Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
841.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bursada izmiryolu ile istanbul yolu nu bağlayan çevre yolunda 144 e sabitleyip denemişliğim var, bi sıkıntısını gözlemedim keratanın:)
  • merhaba arkadaşlar bende picasso almayı düşünüyorum suan baktığım 2009 49000 de 41000 tl ye bir araç var sizce fiyatı uygunmudur.
    ayrıca yakıt olarak nedır aracın göstergesi 8.9 gösteriyor normalmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrus_2004

Merhaba Arkadaslar

Dün itibari ile bende 2012 e-hdi mcp picasso ma kavustum. şu an arabayı cözmeye calısıyorum. Aracın kullanımı gercekten cok rahat ve keyifli. Sizlere bir sorum olucak. Sölediğim gibi aracı dün teslim aldım ve depolu fulledim ancak aracı durdurduğumda depodaki yakıtın sallanmasına benzer lıkırtılar duyuyorum. bu normal mi sizce? böyle bir problem le daha önce karsılasan oldumu ?

Saygılarımla

Servisle görüşünce cevabı burada paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • merhaba muhammedanıl
    fikir vermesi açısından şöyle söyleyeyim
    2009 5 kişilik siyah picasso var bende de ve 32000km de, ben satıcak olsam 43000 ten aşağı vermem
    arabaya serviste baktırın, problem yoksa, alın, soyulmalara dikkat edin, mutlaka oluyor ama en azından hat safhada olmasın,
    8,9 bayağı çok
    büyük ihtimal bakımını yaptırmamış, mümkünse servis kayıtlarını isteyin, en önemli şey zamanında yağını değiştirmiş olması
    şimdiye kadar 3 defa yağ değişimi yapmış olması gerekli, tabi eğer ilk sahibi ise...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedanıl

merhaba arkadaşlar bende picasso almayı düşünüyorum suan baktığım 2009 49000 de 41000 tl ye bir araç var sizce fiyatı uygunmudur.
    ayrıca yakıt olarak nedır aracın göstergesi 8.9 gösteriyor normalmı

Arkadaşım ben 1 ay önce 2010 picasso 5k yi 42.000 tl ye aldım.55 bin km de ve boya kaza değişen yoktu. Araç çok temizse 40 verilir bence .Yakıt konusuna gelince tabi ki aracın bakımları çok önemli yağ değişimi düzenli yapılmış mı kontrol et. Ancak arabada 3 tane gösterge var. Anlık yakıt ve iki tane hafızalı yakıt.Araç kaç km de 8,9 ortalama yapmış. Kullanıma göre de değişir sen bi 20- 25 km yap (Sayacı sıfırladıktan sonra) normal koşullarda sür ve kendi ortalamana bak arça çok temizse 41 de verilir ama 40 a da iner bence . Ama aracı mutlaka yetkili serviste ekspertiz yaptır için rahat olsun. Kafana takılan bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım.C4 picasso kesinlikle doğru tercih. Birde 5k mi 7k mi? Şimdiden hayırlı olsun.

• 5 kişilikti vaz gectim çünkü 2008 miş modem sahıbındende 2009 yazıyordu servis ve edevletten sorguladım 2008 miş vazgeçtim
    2010 model iyi fiyata almışsınız istanbuldanmı acaba eğer düşerse arkadaslar bilgi verirmisiniz.teşekkürler
    yorumlarınız için
  • quote:

5 kişilikti vaz gectim çünkü 2008 miş modem sahıbındende 2009 yazıyordu servis ve edevletten sorguladım 2008 miş vazgeçtim
    2010 model iyi fiyata almışsınız istanbuldanmı acaba eğer düşerse arkadaslar bilgi verirmisiniz.teşekkürler
    yorumlarınız için

Tamam arkadaşım aklımda izmirden aldım.düşerse bilgi veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukdursun48

arkdaslar arabamda degismesi gereken parcalar var assagiya tek tek yazacagim onerilierinizi ve orjinal parcalar neler bilen arkadaslar yazar ise sevinirim, tesekkurler

90 000 km bakimi geldi klasik degismesi gerenkler

yag, mazot, polen, hava filtreleri ve motor yagi ( bu arada BOR POWER koydurmayi dusunuyorum tavsiye edermisiniz)

4 adet lastik alicam kararsiz kaldim ama fabrikanin taktigi lastikler agir basiyor alternatif prelli p7 yada yokohama onerdi yetkili serviten bir arkdas siz ne dersiniz ?

fren balatalari degisecek

krank devir sensoru arizali dedi servis ( ama ne ben nede aldigim arkdas aracta bir tekleme yada silkinme tarzi bir sey hissetmedik tamirci bir arkdas sensorde toz vb etmenlerden dolayi olabilir temizleyince gecicektir dedi mantikli geldi bana temizleyip bakmak gerek )

ve son olarak akuyu degistirecegim,

birde detayli ic dis temizlik ve boa koruma istiyorum manisa izmir civari

selçuk bey bor katkılarından koymayı servis önermiyor, yağ kanallarında birikerek tıkanıklıklara neden olup özellikle turbo yağlanması bozabiliyor. sonra turbo değiştirmek zorunda kalmayın. kesinlikle tavsiye edilmiyor.

• arkadaşlar bu arabanın yakıt durumu nedir alacağım ama yakıttan korkuyorum biliyorsunuz lt fiyatları oldukça yuksek ne yakıyor bu canavar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukdursun48

arkdaslar arabamda degismesi gereken parcalar var assagiya tek tek yazacagim onerilierinizi ve orjinal parcalar neler bilen arkadaslar yazar ise sevinirim, tesekkurler

90 000 km bakimi geldi klasik degismesi gerenkler

yag, mazot, polen, hava filtreleri ve motor yagi ( bu arada BOR POWER koydurmayi dusunuyorum tavsiye edermisiniz)

4 adet lastik alicam kararsiz kaldim ama fabrikanin taktigi lastikler agir basiyor alternatif prelli p7 yada yokohama onerdi yetkili serviten bir arkdas siz ne dersiniz ?

fren balatalari degisecek

krank devir sensoru arizali dedi servis ( ama ne ben nede aldigim arkdas aracta bir tekleme yada silkinme tarzi bir sey hissetmedik tamirci bir arkdas sensorde toz vb etmenlerden dolayi olabilir temizleyince gecicektir dedi mantikli geldi bana temizleyip bakmak gerek )

ve son olarak akuyu degistirecegim,

birde detayli ic dis temizlik ve boa koruma istiyorum manisa izmir civari

p7 bende de var. güzel lastik.
    primacy hp'den pek memnun degildim ama simdi primacy 3 cikti.

• yakıt tüketimi şehir içi şehir dışı ayrımına göre 5,5 lt ile 7,5 lt arasında değişir çok fazla yüklenmedikçe
    benim şu an ortalama 6,7 lt mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matekeli -- 13 Nisan 2012; 16:36:03 >
  • quote:

arkadaşlar bu arabanın yakıt durumu nedir alacağım ama yakıttan korkuyorum biliyorsunuz lt fiyatları oldukça yuksek ne yakıyor bu canavar.

Benim aracım şehiriçi şehirdışı karışık genelde otoyol 140-150 hız ortalama 6.6 yakıyor bu ağırlıktaki bi araç için bana göre çok normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YÜKSEL6132

quote:

arkadaşlar bu arabanın yakıt durumu nedir alacağım ama yakıttan korkuyorum biliyorsunuz lt fiyatları oldukça yuksek ne yakıyor bu canavar.

Benim aracım şehiriçi şehirdışı karışık genelde otoyol 140-150 hız ortalama 6.6 yakıyor bu ağırlıktaki bi araç için bana göre çok normal

Yaa Arkadaşlar. Benim arabanın bütün filtreleri daha yeni değişmesine rağmen 7.4 ten aşağısını görmedim. Hatta hanım kullandığında 7.9 lara çıkıyor. Herkeste böylemi acaba şehir içinde 6 - 6,5 civarlarındamı? Eğer öyleyse yapışacam Doğan ustanın yakasına

• slm arkadaşlar nakit ihtiyacından dolayı 2009 model c4 picasso siyah renk 5 kişilik otomatik aracımı istemeye istemeye satışa çıkardım.aracım gerçekten temiz 80350 kmde.aydında üniversite hastanesinde fizyoterapist olarak çalışıyorum sahibinden com sitesinde ilan no:82061069
  • quote:

Orijinalden alıntı: centeli

quote:

Orijinalden alıntı: YÜKSEL6132

quote:

Yaa Arkadaşlar. Benim arabanın bütün filtreleri daha yeni değişmesine rağmen 7.4 ten aşağısını görmedim. Hatta hanım kullandığında 7.9 lara çıkıyor. Herkeste böylemi acaba şehir içinde 6 - 6,5 civarlarındamı? Eğer öyleyse yapışacam Doğan ustanın yakasına

Sadece şehiriçi değil 6.6 ortalama yani şehiriçi ve şehirdışı karışık birde aracı sadece otomatikte yani a1 de kullanıyorum sürekli arasırada olsa manuele alıyorsanız oda değiştirir bence ortalamayı birde otobanda 120 km sürati geçmiyorum

• araç için son fiyatınız nedır acaba istanbuldan yazıyorum.teşekkürler
  • slm fiyatı 40000tl düşünüyorum ciddi düşünüorsanız 05422479772 numarada ulaşabilirsiniz.bende bayağı bi araştırdıktan sonra 40500tl ye almıştım
  • 7 kişilik GP'nun tepesindeki bagaj barlarını kaldırsam sizce nasıl olur?
  • İki günde izmir bursa istanbul ve tekrar bursa toplam 650 km yol yaptım ortalama 5.8 litre gösteriyor bunun altına 5.4 lere düştüğü oldu fakat malum istanbul trafigine girdiğimden dolayı tekrar 5.8 e çıktı
  • Haftaya perşembeden itibaren bende(bizde) C4 Picasso 1.6 HDI SX PK 5K sahibi oluyoruz. Araç İstanbul'da. 43500'e anlaşıldı kaporası verildi. Şimşek gri renginde. Sol arka çamurlukta lokal boya var. 45000'de.

Dikkat etmem gereken noktalar nedir acaba?

Opel Astra'dan bu araca geçiş yaptık. Pişman olacağımızı düşünmüyorum ama her araçta olduğu gibi bu aracın da püf noktası vardır elbette.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.