Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Picasso11

Yaklasik 2aydir Picassom yazlikta ve Esim tarfindam kullaniliyor. Esimi, kizmi vePicassomu Cok ozledigimi itiraf etmeliyim. O artik aileden biri gibi.

Siz aslında aileniz ile başbaşa vakit geçirmeye özlem duyuyorsunuz. Otomobil yolculuğu keyif haline getirince böyle oluyor.

Biz bu yaz özel bir yere gitmedik ama araç içerisinde gerçekten çok keyifli vakit geçirdik. O nedenle daha şimdiden biryerlere kaçmak geliyor icimizden.

Arabada eşlerin ve çocukların sohbet etmesi, sakalasmasi ayrı bir değer katıyor yolculuğa. Bazen diyorum şuani yeniden yeniden yasasam. Ama hayat bu işte. Akıp elimizden gidiyor.

Lafı uzattım. Kısa sürede ailenize ve picassonuza kavusun inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

hocam debriyaj setiniz hayırlı olsun güle güle kullanın... Bu arada fiyat ne kadar tuttu sorması ayıp değilse..

Aslında fiyatı buradan paylasmam doğru olmaz çünkü yaklaşık 3 yıldır her iş için kalkıp Sariyerden Umraniyeye gittiğim için. Bir de bu yaz trigerdi FAP sıvısı falan derken çok gidip geldik o nedenle Doğan usta kısa süre geçerli bir teklif yaptı. Ben de kabul ettim.

Yanlız bir gariplik var. Baskı balata degiseli 160km falan oluyor.Nedense yyakıt tuketimim geçen gün aldığım shell yakitla acayip yükseldi. Ben 50bin km dir kış dahil 7lt ortalama görmedim. Buna sabit 150-160 km hızla Boludan Sakarya'ya gitmek de dahil. Ancak şuanda ortalamam 7.1lt civarında. Klima sürekli açık tamam da. Bir keresinde 45dk klima açık rolantide beklediğim olmuştu. O zaman bile ortalama 7 görmemiştim. Genelde 5.5-6 arası gezer. Bir fikriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Yaklasik 2aydir Picassom yazlikta ve Esim tarfindam kullaniliyor. Esimi, kizmi vePicassomu Cok ozledigimi itiraf etmeliyim. O artik aileden biri gibi.

Siz aslında aileniz ile başbaşa vakit geçirmeye özlem duyuyorsunuz. Otomobil yolculuğu keyif haline getirince böyle oluyor.

Biz bu yaz özel bir yere gitmedik ama araç içerisinde gerçekten çok keyifli vakit geçirdik. O nedenle daha şimdiden biryerlere kaçmak geliyor icimizden.

Arabada eşlerin ve çocukların sohbet etmesi, sakalasmasi ayrı bir değer katıyor yolculuğa. Bazen diyorum şuani yeniden yeniden yasasam. Ama hayat bu işte. Akıp elimizden gidiyor.

Sizin sadece iki aymış, ben bugün itibariyle 140 gündür ayrıyım eşim, kızım, oğlum ve Picasso'dan...

Neyse ki son 40 güne girdik artık. Umarım Ekim'de yurda döndüğümde havalar hemen bozmaz da Picasso'yla ailecek uzun yol keyfini biz de yaşayabiliriz...

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

quote:

quote:

Sizin sadece iki aymış, ben bugün itibariyle 140 gündür ayrıyım eşim, kızım, oğlum ve Picasso'dan...

Neyse ki son 40 güne girdik artık. Umarım Ekim'de yurda döndüğümde havalar hemen bozmaz da Picasso'yla ailecek uzun yol keyfini biz de yaşayabiliriz...

Saygılar.

Hocam zor ya. Kısa dönem askerlik falan mı yapıyorsunuz?

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Askerlik kısmı doğru ama kısa dönem değil benimkisi
    Y.dışında geçici görevdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Askerlik kısmı doğru ama kısa dönem değil benimkisi
    Y.dışında geçici görevdeyim.

Yurtici yurt dışı farketmezsizin her an siz ve sevdikleriniz iğne üstünde bu aralar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sizleri eksik etmesin basimizdan.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim samimi duygularınız ve dualarınız için. Emin olun bu dualara her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz günler yaşıyoruz.

Şu an Afganistan'da olmama ve hemen her gün bize sadece birkaç km mesafede çok ciddi vakalar yaşanmasına rağmen bazen düşünmeden edemiyorum, burası mı yoksa ülkem mi daha güvenli diye...

Saygılarımla.
  • selamlar. bende bayadir otomatik vites bir araba aramaktayim. Nasipse aracimi önümüzdeki ay satacagim konuyu bayadir okudum gecenin bu vaktine kadar insallah alirken buralardan yardiminizi istiyecegim, insallah yardimlarinizi esirgemessiniz insallah.

• yorum alabilirsem memnun olurum. teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

hocam debriyaj setiniz hayırlı olsun güle güle kullanın... Bu arada fiyat ne kadar tuttu sorması ayıp değilse..

Aslında fiyatı buradan paylasmam doğru olmaz çünkü yaklaşık 3 yıldır her iş için kalkıp Sariyerden Umraniyeye gittiğim için. Bir de bu yaz trigerdi FAP sıvısı falan derken çok gidip geldik o nedenle Doğan usta kısa süre geçerli bir teklif yaptı. Ben de kabul ettim.

Yanlız bir gariplik var. Baskı balata degiseli 160km falan oluyor.Nedense yyakıt tuketimim geçen gün aldığım shell yakitla acayip yükseldi. Ben 50bin km dir kış dahil 7lt ortalama görmedim. Buna sabit 150-160 km hızla Boludan Sakarya'ya gitmek de dahil. Ancak şuanda ortalamam 7.1lt civarında. Klima sürekli açık tamam da. Bir keresinde 45dk klima açık rolantide beklediğim olmuştu. O zaman bile ortalama 7 görmemiştim. Genelde 5.5-6 arası gezer. Bir fikriniz var mı?

Baski balata degisimi tuketim artirmaz teorik olarak, ama triger degisimi sonrasi yakit tuketimi artiyor bir sure kullanincaya kadar devam ediyor ve azaliyor zamanla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 24 Ağustos 2015; 15:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onbirhood

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahibinden-c4-grand-picasso-orjinal-225041483/detay

yorum alabilirsem memnun olurum. teşekkürler

iç mekan fotoğrafı olsaydı daha iyi olurmuş

• 45bin bakıma 43,3 binde servise soktum periyodik bakım için.Uzun yola cıkacam yarın bu da vesile oldu bakıma.
    Mazot dışında filitre ve yag değişimi yapıldı. On aksam kontrol edildi sıkıntı yok fren balataları bir sonraki bakımda değişmesi muhtemel.
    Ucret 170 tl 30 tlde cocuklara bahşiş bıraktım.

• Merhabalar. Iki aydır sürekli istop eden aracımı doğan ustaya gösterdim. Sigortası yanmış. Değişim 260 tl maloldu. Elektrik aksam ne olursa olsun pahalıymış arkadaş. Sen yine dua et eskiden daha pahalıydı dedi ustam. Neyse bakalım. Sorunsuz picassonun tadı başkaymış. Özlemiştim walla.
    Bu arada serviste 450 dedikleri 15000 bakımı (70.000 km) doğan usta 240a yaptı. Eline sağlık

• Merhabalar
    Tatil yolculugu mugla dayım mola kahvaltı sonrası yola devam diyecektik olmadı arac çalışmadı ustam akü bittiğini söyledi. elektrikci geldi aku bitmiş tık diye inci akunun hulger adında akuyu 200 tl taktık 70amperlik.
    Araca kan geldi canlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Merhabalar
    Tatil yolculugu mugla dayım mola kahvaltı sonrası yola devam diyecektik olmadı arac çalışmadı ustam akü bittiğini söyledi. elektrikci geldi aku bitmiş tık diye inci akunun hulger adında akuyu 200 tl taktık 70amperlik.
    Araca kan geldi canlandı.

Aman hocam, akü değişiminde kutup başlarını düzgün temizletin.
    Siz de benim gibi mağdur olmayın :)

3 kere boşaldı aküm akü değişiminden sonra.
    Meğer okstilenen kutup başı yüzünden yeni akü larj olamamış.

Eski aküye zaten kaynadığı için eski aküde sıkıntı yapmamış.
    Yeniye geçince sorun çıkarmıştı.
    Çok şükür son boşalmasında usta sorunu halletti. Bir daha başıma gelmedi.
  • Degerli forum arkadaslarim.2010 gp siyah renkteki aracimi yeni kasa almak icin satiyorum.ilgilenen varsa gorusebiliriz.

• Resim yada link atabilirmisiniz

• Merhabalar. Yenibosna ikitelli civarı tavsiye edeceğiniz usta var mıdır. Doğan usta uzak kalıyor ve mersa ile serhan gayet pahalı. İkitelli sanayide yok mu iyi bi citroen ustası ? Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb arkadaşlar. Severek bindiğim aracımı satıyorum. 2008 model beş kişilik gri renk. 114binde. Bir iki güne malum siteye ilanı vericem. Nasipse 7 kisilik almak istiyorum.

• arkadaşlar merhaba,

bilgi olsun diye paylaşayım. cumartesi günü aracımın arka balatalarını değiştirdim bursa bayraktar serviste. çıkan balatalar ve yeni takılan orjinal balataların referansı da ekte.
    289,04TL balata seti ve 17,40TL işçilik (sağolsun 0,2 saat yazdı servis danışmanı arkadaş) üzerinden %10 indirimle kdv dahil 325,44TL/6 taksit ödedim.

bilgi için el freninin otomatik çekip bırakılmasından olduğunu söyledi teknisyen arkadaş, resimde göreceğiniz üzere bir taraf tamamen bitmişken diğer taraflar çok iyi durumdaydı çıkanların...

90.000km bakımı yaklaşanlara fikir olsun.

selamlar...
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurefe09 -- 31 Ağustos 2015; 10:35:35 >

• 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.