Şimdi Ara

Grand Cherokee'nin Moose Tesitindeki Başarısızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Suv ve tarzı araçlar pek ilgi alanım değildir ama görünce şaşırdım .
    Videonun sounda ise cherokeeyi aileniz ve sizin sağlıgınız için almayın deniyor



  • Video baya bir eski ama yazıp çizmekten artık ben sıkıldım bu tür araçlar hakkında. Arazi aracı ile en fazla köy yollarında kullanılacak SUV türü arazi aracı asfaltta aynı performansı göstermez. Arazi aracı demek yol olmasa dahi orada giden araçtır ki bu arabalar ilk olarak bu amaç için yapıldı. Sonra zenginler bu araçları Bebekte kullanmaya başlayınca arazi araçlığından daha çok şehirli arazi aracı yani SUV olmaya başladılar. Her şartta mükemmel olan bir araç yok,artık insanlar bunu istemekten vazgeçsinler. Kullanım önceliğine göre bazen konfordan,bazen viraj performansından,bazen yakıttan vs vs feragat etmeniz lazım. Jeep araçlarının çoğunluğunda öncelik arazi sonra yol kullanımıdır.Böyle de olması iyi çünkü piyasa da doğru düzgün arazi aracı kalmadı bu zenginlerin asfaltta SUV kullanma sevdasından. O kadar ki Toyota bile Avusturalya,Afrika gibi ülkelere ülkemizde gelen değil başka bir versiyon Land Cruiser,Hilux satıyor çünkü yeni nesil SUVları o şartlara göre çok teknolojik ve dayanımsız kalıyor.

    İlk videodaki Volvo ile araziye çıkamazsınız örneğin. Ama Jeep ile çıkarsınız. Aşağıda aynı Jeepin videosunu koyuyorum.Araç tamamen standart böyle bir ortama Volvoyu sokmayı aklınızdan bile geçirmeyin.





  • aslında arazi aracı olsa bile bu kadar savrulmasına anlam veremedim. ilk etapda devrilecek gibi olması beni korkuttu.
  • Aynen katılıyorum ama son zamanlar bu tarz araçları araziden çok asfaltta kullanıldığınız hepimiz biliyoruz.
    Ben de araziye çıkmayanların şehirde bu kadar büyük araçlarla gezmesine anam veremiyorum.Madem araç asfaltta böyle performans sergiliyo bu gidişata dur demek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.