • Harika bi oyun agzim acik kalmıstı yükleyince
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim
    Harika bi oyun agzim acik kalmıstı yükleyince

Hele bir de şifreler:)
  • Bu oyun İphone-Psp-Ds sistemleri içinde en iyisi ve eğlencelisi hangi platformda ? Açık ara DS diyorlar ne kadar doğru acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 4 Şubat 2010; 22:36:49 >
  • Aynen gelsin 10 dolar vereceğim. Değer yani. Inotia 2 ve Alive 4 Ever almıştım. Kesinlikle değdiler GTA mı değmesin

Turkiye'deki App.Store'da olmayan daha ne oyunlar var aslında. Gelmiyor bir türlü.
  • quote:

Evet gerizekalı Türk AppStore'da GTA:Chinatown Cheats diye uygulama çıktı ama oyunun kendisi yok :)
    Bunu nereye danışmak lazımdır, AppStore'un genel destek bölümüne başvurdum, özür dileriz biz yardımcı olamıyoruz, Türk AppleStore kısmına sormanız lazım vs. gibi birşey zırvaladılar. Burnumuzun dibindeki Yunanistan AppStore'unda bile oyun mevcut, bi bizde yok.

Yalnız 2-3 gün önce AppStore güncellendi, sanırım piyasaya sürülen uygulamaları bekleyip bekleyip toptan yayınlıyorlar. Ve güncellemeler Avrupa veya Amerika'dakilerden farklı gidiyor. Bir sonraki güncellemede GTA'yı görmeyi umuyorum
    Bunların yanında mesela Gameloft oyunları anında aynı anda bizde de yer alıyor. GTA'nın bu kadar gecikmesine anlam veremedim.

Unutmuş olabilirler bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Bu oyun İphone-Psp-Ds sistemleri içinde en iyisi ve eğlencelisi hangi platformda ? Açık ara DS diyorlar ne kadar doğru acaba

DS'de oynamadım ama PSP ile kıyaslayınca iPhone sürümü daha zevkli.
  • Grafiklerinin daha parlak ve canlı olduğunu söylüyorlar. Youtube'da karşılaştırması mevcut.
  • Nerden indirebilirim bunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.