Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (414. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu yüzden servislerden nefret eder duruma geldik hocam 4 ay önce ön arka hepsini 190 tl işçilik dahil değiştirttim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurefe09

arkadaşlar merhaba,

bilgi olsun diye paylaşayım. cumartesi günü aracımın arka balatalarını değiştirdim bursa bayraktar serviste. çıkan balatalar ve yeni takılan orjinal balataların referansı da ekte.
    289,04TL balata seti ve 17,40TL işçilik (sağolsun 0,2 saat yazdı servis danışmanı arkadaş) üzerinden %10 indirimle kdv dahil 325,44TL/6 taksit ödedim.

bilgi için el freninin otomatik çekip bırakılmasından olduğunu söyledi teknisyen arkadaş, resimde göreceğiniz üzere bir taraf tamamen bitmişken diğer taraflar çok iyi durumdaydı çıkanların...

90.000km bakımı yaklaşanlara fikir olsun.

selamlar...
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Aklıma söyle bir soru geliyor.Sag sol farklı aşınma gösteriyorsa balatada bu ehli servis uzamanları bunun nedenine bakmıyorlarmı normal bir durum bu yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1601yy

Merhabalar. Yenibosna ikitelli civarı tavsiye edeceğiniz usta var mıdır. Doğan usta uzak kalıyor ve mersa ile serhan gayet pahalı. İkitelli sanayide yok mu iyi bi citroen ustası ? Teşekkürler

Bağcılar Sanayi Sitesinde PAX Otomotiv var. Bayrampaşa'da da LION Servis var. Lion Servis, Yusuf Usta. Ben bakımları Yusuf Usta'da yaptırıyorum.
  • arkadaşlar bizim farları sökmek zormu.. ben megan 2 gördüm resmen ön tamponun çıkması gerekti bizim araçlarda durum nedir..

kafaya koydum kendim bi xenon angel uygulama yapacağım...
  • Arkadaşlar dün itibariyle aracımı satmış bulunmaktayım. Aşağıda buluna araba hakkında görüşlerinizi alabilir miyim acaba

İlgili Link
  • 2008 model temiz kazasız 80bin km grandpicassonun ederi ne kadardır sizce? misal 45bin tl çok mu? Bir de araçta koltuklar deri kaplama. Getirisi götürüsü var mıdır? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cardin

Arkadaşlar dün itibariyle aracımı satmış bulunmaktayım. Aşağıda buluna araba hakkında görüşlerinizi alabilir miyim acaba

İlgili Link

Verdiği bilgiler doğru ise araç çok güzel. Rengi de hoş. Pek rastlamadigim bi renk. Lastiklerine motoruna kmsine iyice bakıp alınabilir. Arka bagaj kapağı değişmiş resimleri varsa istenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cardin

Arkadaşlar dün itibariyle aracımı satmış bulunmaktayım. Aşağıda buluna araba hakkında görüşlerinizi alabilir miyim acaba

İlgili Link

hocam çok sıkı pazarlık ile verilen bilgilerin doğruluğunu tam anlamıyla doğrulatıp 50-52 bin gibi bir rakama alınır.
  • İlginize çok teşekkür ederim . Araba Temiz duruyor ama expertiz yapmadan bir şey diyemiyoruz.
  • cardin kullanıcısına yanıt
    bagaj kapağı neden değişmiş hasar görüntüsü var mı.. tramer kaydı ne kadar hasarlı görünüyor.. misal ben otoparkta dönerken hafif vurdum ön tampon hafif çatladı ama değişmedi onarıldı boyandı tamam değişmesi için epey bi şiddetli kaza ve kırılması gerek diye düşünüyorum.. fiyat olarak bence oldukça iyi hele o km ye göre bende 2010 var 70 binde 50 ye vermem o kadar söyleyim siz hesap edin
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    bayağı bi uğraş istiyor, zahmetli.
    ben iç mekanızmayı yerine oturtmak için sökmüştüm, geçmiş mesajlarda fotoları vardı,
    sağolsun sevis bozuk deyip yenisine o zamanın parasıyla 560 tl deyince inanmayıp kendim açıp bakmıştım
    tabiikide bozuk değildi, biraz uğraşla halletmiştim.
    tırnaklar falan var, çıkartırken oturturken dikkatli olmak gerekli, kırılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: matekeli

ben iç mekanızmayı yerine oturtmak için sökmüştüm, geçmiş mesajlarda fotoları vardı,
    sağolsun sevis bozuk deyip yenisine o zamanın parasıyla 560 tl deyince inanmayıp kendim açıp bakmıştım

tampon sökülmesine gerek varmı hocam peki yoksa sadece far yerinden çıkıyor mu burda servisi yok bi kaportacıya gittim adam daha önce hiç picasso görmemişki hemen ayrıldım dükkandan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: matekeli

tampon sökülmesine gerek varmı hocam peki yoksa sadece far yerinden çıkıyor mu burda servisi yok bi kaportacıya gittim adam daha önce hiç picasso görmemişki hemen ayrıldım dükkandan:)

Tamponu sokmeye gerek yok. Ama far grubunun altinda saseye tutturulmasini saglayan tirnaklara dikkat.

• 12 kasim 2013te cikardigim farin resmi var. Bi goz gezdirin isterseniz. Gerci cikardigim yerin fotosunu cekmemisim

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

arkadaşlar bizim farları sökmek zormu.. ben megan 2 gördüm resmen ön tamponun çıkması gerekti bizim araçlarda durum nedir..

kafaya koydum kendim bi xenon angel uygulama yapacağım...

Cok zor degil kaput mandalinin oradaki plastik tırnakları duz tornavida ile sok plastik parcayi cikar sonrasinda iki adet yildiz alyan civatayi sok tampona gecmeli olan tirnagi cikar fari az yukari kaldirip sola dogru cevirince cikar agir ve dkkkatli hareket et ben 3-4 defa bu islemi yaptim problem olmadi kolay gelsin

• matekeli M kullanıcısına yanıt
    tmm saol hocam...
  • bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    saolasın hocam bu arada mercek takınca far içindeki nikelaj parlak kısmı mat siyaha boyasam aydınlatmaya bi zararı olur mu yoksa yinede parlak mı kalmalı orası bilgisi olan var mı..

bu gün itibari ile led aydınlatmalar tamamlandı yoğunluktan bi türlü bitirememiştim en kısa zamanda resim yada video ekleyeceğim.. hem led döşedim hemde tavan bagaj ayna altı ve plakalıktaki sarı lambaların yeriine dipsiz led ampullerle değişim yaptım..
  • Arkadaslar ilan numaram 228296008.link atmayi beceremedim.ilgilenen okursa gorusebiliriz.
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• Arkadaşlar eski bir yazı paylaşıcam sizlerle.. Neredeyse 10 yıl öncesine, 2006 yılına götürüyorum sizi. O yıl Picasso yenilenen kasası ile ilk defa gün yüzüne çıktı.. Aradan geçen onca yıla rağmen fuardaki fotolar dudak ısırtan cinsten.. Şans eseri denk geldim bu sayfaya..

Şimdiye dek Picassoyu sayılarla bu kadar derin anlatan başka bir kaynak görmemiştim.. Şuanki picassoda sunulan donanımlaın çoğu o yıl da sunulduğunu öğrendim ve şaşırdım kaldım..

Yazı ingilizce.. Ancak içerik muhteşem aracın görüş açılarından diz mesafelerine içerinin aydınlık ölçümlerinden vitesin çalışma prensibine, süspansityon ve yalıtım onlarca konuda muazzam bir kaynak.. Buradaki bilgilerden yola çıkarak bir video hazırlasam kimse bu aracın 2006 yılında bu şekilde ortaya çıktığına inanmaz heralde..

Saygılarımla

Link:http://www.autoblog.com/2006/09/29/paris-motor-show-citro-n-c4-picasso/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 7 Eylül 2015; 23:23:07 >

• Tıslayan Fren / Westinghouse / Servofren sorunum ben hissetmesem de giderek artmış.

Sadece tıslama sesi var, ama: gün geçtikçe westinghouse içine daha fazla hava kaçırıyor hala geliyor ve vakumu azalıyor.
    Ayak alıştığı için sürerken farkedilmiyor.
    Ama geçen yokuş aşağı araç dolu iken 80km hızda ani olmasa da orta karar bir fren esnasında durumu daha iyi kavradım.
    Korktum resmen, yolcular tabi birşey anlamıyor, pedal benim ayağım altında çünkü :)

**Anladım ki yüksek hızda ani frende çok daha sert olacak.
    Sonra babamın ve kardeşimin aracına bindiğimde, tüy gibi fren pedalını da görünce, benimkinin iyice sertleştiğini farkettim..

Allah korusun 100km de ani tam fren yapsam, tek ayak yetmicek, çift ayakla basmak gerekecek.

**** Geçen sene Özel Serviste En ucuz 650TL Parça 30 güne gelir, 200TL de işçilik alırız demişlerdi. Euro=2,80TL iken. Şimdi Euro=3,38 Yani parça 750-800TL arasında diyecek yetkili servis falan.

31.Ağustosta E-Bayden ATE distribitöründen spariş verdim.
    410TL kargo dahil fiyat çıktı.
    +50TL Gümrük vergisi de çıktı, yarın gidip alacağım.

**8 günde elime geçmiş olacak.

BU tıslamanın temel sebebi olarak, araç çalıştırırken frene köküne kadar sıkı basmak olduğunu söylüyorlar.
    Araç çalıştırırken frene orta karar hafifçe basılsa yetiyor halbuki.
    Her çalıştırmada frene köküke kadar basınca, çubuk ucundaki conta ömründen gidiyor ve tam kapatmıyor odacığı, sürekli içeri hava alıyor.

Bu alet ne işe yarar, video detaylı anlatıyor, kısaca sizin ayaktan iletttiğiniz gücü 4 e katlayarak fren merkezine iletiyor. Ama bir kaç sebepten ötürü gri gözüken odacık vakumlanmaz, ya da dışardan sürekli hava alırsa içine, fren yardımı 4 ten 3e sonra 2 ye düşer e düşer, en son 1-1 etki tepki haline dönüşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 8 Eylül 2015; 11:44:23 >

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.