Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (411. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diş derinliğini ölçmedim ama 43.000 km. kullandım.
  • Arkadaşlar biraz önce 0 GP incelemeye gittim tam otomatik şanzıman geldiğini belirttiler 2 hafta olmuş bu doğru mu ? yarı otomatik vardı sanki.
    birde yeni kasa gerçekten harika beyaz renk + Teknoloji + Güvenlik paket ile 105 bin fiyat verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oemren

Diş derinliğini ölçmedim ama 43.000 km. kullandım.

95TL'ye 40000km fazla bile :)
    Bu arada yanaklarad ya da diş araşarında çatlama vb sıkıntı yoksa 10 numara lastik diyebilriiz :)
  • fehnw kullanıcısına yanıt
    Hocam fırsat bulamadım 2 gündür eğitim nedeniyle iletişime kapalı haldeydim.Size iyi yolculuklar dilerim başka bir zaman diliminde görüşmek dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • portiwashere P kullanıcısına yanıt
    Evet tam otomatik geldi ama fiyat abarti olmus.90binlerdeydi. Ne ara 100u gecti
    .Tam otomatik sahipleri henuz paylasima basladi diger konuda sanirim

• celenlee C kullanıcısına yanıt
    Lastiğin son durumu

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..
  • oemren O kullanıcısına yanıt
    Sert bir lastik gibi duruyor.Islak zemin performansı nasıldı.
  • portiwashere P kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığı zaman incelemiştim.Kasasını beğenmiş fakat sürücü koltuğunda oturduğumda yanımdaki satış temsilcisine bir önceki kasadaki gibi ferahlık yok dediğimde.(Hatta aracın koltuğunda oturduğumda beni yakalamış olması nedeniyle GP yönelmiştim bu arac beni yakalayamadı dedi.)
    Satış temsilcisi bir şey söyleyeceğim ama alınmayın dedi, lütfen belirttin dedim.Evet size çok emanet durdu arac dedi.Üzerine, eski modele göre alçaltılıp genele hitap edebilmesi için olduğunu belirtti.(Daha önceki mesajlarım da belirtmiştim tekrar oldu)
    Güzel donanımlı, yakışıklı ama benim için bizimkiler kadar ferahlık hissi vermediğini söyleyebilirim.
  • Arkadaslar kismetse ctesi gecesi fethiyeye dogru yol alacagim.port bagajla ilgili bilgi vermek istedim.kiraliyayim mi alayim mi derken kiralama 15 gunluk ucret satin alma bedelinin yarisina geldiginden ve teminat olarak ekstradan 400 tl istediklerinden firstbag marka 500 tl ye monte etti.350 lt hacminde.bilgilendirmek istedim.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene tatilimden sonra dönüşte eşimin kuzeninin çocuğu olduğu için onu görmeye 1 günlüğüne Alanya ya geçmiş orada Olduğum gece 4,5 büyüklüğünde deprem olmuş sabah hemen yola çıkmıştım. Adana da da Çarşamba gecesi dedim gitmeden bicibici şirdan mumbar ne varsa halledelim dedim. Gece geç saatte Yunusoğluna dönerken deprem meydana geldi 5 büyüklüğünde. Dedim Hanım'a hemen sabah gidiyoruz bizim gitme vaktimiz geldi diyerek perşembe sabah 7 de yola çıktım. Şimdi Bartın dayım. Bizim eşim Tarafından bir ayağımız Adana da inşallah Birgün nasip olursa Görüşürüz.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Lastikler sert malesef, ilk zamanlarda ıslak ve kuru yollarda bir sıkıntısı yoktu ama şimdi ıslak zeminde ani frenlerden kacinacak sekilde suruyorum.

• arkadaşlar,bugün forumlarda dolaşırken bir uygulamay denk gelndim.308 i olan bir arkadaş,kendi aracının ayak bölümüne aydınlatma yapmak istemiş,ve pedal kısmını pandizotunu sökmüş ve orada boşta sallanan bir fiş görmüş.arka bagaj aydınlatma lambasını sökmüş oraya takmış çalışmış.

Bende bi bakıyım dedim kendi aracıma ve diz airbag bulunan bölümünn iç kısmında boşta bi kablo gördüm,hemen bagaj aydınlatmasını söküp o fişe bağladım,birebir oturdu ama ışık yanmadı.
    bir de yolcu tarafına bakayım dedim,alt pandizotu ve torpido kutusunu söktüm,orada bantla başka bir kabloya bağlanmış boşta bir fiş daha vardı.ona da bağladım ordanda elektrik gelmedi.
    Üstelik bagaj lambasının ayak kısmındaki pandizotta hazır yeri var,oraya cuk diye oturuyor,ama elektrik gelmiyor.
    şimdi diğeceksiniz tavan lambasından elektrik çek falan fındık fıstık,tamam o kolay iş de,sormak istediğim lexia dan mı açtırmak lazım,yoksa BSI falan mı desteklemiyor?
    bu meseleyi araştıran oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: lionscoach

arkadaşlar,bugün forumlarda dolaşırken bir uygulamay denk gelndim.308 i olan bir arkadaş,kendi aracının ayak bölümüne aydınlatma yapmak istemiş,ve pedal kısmını pandizotunu sökmüş ve orada boşta sallanan bir fiş görmüş.arka bagaj aydınlatma lambasını sökmüş oraya takmış çalışmış.

Bende bi bakıyım dedim kendi aracıma ve diz airbag bulunan bölümünn iç kısmında boşta bi kablo gördüm,hemen bagaj aydınlatmasını söküp o fişe bağladım,birebir oturdu ama ışık yanmadı.
    bir de yolcu tarafına bakayım dedim,alt pandizotu ve torpido kutusunu söktüm,orada bantla başka bir kabloya bağlanmış boşta bir fiş daha vardı.ona da bağladım ordanda elektrik gelmedi.
    Üstelik bagaj lambasının ayak kısmındaki pandizotta hazır yeri var,oraya cuk diye oturuyor,ama elektrik gelmiyor.
    şimdi diğeceksiniz tavan lambasından elektrik çek falan fındık fıstık,tamam o kolay iş de,sormak istediğim lexia dan mı açtırmak lazım,yoksa BSI falan mı desteklemiyor?
    bu meseleyi araştıran oldu mu acaba?

Diagbox ile aktifleniyordur muhtemelen.
    Işık paketi ayarları falan varsa muhtemelen ondan doğru yapılıyordur.

• işte ayak aydınlatma bölümünün resimleri.ayrıca torpido üstüdeki yukarı açılır bölmelerin iç dip tarafındada aydınlatma için ışık takma yeri var(exclusive modellerindeki gibi),ama orda boşta duran kablo görmedim,vidaları söküp içine bakmak lazım.

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• quote:

Orijinalden alıntı: soskay

İlk çıktığı zaman incelemiştim.Kasasını beğenmiş fakat sürücü koltuğunda oturduğumda yanımdaki satış temsilcisine bir önceki kasadaki gibi ferahlık yok dediğimde.(Hatta aracın koltuğunda oturduğumda beni yakalamış olması nedeniyle GP yönelmiştim bu arac beni yakalayamadı dedi.)
    Satış temsilcisi bir şey söyleyeceğim ama alınmayın dedi, lütfen belirttin dedim.Evet size çok emanet durdu arac dedi.Üzerine, eski modele göre alçaltılıp genele hitap edebilmesi için olduğunu belirtti.(Daha önceki mesajlarım da belirtmiştim tekrar oldu)
    Güzel donanımlı, yakışıklı ama benim için bizimkiler kadar ferahlık hissi vermediğini söyleyebilirim.

Ferahlık konusunu bende gördüm ki sadece eski kasaya 1 kere 5 dk bindiğim halde.

• Yeni lastiklerim Kormoran 215/55/16 93V
    Kdv balans dahil 155 tl.

• oemren O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun lastiğinize taş değmesin.Geçen sene benimde baktığım modelleri arasındaydı.Islak zeminde performansı iyi olacak gibi tahmin ediyorum deseninden dolayı.
  • Selamlar.

Bayadir yazamıyordum. Telefon çekmeyen memlekette idim. Bu sürede arabam partikül sıvısı azalma uyarısı verdi (2009 model-135bin km) Hiç antipollution uyarısı almadigim için sivi eklemesi yapmamistik.

Dün istanbula geldim. Bugün de sabahtan soluğu doğan ustada aldım. Hala da ordayım. Baskı balata ve volan değişimi de yapıyoruz.

Resimlere bakarsanız debriyaj balatasi bu kmye rağmen gayet iyi. Ancak volan artık görevini yapamaz hale gelmişti. Aslında istanbulda olmasam heralde 180bine kadar değiştirmezdim heralde. Çünkü memlekette bir kere bile titreme yaşamadım. Dağ yollarında 1. Vitesle kmlerce yol yapmama rağmen. Ama dur kalk trafiği volani bozuyor zamanla.

Resimleri sizle paylaşıyorum.

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• Tatil bitti..Ve istanbul....( ortalama hıza dikkat.yaklaşık 1000 km şehiriçi..)

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Triger gecen degismisti, simdi debriyaj seti degistirmissiniz. Hayirli ugurlu olsun Kazasiz belasiz kullanin insallah.

Uzun bir sure kafaniz rahat olur artik. Agir bakimlari tamamlandi aracinizin.

İleride Turbo ve enjektor cikabilir ama cok cok uzun km sonra cikacagini tahmin ediyorum.

Tekrar hayirli olsun.

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.