Şimdi Ara

Grand Cherokee vs Range Rover

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Range Rover 4.6 ve Grand Cherokee 4.7 hakkında değerli deneyim ve gözlemlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Lütfen fanatiklik yapmayın. Ayrıca bu araçların kronik sorunları ve çözümleri hakkında bilgiler de verirseniz çok sevinirim. İyi günler iyi çalışmalar dilerim

• farklı klasmandalar ayrıntılı bakarsan. Range daha lükse otoyola şehir içine yöneliktir..grand cheerokede malzeme kalitesi biraz daha alt seviyededir .Araziye yöneliktir.. grand cheeroke için konuşursak 5,9 lara bak istersen sorunlarından arımıştır..Özel üretim sayılır.. gerçi 4,7 dedigin wk mı oda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: profdr

farklı klasmandalar ayrıntılı bakarsan. Range daha lükse otoyola şehir içine yöneliktir..grand cheerokede malzeme kalitesi biraz daha alt seviyededir .Araziye yöneliktir.. grand cheeroke için konuşursak 5,9 lara bak istersen sorunlarından arımıştır..Özel üretim sayılır.. gerçi 4,7 dedigin wk mı oda var..

hocam peki konfor, devrilme, parça durumu ve güvenlik durumları nasıl?
  • Bu konuda çok iyi degilim ama yol tutşta range dah iyi . Ama bu araçlar sonuçta cüsseli araçlar.. zorlarsanız takla ihtimali herzaman yüksektir..Arazi agırlıklı alacaksanız grand cheeroke.. Şehir agırlıklı ise range.. Parça durumundan çok daha önemlisi temiz araba bulmakta .. bu araçlar 10 senelik araçlar..Servis bakımlı bulursanız.. Araziye çok girmemiş.. Çok sorun çıkarmazlar. ama yıpranmış bir araç alırsanız.. aldıgınız para kadarını harcarsınız arabanız belki düzelir. Grand cheerokenin ustası parçası daha bol ucuz diye biliyorum..Range göre.. kısaca mümkünse servis bakımlı yorulmamış araçlar olmalı...bir o dönem range ve cheerokelerde bazı kronik sorunlar var.Onlar için ingilizce forumlara gezen bilire falan bakasanız daha fazla bilgi edinirsiniz. Kısaca rahatlık şehir içi kullanımsa range.Arazi için grand cheeroke diyebilirim.. Ama 5,9 cheeroke ayrı bir hayvan.Saygılar

• konu güncel
  • amcamın bir arkadaşının bacanağında vardı , halaoğlunun patronunun karısında vardı, 5 dakika içine binmiştim, diyenler gelir şimdi

sonra konu, dış tasarıma gelir ve konu pert olur..

konuyu açan arkadaş kusura bakma ama bu forum çoluk çocuk dolu o yüzden senin bu kıyaslamana cevap verecek ya 1 kişidir ya 2 kişi onlar ne zaman foruma girip senin bu konunu görürlerse , o zaman sağlıklı bilgiye ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 8 Temmuz 2013; 19:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

amcamın bir arkadaşının bacanağında vardı , halaoğlunun patronunun karısında vardı, 5 dakika içine binmiştim, diyenler gelir şimdi

sonra konu dış tasarıma gelir ve konu pert olur..

adamakıllı cevap verenlere can feda joe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Land Rover Defender 90
    11 ay önce açıldı
    2010 Land Rover Discovery
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu araclara sahip olmus tas catlasa 5-10 adam vardir burda

Forumda shadow hocanin deyimiyle "galerici plazalari"markalari basi cekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenimde cherokee bende range var.
    Surekli kulaniyorum cheeroke kiscasi bes para etmiyor. Kiyaslaman bile hata

• Range Rover daha iyidir kendi görüşüm.Ama Range Rover'lerin kronik fren sıkıntısı vardır diye biliyorum.
  • bi ara bende araştırmıştım grand cherokee yi youtube de şöyle bir video izlemiştimhttp://www.youtube.com/watch?v=zaYFLb8WMGM izledikten sonra kararını verirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profdr

farklı klasmandalar ayrıntılı bakarsan. Range daha lükse otoyola şehir içine yöneliktir..grand cheerokede malzeme kalitesi biraz daha alt seviyededir .Araziye yöneliktir.. grand cheeroke için konuşursak 5,9 lara bak istersen sorunlarından arımıştır..Özel üretim sayılır.. gerçi 4,7 dedigin wk mı oda var..

Sasisiz arabayla off road olmaz aga :)

• Kesinlikle 4.7 WJ KASA... Ama motor v8 oldugundan az gurultulu calisir uzun yolda ugultu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20

Benimki bir kalktı mı! Şarjörü boşalmadan inmez
    Profiline baktım da,neden fake in dibi olduğunu düşünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20

Benimki bir kalktı mı! Şarjörü boşalmadan inmez
    Profiline baktım da,neden fake in dibi olduğunu düşünüyorum?

fake değilim kardeşim. ama sen istediğine inanabilirsin
  • Yaklaşık 8000 TL lik bir bütçem var. Bir adet klimalı 2000 motor almayı düşünüyorum. Acaba yedek parça durumu nedir ve bu araçlara ABS takılabiliyor mu? Yoksa Fairway daha mı makul? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Paylaş

Blue 1.6 CRDİ MODE 43.400 TL Civic 1.6 Premium Benzinli 49.240 TL sizce aradaki farka değer mi? bu arada blue dizel. yorumlarınızı bekliyorum. ama düşmanca veya fanatik taraftar olarak değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Yaklaşık 8000 TL lik bir bütçem var. Bir adet klimalı 2000 motor almayı düşünüyorum. Acaba yedek parça durumu nedir ve bu araçlara ABS takılabiliyor mu? Yoksa Fairway daha mı makul? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Paylaş

Blue 1.6 CRDİ MODE 43.400 TL Civic 1.6 Premium Benzinli 49.240 TL sizce aradaki farka değer mi? bu arada blue dizel. yorumlarınızı bekliyorum. ama düşmanca veya fanatik taraftar olarak değil

haaaaaaaaaaaaaaaaa anladım onlar sadece MERAK içeren konulardı. evde kardeşimle konuştuk sonra durumu burada tartışmaya açtım. fakelik yok ben açığım kardeş. iyi geceler
  • grand cherokee deyince aklıma gelen :

www.youtube.com/watch?v=HJ538H_KZCI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 13 Temmuz 2013; 0:37:07 >
  • quote:

Yaklaşık 8000 TL lik bir bütçem var. Bir adet klimalı 2000 motor almayı düşünüyorum. Acaba yedek parça durumu nedir ve bu araçlara ABS takılabiliyor mu? Yoksa Fairway daha mı makul? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Paylaş

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Paylaş

ben bu konuda açıklamamı yapmıştım. bunlar bazı meraklarımı gidermek amaçlı konulardı ama anlamak istemeyene yapacak bişey yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.