Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski para birimiyle yazayım 70 milyon dizelle 340 km. ışık tekrar yandı.
  • 70 lt anladım( nasıl anlamaksa gördüğünü yanlış anlamakda başarıdır :) ) bende şok oldum 70 tl ile gayet normal değerler hatta güzel bir değer 7 kişi ve yeni araçla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 2 Aralık 2009; 9:45:41 >
  • valla okurken bende ıamnotsuperman gibi anladım şaşırdım nasıl olur diye. :) Bayramda ankaraya gittim. giderken bagaj tavana kadar dolu ve ben dahil 3 kişi + 7 aylık kızım toplam 940 km yol 54 litre yakıt harcandı. giderken 120 altına düşülmedi yol müsaiiti bayramın 1. günü max 145 sürat ortalama 130 diyebliriz. dönüş hendekten sonra sıkışık 70-80 km hız izmitten sonra dur kalk . otoyol kullanımı çok rahat özellikle cruise cont. çok keyifli. ıamnotsuperman söylemişti ama bukadar keyifli olacağını düşünmemiştim. bu arada akşam navigasyonu kurcalarken yolcu ön koltuğunun ileri geri haraket etmediğni fark ettim. aracı teslim alırkende bu sorun oluşmuştu ancak çözmüşlerdi. koltuk naylonu sıkışmış demişlerdi. dün akşam tekrar edince muhtemelen başka bişeyden olduğunu düşünmeye başladım. servis ne diyecek bakalım

• 35megane arkadaşım aracın hayırlı olsun bu renkte çok güzl görünüyor, ancak bişey dikkatimi çekti anten çubuğun yerinde değil sanki. fotoyu yakından inceledim göremedim. anten yerinde değil gibi.?? sen mi çıkardın yoksa alırken takmayı mı unuttular. bayiye gelirken çıkarılmış durumda geliyor. gerçi böyle daha güzel görünüyor . ben çubuklu anteni beğenmiyorum yüzgeç şeklindeki anten daha hoş duruyor ama bize gelen araçlarda maalesef bu yok.
  • Huey;

Dikkatine hayran kaldım ne göz varmış sende.Koltuk problemine üzüldüm umarım hallederler ben son gidişimde mais küçük yalıdan memnun kaldım daha önceden navigasyon ekranı ile ve soket problemi için başka servise gittim başka bir gün gelin bakalım inceleyim demişlerdi.Küçükyalı maise geçerken uğradım servisteki herkes üşüştü el birliği ile 10 dakikada çözdü problemimi.Aklında olsun ben bundan sonra maise gideceğim hem ilgililer hemde sorunu hemen çözmek için istekliler.
  • cuma günü götürecem arabayı aldığım yerin servisine. çözemezlerse küçükyalı maise giderim. tavsiyen için teşekkürler. göz konusunda aslında gözüm bozuktur ama konu Grand Scenic olunca açılıyorlar :)
  • Tahsilat durumuna bakayım belki cumaya film işinide haledermiyiz ki?Geçen seferde benim yüzümden kaldı o iş ...
  • iyi olur aslında . ama cuma günü tüm günü ayırmak lazım bende iş programıma bakayım telf. la haberleşiriz.
  • Anten araç içinde İzmirde gerek yok birde kapalı garajlarda sorun olmasın diye takmiyorum.Bugün bayiden orjinal paspasını aldım.Çok güzel tam yerine göre cuk oturdu tam hakkıyla yapmışlar bir kutusu var o yeter.
    Halı paspasarını çıkardım ön tarafa onları (kavçukları) taktım. Arkalara da halılarının üstüne koydum.
  • Hani ekranın fotoğrafları. Meraktan bekliyorum burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35megane

Anten araç içinde İzmirde gerek yok birde kapalı garajlarda sorun olmasın diye takmiyorum.Bugün bayiden orjinal paspasını aldım.Çok güzel tam yerine göre cuk oturdu tam hakkıyla yapmışlar bir kutusu var o yeter.
    Halı paspasarını çıkardım ön tarafa onları (kavçukları) taktım. Arkalara da halılarının üstüne koydum.

Bendeki paspas sürücü tarafı hariç tam kaplıyor amam sürücü tarafı sanki yarım kalıyor gibi sizdeki durum nedir?
  • benimki halı paspasla aynı sürücü tarafı. hatta sabitleme yerleri bile var. pedal altlığı ve koltuk sınırı birebir tutuyor. bendeki renault boutique scenic marka kauçuk paspas
  • Sağol huey bir ara seninkine bakayım kılım ben benimkinden sürücü tarafının benimde çıt çıtları var ama pedalların altı boş kalıyor bende neyse seninkine bakınca anlarım yoksa dünya yı dar ederim bana bu paspası orjinal scenic paspası diye satan insafsıza :) :)
  • evet benimkide çıtçıtlı scenic marka fiyatı da 285 tl. dediler. pedallara tam yaklaşıyor.Milim boşluk yok. Çok güzel hatta arkadakiler birbirinin üzerine kitleniyor (oturuyor). Ama bu paspasları vermediler ben reno maisi aradım müşteri hizmetleri arayarak bayiye getirdi.
  • 35 megane bir ara elin değerse sürücü tarfının bir fotosunu çeksene telefonundan iyice kıl oldum bana eski scenic pas pası mı sattılar ya benim pedalların arkası tamamen boş gideyim geri vereyim
  • ıamnotsuperman bir foto eklerseniz bende merak ettim şimdi. benim araba yanımda değil olsa çekerdim hemen.
  • Öğlen çekeyim koyayım bakın bakalım siz
  • İlk fotoğraf paspasın durumu.İkinci fotoğraf güncelleme sonrası ekranın durumu üçüncü fotoğraf ise açılış ekranını kendime göre özeleştirdim :
  • İlk Foto.

Grand Scenic III Paylaşım Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 3 Aralık 2009; 11:45:30 >
  • İkinci ve üçüncü fotolar.Cat33 merak ettiğin fotolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 3 Aralık 2009; 11:44:09 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.