Nerden nereye bugün 2004 citroen pluriel 1.6- 65000 km deki araca ulugöl citroen bayisinde kaporayı verdim. Citroenci olduk vesselam. Arac servis bakımlı sağ taraf 2 parca boyalı bir arac. Citroen servisi oldugu için gönül rahatlıgı ile aldım.
Umarım soyulma problemi yaşamam.
Sonucta citroen grand pikassoda malının garantisini arkasında durdu. Sonuc ta kazanan citroen oldu. İş olacağına varır. Burda yazılanlardan anlaşılan Problem varsa cözümüde varsa o zaman sorun ortadan kalkar. Korkmadan 2 arabamıda cıtroen yaptım.
Artık üstü acık turuncu renk çekmeköy kozyatagı bölgesinde ustü acık görürsenız o ya ben ya hanımdır. Tabi artık güzel bir kreyzi gözluk ve iyi marka bir sac jöleside almak lazım.
hayırlı olsun güle güle kullanın, bu arada benim sileceklerden birinde de ufak bir boşluk var, bu yüzden silerken camda yarım daire şeklinde çizgi halinde boşluk bırakıyor silerken, bursada küçük sanayide bir araştırıracağım bakalım, 75 ten ucuza varmı... sert bir şekilde viraja girip esp devreye girince nasıl bir hal alıyor araba,yaşayan varmı???
quote:
Orijinalden alıntı: sbuyukkilic
Nerden nereye bugün 2004 citroen pluriel 1.6- 65000 km deki araca ulugöl citroen bayisinde kaporayı verdim. Citroenci olduk vesselam. Arac servis bakımlı sağ taraf 2 parca boyalı bir arac. Citroen servisi oldugu için gönül rahatlıgı ile aldım.
Umarım soyulma problemi yaşamam.
Sonucta citroen grand pikassoda malının garantisini arkasında durdu. Sonuc ta kazanan citroen oldu. İş olacağına varır. Burda yazılanlardan anlaşılan Problem varsa cözümüde varsa o zaman sorun ortadan kalkar. Korkmadan 2 arabamıda cıtroen yaptım.
Artık üstü acık turuncu renk çekmeköy kozyatagı bölgesinde ustü acık görürsenız o ya ben ya hanımdır. Tabi artık güzel bir kreyzi gözluk ve iyi marka bir sac jöleside almak lazım.
Hayırlı ve uğurlu olsun yeni arabanız .Ben geçen gün çekmeköy köprü ışıklarında gördüm bir turuncu pluriel , keyifli ve zevkli bir araç tahminimce. Selamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: matekeli
hayırlı olsun güle güle kullanın, bu arada benim sileceklerden birinde de ufak bir boşluk var, bu yüzden silerken camda yarım daire şeklinde çizgi halinde boşluk bırakıyor silerken, bursada küçük sanayide bir araştırıracağım bakalım, 75 ten ucuza varmı... sert bir şekilde viraja girip esp devreye girince nasıl bir hal alıyor araba,yaşayan varmı???
Aracı o limitlere getirebileceğimi sanmıyorum ben ,ama merakta etmiyor değilim Gp mi aldığımdan beri ilk kez dün Tem yolunda 160 km hıza çıkardım , (araçta benden başka kimse yokken tabi ) , ama yinede sol şeritte selektör yemek zoruma gitti :/ Eski bekar zamanlarımda kullandığım gti araçlarımı arıyorum bazen.
quote:
Orijinalden alıntı: cemguller
quote:
Orijinalden alıntı: matekeli
Aracı o limitlere getirebileceğimi sanmıyorum ben ,ama merakta etmiyor değilim Gp mi aldığımdan beri ilk kez dün Tem yolunda 160 km hıza çıkardım , (araçta benden başka kimse yokken tabi ) , ama yinede sol şeritte selektör yemek zoruma gitti :/ Eski bekar zamanlarımda kullandığım gti araçlarımı arıyorum bazen.
açıkçası ben öyle bişiler yaptımda, sol viraja 60-70 civarında girdim, sağ ön tekerden hafif abs devreye girdiğinde duyulan bir ses geldi, çok hafif araba kaydı, sonra izini buldu, bende hafiften terledim pek nolduğunu anlayamadan oldu bitti, "bumudur esp dedikleri acaba" oldum
Arkadaşlar iyi akşamlar, Ön park sensörü ile ilgili bir sorum olmuştu.Konuyla ilgili tecrübesi olan varmıydı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: clankquee
Arkadaşlar iyi akşamlar, Ön park sensörü ile ilgili bir sorum olmuştu.Konuyla ilgili tecrübesi olan varmıydı acaba?
Aslında bilgi gelse kullanan birinden benim işimede yarar , araca henüz alışamadığımdan dolayı geçenlerde , göremediğim bir yerdemantar varmış , ona az bir hızlada olsa çarptım ön tamponu , ufak bir çizikle atlattım ama can sıkıcı yinede.
Orjinal olmadıkça pek randımanlı olacağını sanmıyorum ama yinede araştırmakta fayda var tabi.
selamlar 5 kişilik picassomu alalı 10 gün oldu.foruma dün üye oldum.dünden beri 9 sayfasını okuyabildim:) emeği olan bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.10 günde 1300 km yol yapabildim.40 yaşındayım.22 araç değiştirdim.bu çok farklı araç.şimdilik gözüme batan tarafları evet bozuk yollarda aşırı gürültülü bir araç.arka emniyet kemeri yerleri çok kötü.kemer takmassanız sizi çok rahatsız ediyor.sırtınıza batıyır resmen.yüksek hızlarda çukura girildiğişnde sanki yatıcak gibi bir his veriyor.yeni olduğu için sınırları zorlayamadım ama yol tutuşunda sorun yok gibi.ancak dediğim gibi çukura geldiğinde ne yapar kestiremiyorum.afyona gittim sollamalar hariç 99-110 sabit hızla anlık tketim 4,3 lt reye kadar düştü çok şaşırdım.clio 1,5 dizel var hb onunla aynı gibi:) arkadaşım 5008 de çok ısrarcı oldu.aracı inceledim test sürüşü yaptım ama .görünümünden direk eledim.iç malzeme dişzayn picassonun yanına yaklaşıcak gibi değildi.aynaların her açıp kapamada kapanmasından dolayı bir sorun olurmu merak ediyorum.aracı alırken ön park sensörü hediyesi zorla kabul ettirdim.ancak servis taktırmamam gerektiğini ve osrunlu olduğunu söyledi.acaba takmamak içinmi yoksa gerçektenmi söledi bilmiyorum.bilenler varsa paylaşırsa sevinirtim.tşk
speedyankara hayırlı olsun bişey sormak istiyorum arabayı almadan önce hiç yeni scenic i deneme şansın oldumu bir karşılaştırma yaptınmı?
ben de merak ediyorum zira kafam çok karışık...
arkadaşlar bende ilk aldığımda ön park sensörü lazım bu araca taktırmam gerek diye düşündüm fakat servisdeki arkadaşlar ön park sensörü takılırsa her kırmızı ışıkda yada yavaş ilerleyen trafikde önündeki araçdan dolayı devamlı öteceği için sadece gerektiğinde kullanman için mutlaka bir düğme yardımıyla açıp kapatabileceğin bir park sensörü taktır dedi ve ben picassodakine uyum sağlayacak düğmeli bir park sensörü o zaman bulamadığım için taktıramamıştım şuandada zaten ihtiyaç duymuyorum artık insan alışıyor .
ayrıca işyerimize Van dan gelen bir arkadaşım sıfır yeni scenic almış güzel araba fakat benim kocaoğlanı görünce şaşırdı ilk defa görmüş ve herkes gibi hayran kaldı geldiği yerde bi scenice birde c-max e bakmış picasso diye bir aracın varlığından haberi bile yokmuş şimdi diyor keşke bilseydim mutlaka picassoyu alırdım diye.
hafta sonu araca boya koruma yaptırdım aracınıza pasta attırmayın sadece yeni araç olduğu için boya koruma (teflon kaplama ve cila yaptırın ) pasta boyadan bir kat söktüğü için boyayı zayıflatıyor bilginiz olsun
selamlar sayın naklov scenic sürmedim zira görünüş olarak picasso vuruldum.forumu da okuduktan sonra budur dedim.kanımca sekmentinin en güzel alımlı arabası.verso 5008 verso c max tabi zevk işi ama benim tercihim bu yönde oldu.umarım arıza servis konusunda sıkıntımız olmaz.formu en baştan beri okudum.yıllardır çok az arıza olmuş birazda şans işi geröi hayırlısı:)
cengiz abi dün yaptırdım boya koruma birde kaput filmi yaptırdım.kaput filmi komple daha iyi olur dediler.yarım diil tüm yaptırdım.iç korumdada hediye verilmişti.forumlarda okuduğum yağmur suyunu kaydıran kimyasal varonu araştırıyorum. tşkler
quote:
Orijinalden alıntı: speedyankara
selamlar 5 kişilik picassomu alalı 10 gün oldu.foruma dün üye oldum.dünden beri 9 sayfasını okuyabildim:) emeği olan bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.10 günde 1300 km yol yapabildim.40 yaşındayım.22 araç değiştirdim.bu çok farklı araç.şimdilik gözüme batan tarafları evet bozuk yollarda aşırı gürültülü bir araç.arka emniyet kemeri yerleri çok kötü.kemer takmassanız sizi çok rahatsız ediyor.sırtınıza batıyır resmen.yüksek hızlarda çukura girildiğişnde sanki yatıcak gibi bir his veriyor.yeni olduğu için sınırları zorlayamadım ama yol tutuşunda sorun yok gibi.ancak dediğim gibi çukura geldiğinde ne yapar kestiremiyorum.afyona gittim sollamalar hariç 99-110 sabit hızla anlık tketim 4,3 lt reye kadar düştü çok şaşırdım.clio 1,5 dizel var hb onunla aynı gibi:) arkadaşım 5008 de çok ısrarcı oldu.aracı inceledim test sürüşü yaptım ama .görünümünden direk eledim.iç malzeme dişzayn picassonun yanına yaklaşıcak gibi değildi.aynaların her açıp kapamada kapanmasından dolayı bir sorun olurmu merak ediyorum.aracı alırken ön park sensörü hediyesi zorla kabul ettirdim.ancak servis taktırmamam gerektiğini ve osrunlu olduğunu söyledi.acaba takmamak içinmi yoksa gerçektenmi söledi bilmiyorum.bilenler varsa paylaşırsa sevinirtim.tşk
"aynaların her açıp kapamada kapanmasından dolayı bir sorun olurmu merak ediyorum" bunu bende merak ediyorum, hatta setup kısmından bu özelliği kapatmayı düşünüyorum, eğer yapılabiliyorsa...
quote:
Orijinalden alıntı: speedyankara
cengiz abi dün yaptırdım boya koruma birde kaput filmi yaptırdım.kaput filmi komple daha iyi olur dediler.yarım diil tüm yaptırdım.iç korumdada hediye verilmişti.forumlarda okuduğum yağmur suyunu kaydıran kimyasal varonu araştırıyorum. tşkler
benimde araç siyah olduğu için günlerdir alta verdiğim liklerde dolaşıyorum yıkama-kil-polish-glaze-wax olayları nasıl yapılır diye, isterseniz bir göz atın ama içinde kayboluyor insan:)
www.skodaturkey.com
Skoda Forum ve Yardımlaşma Platformu / Skoda Turkey
selamlar yeni olduğum için sanaırım sık sık sorularım olucak.yardımlar için şimdiden tşkler.geçen forumda okumuştum merak ettim denemedk istedim ileri giderken seyir halindde geri vitese takılırmı geçermi diye denemek istedim malum vitesin yeri direksiyonda olurken yanlışlıkla olabilir diye araç geri vitese geçiyor ancak ekranda n boşta lambası yanıyor.bilgisi olan varmı?birde araba yeni malum yıkatırken bıcı bıcılar zarar veririmi boyaya?yıkama istasyonlarındaki elemanlar fırça ile yıkıyor o çizmiyormu? uzun yolda giderken arkada oturanlar emniyet kemeri takmamıştı.ikaz lamba ışık yanmıyordu.sonra bir ara yanmaya ve uyarı vermeye başladı.hızamı duyarlı bunlar?birde geri vitese takıldığında aynanın altındaki lambalar yanmıyormu?tşkler
linkte klavuzda da mevcut, hareet halindeyken hiç önerilmeyen birşey geri vitese almak, yanlışlıkla olduysa bile vite değişimi için mutlaka rölantiye alın diyor, hareket halindeyken n ye almak bile sakıncalı... fırça kesinlikle çiziyor, şuna bir göz atın
selamlar çok tşkler matakeli linke üye olmadığım için giremedim.üye oldum kabul edilince okuycam.manuellere bakıyorum..peki otomatik moddayken hareket halindeyken manuele geçincede zararlımı;? bu arada iyiki varsınız umarım hep olursunuz matakeli tşkler