Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu hafta sonu kartı pc ye takıp gerekli temizlikleri yapacağım. Ayrıca yeni bir sd karta s.tourer in bilgilerini bayiden kopyalayabilirim sanıyorum, çalışıp çalışmadığını deneyebiliriz. Orijinal kart kaç GB ? Bagaj havuzu fiyatı bana da abartılı geldi ama başka bir yol bulamadım, bizim 4 ayaklıyı şimdilik çarşaf örtüp gezdirebiliyorum.
  • Teşekkürler Huey; İstanbul Anadolu yakasından aldım. Bulut gri ,Previllage. Önce 4000 TL fark Navigasyon,sunroof ve zenon far için çok düşüncesindeydim, zira megane 2 yi ilk çıktığında almış, 4 sene kullanımım sonucu sol farın 2 kez garantiden değişmiş olmasına rağmen yanıp sönmesi çözülmemişti, sunroof olayı ayrı bir facia idi.Yürümeyen otomatik vites durumundan hiç bahsetmeyeyim :) Ancak bu araçta fikrim tamamen değişti, alacak olanların kesinlikle bu donanımları düşünmesini öneriyorum :) Sunroof mekanizması daha oturaklı, zenon farlar çok daha güçlü,uzun farlarda zenon olmuş.Navigasyon değişik,bazen girilmez yola yönlendiriyor ama sen girmeyince hemen alternatif sunuyor, farklı alternatife yönlendirdiği de konuşan adamla kavga etmek eğlenceli oluyor :)

Yaş kaç olsa da insan çocuk gibi, oyuncağı olunca mutlu olabiliyor :)

Bence tek eksiği otomatik vites olmayışı.................Bu zamana kadar kullandığım bu sınıf araçlar ile karşılaştırdığımda diğer tüm fonksiyonları tatmin edici......

• Bence şansını dene huey! isteyenin bir yüzü kara vermiyen zenci ..... bana halı paspas ile teslim ettiler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: teme

Çamurdan çok başka şeye benziyor

Hayırlı olsun

evet hem Allah kabul etsin

hem de hayırlı olsun diyelim
  • biraz önce servisten geldim

ön yolcu koltuğu kızak mekanizması değişmesi gerekiyormuş. parça stokta yok fransadan talep edildi, tahmini geliş süresi 20 gün. bu süre içinde koltuk sabit ileri geri haraket yapılamıyor.

oystgrey; paspas konusunda dediğni yaptım olumlu karşılandı sistemlerinde böyle bir paspas görünmediğini o yüzden bunu verdiklerini söylediler. senin yolladğın kutu fotosunu gösterdim onlarda şaşırdı onuda talep ettik bakalım gelirse ne ala :) sd kart kopyalama işi olmuyor dediler kartlar araç modellerine göre şifreleniyormuş o şifre kırılırsa belki dediler. bu konuda uzman arkadaşların görüşünü almak lazım
  • Milletler tomtom olayını aşmış, "tomtom voices" yazdığınızda ne sayfalar karşımıza çıkıyor. Anladığım kadarı ile ses dosyalarını dönüştürerek bu cihazda kullanmak mümkün, bunun için çeşitli programlar var. Hatta kendi sesinizi kayıt edip kullanabiliyorsunuz. Biz hala Serra'nın sesini arıyoruz :)

Tem'de 120 ile giderken "akü seviyesi düşük" uyarısı verdi bluetooth ile tlf bağlanınca, ben araç aküsü sandım, tlfnun şarjı full olduğunda ise herhangi bir ikaz vermedi, bilginize......

Huey, yeni kızağın şimdiden hayırlı olsun, geçmiş olsun.Paspas resimleri Ege'den di :)
  • artık yeni kızak mı yeni kazık mı görecez :) akü seviyesi uyarısı ıamnotsuperman da da vermişti demek ki telf bataryasıymış entresan. tom tom olayında ben biraz cahil kaldım oystergrey; paylaşımlarını bekliyorum
  • Evet. Bu Tomtom sorununu çözen arkadaşları yardıma çağırıyorum ben de. Demek kartlar da şifreli haaa.... Elin gavuruna bak.... Arabaya ve ekrana dıştan müdahale edilmesin diye neler yapıyorlar......
  • Yok kartlar şifrelide alıp başka bir navigasyon aletine takamıyorsun şifre renault dışında kullanılmasın diye konmuş.Renaultun her aracında renaultun her kartını kullanabiliyorsunuz Şimdi yapmamız gereken ses bilgilerinin gözükdüğü modelleri tespit etmek sporttourer da var cat 33 sayesınde bunu bılıyoruz baska hangı modelde var fluence da yok sanırım megane 3 hatcbakde var mı acaba varsa forumdan bırısıne rica etsek kendı sa kart bılgılerını kopyalasa maıl atsa yada bır paylasım sıtesıne eklesek ne guzel olacak.Bayideki sıfır aracın kine vermezler cunkı taktıgın andan ıtıbaren gerı sayım baslıyo ıkı yıllık guncelleme sayımı ama deneme surusu yaptırdıkları bi sport tourer yada her ne model se onu bulsak ıkı dakkalık ısı var aslında
  • Iamnotsuperman; teşekkürler fikirlerin için... fluence navigasyonunda sorun varmış,henüz giderememişler....

bu arada tomtom kullanım kılavuzu verdilermi size, bende yok......

huey; aşagıdaki adresten indirebiliyorsun, şimdilik bununla idare ediyorum...

http://www.renault-multimedia.com/tr_TR/carminat-navigation-gps/carminat-tomtom/
  • Tomtom kılavuzu araç kılavuzu ile birlikte veriliyor oraya baktinizmi link için teşekkürler
  • O zaman fluence çıkaralım megane3 hatcbacklerdeki durumu öğrenelim olmadı forumda sportourer sahibi olup da paylaşmayı seven bir arkadaşdanda rica edersek sanırım tamamdır bu iş.Ama sonu hayal kırıklığıda olabilir çünki bu benim şahsi fikrim ama denemeye değer bence.
    Navigasyon için bi kitapçık verdiler ama internetteki daha kapsamlı verilen çok basit 5-6 sayfa bişey vermediler diye dert etme ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 4 Aralık 2009; 21:15:53 >
  • Zenon farlar titriyor gerek kasislerde gerekse kırmızı lambada beklerken rolantide çok hafif titriyor. Bu sizlerde oluyormu yoksa normal bir şeymi.bilgi verirseniz. Birde katalogta olup saat ayarını büyük ekranda (km.) ekranında çıkaramadım. yardımlarınızı bekliyorum.
  • saati ne yazıkki navigasyon ekranından başka bir yerde göremiyoruz diye biliyorum. Ha navigasyon almasaydık ne olurdu oda soru işareti?? xenon lar rölantide bende titreme yapmıyor. anacak kasislerde farkedilir derecede sallantı var. harakete duyarlı oldukları için sanırım yapılan boşluktan dolayı titreme yapıyor. başka marka araçlardaki xenonlarda da titremelerin olduğunu duymuştum.
  • Bendede titreme yok kasislerdede yok kasislerde yukarı aşagı hareket arabanın salınımı ile ilgili sanırım.Belki bizde de titreme vardır ama çok ufak olduğundan biz hissetmiyoruz belki sen bizlerden hassassın bu konuda.Bende daha önceki sayfalarda arka taraftan gelen bir ses problemim olduğunu söylemiştim.Bu ses ben hariç kimse duymuyordu arbama binen 5 farklı kişiyede bu sesi duyuramadım ama azim ettim buldum sesin kaynağını bagaj perdesindendi çözdüm hatırlarsanız fotodo koydum sizler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 5 Aralık 2009; 12:05:48 >
  • Huey bu güzel havalar böyle devam ederse sizi üzecek :) bugün havada tam film çektirmelik :)
  • Cat33 navigasyon konusunda senin yardımın dokunabilir mi bizlere sizin ordaki bayide test sürüşü için ayrılmış sport tourer varsa yardımcı olsana bizlere.Ben megane 3 baslığına yazdım onlardaki navigasyon durumunu şimdilik cevap yok varsa MG3 arkadaşımızın yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Yada tanıdık birisinin sporttourer almasını bekleyeceğiz.
  • Bizim buradaki bayide test sürüşü araba maalesef yok. Buradaki Sport Tourer ise satış için ayrılmış bir araba. Bu nedenle SD kartına müdahale edemiyorum. Ancak satılırsa ve müşteride uyumlu biri olursa, o zaman navigasyonla ilgili yardımım dokunur. Ayrıca, Megane başlığından navigasyonla ilgili yardım alacağınızı sanmıyorum. Çünkü, Megane HB'lerde navigasyon daha bu hafta opsiyon oldu. Alan var mı bilmiyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: Iamnotsuperman

Cat33 navigasyon konusunda senin yardımın dokunabilir mi bizlere sizin ordaki bayide test sürüşü için ayrılmış sport tourer varsa yardımcı olsana bizlere.Ben megane 3 baslığına yazdım onlardaki navigasyon durumunu şimdilik cevap yok varsa MG3 arkadaşımızın yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Yada tanıdık birisinin sporttourer almasını bekleyeceğiz.

• Cat33 yardımların için sağol o zaman sporttourer a yoğunlaşıyoruz bakalım yardım sever bir tourer sahıbı bulabılcekmıyız yada denem surusu ıcın ayrılmıs bır tourer
  • Sizlere RCA çıkışlı sokete uygun soketler aldım.bu dönüştürücüler üsteki mp3 çalarlar için 3.5 mm jak bağlantısı, ortadaki uzatma laptop filan bağlarsak alttakide uzatmayı bağlamak için dönüştürücü. Birde bu hafta denedim. N73 nokia ile harici bağlantılardan bluetooth la müzikleri radyodan ses aldım. kablosus bağlandım.

Grand Scenic III Paylaşım Platformu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.