Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
845.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxpayne1975

Murat Bey,

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim, dediklerinizi yapınca gerçekten araba artık kaymadı. Klima problemini de çözdüm.

Keşke "Citroen 24 saat Yol Yardım" ı aradığım ve aracın dik yokuşta park freninin tutmadığını söylediğim zaman, telefondaki servis yetkilisi de en az sizin kadar bilgili olsa sizin söylediklerinizi onlar da söyleyebilseydi.
    Bana söyledikleri cevap şuydu. "Aracınızı en yakın servise getirin, baktıralım".
    Evet belki tembellik edip kullanma kılavuzunu iyice araştırmadım ama böyle bir konuda 24 saat yol yardımın da bilgili olması gerekmiyor mu ? Satıcı veya usta satılan ürünü malı çok iyi tanımalıdır diye düşünüyorum. Haksız mıyım ?

Bu konuyu da diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim.

Herkese kazasız, belasız, keyifli yolculuklar dilerim...

quote:

Orjinalden alıntı: muratakin

Merhaba,

Bu yokuşta park ederken sadece elektronik el frenine güvenmek zorunda kalmak benide endişenlendiriyordu,
    tabi bu kullanım klavuzunu okuyup servisten teyit aldıktan sonra aslında boşuna endişelendiğim ortaya çıktı

Yokuşta Park etmek için,

Yokuş aşağı park ederseniz araba çalışırken R konumunda bırakın ,
    Yokuş yukarı park ederseniz araba çalışırken M yada A konumunda bırakın,
    araba çalışırken Park düğmesine "dong" diye bir ses duyana kadar uzun basın,
    (önce normal el freni çekiş sesi duyuluyor 2-3 sn sessizlikten sonra biraz daha çekiş sesi duyup sesli
    uyarı "dong" sesini duyacaksınız..)
    bu elfrenini süper kilitleme moduna alıyor, özellikle feribotlarda seyahat ederken ve dik yokuşlar için
    tasarlanmış
    en sonunda aracını stop edin

Klima için,

Sürücü ve yolcu tarafındaki ısıyı eşitleyip aynı anda müdahale etmek için Klimadaki "Auto" tuşuna uzun basın
    klima göstergesindeki adamların siyah olduklarını göreceksiniz ve aynı zamanda Auto ve A/C konumuna geçmiş
    olacaksınız ,buradan istediğiniz gibi klimayı ayarlayabilirsiniz , yolcu tarafının ısısıda artık sürücü tarafından
    kontrol ediliyor olacaktır ,ama yolcu kendi tarafında + yada - tuşuna bastığı an kontrol yine yolcu tarafına geçer
    ve klima göstergesindeki yolcu tarafındaki siyah adamın içi beyazlaşır. bu kontrolün yolcu tarafına geçtiğini gösterir.

Umarım açıklamalarım yardımcı olmuştur....

Alıntıları Göster
    Bu citroenin tek zayıf yönü bence Baylas malesef. Baylas ve tüm organizasyonu. İşte yukarıdaki 24 saat yol yardımı örneği. Bu cevapları servislerden de almanız olası. Esen kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cez

Bu citroenin tek zayıf yönü bence Baylas malesef. Baylas ve tüm organizasyonu. İşte yukarıdaki 24 saat yol yardımı örneği. Bu cevapları servislerden de almanız olası. Esen kalın.

Alıntıları Göster
    Degerli arkadaslar,

Malesef 2 aylık hevesli bekleyis ve kovalamaca akabinde OTV doneminde (yeter sayida) C4 Grandın getirilemedigini, parasini odemis musterilere bile OTV fiyatlari ile taslimat yapılamama ihtimali oldugunu ogrendim. Cok heves ve arzu ile almayi istedigim C4 GP yeine VW passat variant almak zorunda kaldım.

Bunu bir distributor talihsizligi / beceriksizligi olarak yorumluyorum, ve hayretler ediyorum. Bu esnada televizyonda da reklamlar gosteriliyor. Saka gibi.

Kazasiz surusler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zkerkan

Degerli arkadaslar,

Malesef 2 aylık hevesli bekleyis ve kovalamaca akabinde OTV doneminde (yeter sayida) C4 Grandın getirilemedigini, parasini odemis musterilere bile OTV fiyatlari ile taslimat yapılamama ihtimali oldugunu ogrendim. Cok heves ve arzu ile almayi istedigim C4 GP yeine VW passat variant almak zorunda kaldım.

Bunu bir distributor talihsizligi / beceriksizligi olarak yorumluyorum, ve hayretler ediyorum. Bu esnada televizyonda da reklamlar gosteriliyor. Saka gibi.

Kazasiz surusler diliyorum.

Alıntıları Göster
    Cez ve zkerkan'a katılıyorum. Son derece beceriksiz, bilgisiz bir topluluk Citroen Türkiye yetkilileri.

Bu arada zkerkan hayırlı olsun ama Doğuş Grubu'na bulaştığın için üzgünüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUAMMER3

Cez ve zkerkan'a katılıyorum. Son derece beceriksiz, bilgisiz bir topluluk Citroen Türkiye yetkilileri.

Bu arada zkerkan hayırlı olsun ama Doğuş Grubu'na bulaştığın için üzgünüm.

Alıntıları Göster
    Hafta sonu eşimle birlikte CTR citroen'e gittik c4 g.picasso bakmak ve almak için, içeri bir girdik 2 adet panel van araçtan başka araç yok. Satıcıya ne zaman gelir g.picasso diye sormak gafletinden bulundum işte aldığım cevap ;
    "fransa ile sorun yaşıyoruz en erken temmuzda gelecek ama gelecek olanların hepsi satıldı, yıl sonuna kadar da yeni g.picasso siparişi almıyoruz. size c3 picasso verelim dediler" haliye adama 2si eş değer otomobilmi deyip cevabı almadan arkamı dönüp çıktım.

Şimdi az km. de 2nci el bakıyorum.

• İyi günler. Forumu bir süredir üye olmadan takip ediyorum. 1 hafta önce bende C4 Grand Picasso sahibi oldum. bunda forumdan aldığım olumlu veya olumsuz izlenimlerin katkısı çok fazla oldu. İzlenimlerini yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Aranızda olmaktan çok mutlulık duydum.. ileride bende sizinle picassomla ilgili izlenimleri paylaşırım... şimdilik sadece bu aracı almakla çok iyi bir seçim yapmış olduğumu düşündüğümü söylemek istiyorum. Bu aracın benim sürüş tarzıma ve beklentilerime uygun bir araç olduğunu düşünüyorum. Harika bir otomobil... Tüm arkadaşlara iyi günler dilerim.

Orijinalden alıntı: Beyazıt1967

İyi günler. Forumu bir süredir üye olmadan takip ediyorum. 1 hafta önce bende C4 Grand Picasso sahibi oldum. bunda forumdan aldığım olumlu veya olumsuz izlenimlerin katkısı çok fazla oldu. İzlenimlerini yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Aranızda olmaktan çok mutlulık duydum.. ileride bende sizinle picassomla ilgili izlenimleri paylaşırım... şimdilik sadece bu aracı almakla çok iyi bir seçim yapmış olduğumu düşündüğümü söylemek istiyorum. Bu aracın benim sürüş tarzıma ve beklentilerime uygun bir araç olduğunu düşünüyorum. Harika bir otomobil... Tüm arkadaşlara iyi günler dilerim.
    picasso sahipleri sürekli arabanın olumlu ve olumsuz yönlerinden bahsetmişler ellerine sağlık. ancak bazı kullanıcılarda emsal arabalarla kıyaslama yapsa biraz daha iyi olur. örneğin opel zafira, toyota verso yada vv tauran gibi araçlarla arasındaki farklar neden picassoyu seçtiniz bu konularda yorum yaparsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet05

picasso sahipleri sürekli arabanın olumlu ve olumsuz yönlerinden bahsetmişler ellerine sağlık. ancak bazı kullanıcılarda emsal arabalarla kıyaslama yapsa biraz daha iyi olur. örneğin opel zafira, toyota verso yada vv tauran gibi araçlarla arasındaki farklar neden picassoyu seçtiniz bu konularda yorum yaparsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Kendi açımdan şöyle açıklayayım,

1.Son derece geniş ve ferah iç mekan, aracın her yanı, tavan dahil cam olması bu hissi arttırıyor.
    2.Dizel ve direksiyondan kumandalı otomatik 6 ileri otomatik vites, dolayısıyla 5,5 - 6,0lt/100 Km tüketim, uzun yolda 1000 km. menzil. (dizel ve otomatik vites seçeneği bildiğim kadarıyla diğer markalarda yok).
    3.Orta konsolda şansızman ve el freninin olmamasından kaynaklanan geniş iç hacim.
    4.Sürücü ve yolcu koltularındaki kolçaklar kendinizi evdeki koltukta oturur gibi hissettiriyor. Bu anlamda arka koltukta orta bölümde katlanır kolçak olmaması bir dezavanataj diye düşünüyorum kendi açımdan

Saydığınız araçlara da bindim ancak bu kadar keyif almadım.

Bence kıyaslanabilecek tek araç bu klasmanda Renault Espace, o da gerçekten son derece keyifli ve ferah bir MPV ama Citroen'den kat be kat pahalı, belki biraz daha üstün ama o kadar fiyat farkını haketmediğini düşünüyorum.

• quote:

1.Son derece geniş ve ferah iç mekan, aracın her yanı, tavan dahil cam olması bu hissi arttırıyor.
    2.Dizel ve direksiyondan kumandalı otomatik 6 ileri otomatik vites, dolayısıyla 5,5 - 6,0lt/100 Km tüketim, uzun yolda 1000 km. menzil. (dizel ve otomatik vites seçeneği bildiğim kadarıyla diğer markalarda yok).
    3.Orta konsolda şansızman ve el freninin olmamasından kaynaklanan geniş iç hacim.
    4.Sürücü ve yolcu koltularındaki kolçaklar kendinizi evdeki koltukta oturur gibi hissettiriyor. Bu anlamda arka koltukta orta bölümde katlanır kolçak olmaması bir dezavanataj diye düşünüyorum kendi açımdan

Bence kıyaslanabilecek tek araç bu klasmanda Renault Espace, o da gerçekten son derece keyifli ve ferah bir MPV ama Citroen'den kat be kat pahalı, belki biraz daha üstün ama o kadar fiyat farkını haketmediğini düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maxpayne1975

Tamamen katılıyorum. Küçük de bir ilave yapayım.

1.6 cc, dizel, otomatik vites ve 800 lt civarında büyük bir bagaj hacmini ayni çatı altında toplayan bu fiyata ( 47 Bin tl ) ülkemizi bırakın tüm Avrupa'da başka bir araba yok da ondan. Diğer özelliklerini arkadaşlar saymışlar zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetranger -- 29 Mayıs 2009; 21:37:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jetranger

quote:

Orjinalden alıntı: maxpayne1975

Tamamen katılıyorum. Küçük de bir ilave yapayım.

1.6 cc, dizel, otomatik vites ve 800 lt civarında büyük bir bagaj hacmini ayni çatı altında toplayan bu fiyata ( 47 Bin tl ) ülkemizi bırakın tüm Avrupa'da başka bir araba yok da ondan. Diğer özelliklerini arkadaşlar saymışlar zaten..

Alıntıları Göster
    Dün 5. ayım geçti karaşimşekle. Dün 15 000 lik bakımını yaptırdım. 280 tl ödedim. Hiç bir aksilik çıkmadı. Taş gibi. 5 ayda 15 000. Allah sonumuzu hayır etsin.Ama 15 ooo yaptığımı hiç hissetmedim. Masaj koltuğumla, yolda oto pilotta giderken yaptığım pikniklerle,
    düşük yakıt sarfiyatı gördükçe hiç anlamadım.

Nice beş aylara.

• Arkadaşlar, hepinizin emeğine ve eline sağlık bizleri bilgilndirdiğiniz için.
    Benin 2004 ford focus c-max arabam var ve c4 grand picasso ile değiştirmeyi yani sıfır bir grand picasso almayı düşünüyorum. Ama merak ettiğim bir kaç konu var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    1. si türkiyede satılan araçlarda nikelaj cam citaları ve bagaj çıtaları varmı. Yoksa taktırtmak mümkün mü? Nerede ve nekadar takılıyor?
    2. arka kapılarda cam perdesi varmı?
    3. vizon grinin döşemeleri ve konsul krem rengimi?

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.
    Murat

murat@tuncmanplast.com

Orijinalden alıntı: ottoman970

Arkadaşlar, hepinizin emeğine ve eline sağlık bizleri bilgilndirdiğiniz için.
    Benin 2004 ford focus c-max arabam var ve c4 grand picasso ile değiştirmeyi yani sıfır bir grand picasso almayı düşünüyorum. Ama merak ettiğim bir kaç konu var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    1. si türkiyede satılan araçlarda nikelaj cam citaları ve bagaj çıtaları varmı. Yoksa taktırtmak mümkün mü? Nerede ve nekadar takılıyor?

Şimdiden teşekkürler.
    Murat

murat@tuncmanplast.com
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman970

Şimdiden teşekkürler.
    Murat

murat@tuncmanplast.com

1-Nikelajlı cam çıta yok, bagaj çıtaları var
    2-Arka kapılarda cam perdesi var
    3-Döşemeleri krem rengi, konsol çift renk

• quote:

Orijinalden alıntı: rucoruco

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman970

Şimdiden teşekkürler.
    Murat

murat@tuncmanplast.com

1-Nikelajlı cam çıta yok, bagaj çıtaları var
    2-Arka kapılarda cam perdesi var
    3-Döşemeleri krem rengi, konsol çift renk

Alıntıları Göster
    Cam çıtalarını istanbulda nerede ve kaça taktırabilirim. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
    teşekkürler.
    Murat

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman970

Cam çıtalarını istanbulda nerede ve kaça taktırabilirim. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
    teşekkürler.
    Murat

Alıntıları Göster
    Değerli Arkadaşlar ,

Yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. OGS cihazı aldım ve 1.Sınıf (otomobil) olarak tanımlattım. Ancak köprülerden geçerken gişelerdeki ekranda "SINIF FARKLI" yazıyor ve sanki kaçak geçilmiş gibi alarm çalıyor. Gişeden geçerken aracın cüssesinden dolayı böyle bir alarm çalıyor anlayamadım, ayrıca OGS ekstresinde herhangi bir ceza da şimdilik çıkmadı.

Bu sorunla karşılaşan acaba hiç oldu mu ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne1975 -- 5 Haziran 2009; 13:15:58 >

• quote:

Değerli Arkadaşlar ,

Yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. OGS cihazı aldım ve 1.Sınıf (otomobil) olarak tanımlattım. Ancak köprülerden geçerken gişelerdeki ekranda "SINIF FARKLI" yazıyor ve sanki kaçak geçilmiş gibi alarm çalıyor. Gişeden geçerken aracın cüssesinden dolayı böyle bir alarm çalıyor anlayamadım, ayrıca OGS ekstresinde herhangi bir ceza da şimdilik çıkmadı.

Bu sorunla karşılaşan acaba hiç oldu mu ?

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merhaba,
    Ben 23 nisanda 7500 kmde 2008 model 2.el bir g.picasso aldım.Forumun tamamını okudum ve arabamı alırken sonra karar verdim.Şimdilik aracımdan gayet memnunum.İleriki günlerde arac tecrübelerimi sizlere aktarmayı düşünüyorum.Zira aracın şimdiki kmsi 12.000 ve 2 kez uzun yola çıktım.
    Benim öncelikli olarak sormak istediğim tavan perdesinin araçtan çıktıktan sonra otomatik olarak kapatılması hakkında.Perde ayarını son işaretine ve ondan bir öncekiş işarete getirdiğimde kapama yapmıyor.Yani sondan 2.işarete kadar açtığım durumlarda kapama yapıyor ve sanırım bunu kapalıyken düğmeye basılı tutup perdeyi ileri geri küçük bir hareket ettirdikten sonra 1 seferlik hafızaya alıyor zira hafızaya alma işleminden sonra sondan 2. işarete kadar açtım ve kapama işlemini geçekleştirdi fakat bir sonraki sefer bunu yapmadı.YAni bunun hafızası tek seferlikmi?Çok garip geldi bana.
    YArdımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Murat Bey,

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim, dediklerinizi yapınca gerçekten araba artık kaymadı. Klima problemini de çözdüm.

Keşke "Citroen 24 saat Yol Yardım" ı aradığım ve aracın dik yokuşta park freninin tutmadığını söylediğim zaman, telefondaki servis yetkilisi de en az sizin kadar bilgili olsa sizin söylediklerinizi onlar da söyleyebilseydi.
    Bana söyledikleri cevap şuydu. "Aracınızı en yakın servise getirin, baktıralım".
    Evet belki tembellik edip kullanma kılavuzunu iyice araştırmadım ama böyle bir konuda 24 saat yol yardımın da bilgili olması gerekmiyor mu ? Satıcı veya usta satılan ürünü malı çok iyi tanımalıdır diye düşünüyorum. Haksız mıyım ?

quote:

Merhaba,

Bu yokuşta park ederken sadece elektronik el frenine güvenmek zorunda kalmak benide endişenlendiriyordu,
    tabi bu kullanım klavuzunu okuyup servisten teyit aldıktan sonra aslında boşuna endişelendiğim ortaya çıktı

Yokuşta Park etmek için,

(önce normal el freni çekiş sesi duyuluyor 2-3 sn sessizlikten sonra biraz daha çekiş sesi duyup sesli
    bu elfrenini süper kilitleme moduna alıyor, özellikle feribotlarda seyahat ederken ve dik yokuşlar için
    tasarlanmış

Klima için,

Sürücü ve yolcu tarafındaki ısıyı eşitleyip aynı anda müdahale etmek için Klimadaki "Auto" tuşuna uzun basın
    klima göstergesindeki adamların siyah olduklarını göreceksiniz ve aynı zamanda Auto ve A/C konumuna geçmiş
    olacaksınız ,buradan istediğiniz gibi klimayı ayarlayabilirsiniz , yolcu tarafının ısısıda artık sürücü tarafından
    kontrol ediliyor olacaktır ,ama yolcu kendi tarafında + yada - tuşuna bastığı an kontrol yine yolcu tarafına geçer
    ve klima göstergesindeki yolcu tarafındaki siyah adamın içi beyazlaşır. bu kontrolün yolcu tarafına geçtiğini gösterir.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.Yorumlar benim gibi yeni bir araç düşünen kişiler için güzel oluyor.Kullandıkça,kilometre arttıkça olumlu veya olumsuz yorumlanızıbekliyorum.Sene sonu kasım aralık gibi düşünüyorum.O zamana kadar takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Hayırlı olsun.Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.Yorumlar benim gibi yeni bir araç düşünen kişiler için güzel oluyor.Kullandıkça,kilometre arttıkça olumlu veya olumsuz yorumlanızıbekliyorum.Sene sonu kasım aralık gibi düşünüyorum.O zamana kadar takipteyim.

Alıntıları Göster
    herkese slm!
    bugün sabahtan beri forumu okuyarak 2 yıllık tecrübe sahibi oldum picasso hakkında
    ben bekar ve tek başına yaşıyan biri olarak bu arabaya tutulan ender insanlardan biri oldum sanırım!
    geçen hafta bir çok bayiiyi telefon ile aradım ama hiç biri başka bir bayiiyi aramamı çünkü türkiye'de baylasın getirdiği araba bulunmadığını söylediler. fakat 2 gün sonra izmir dışından bir bayii arabayı tedarik ettiğini belirtti 5 kişilik siyah full versyonunu. çok mutlu olmakla birlikte görüyorum ki mart ve nisan ayında arabaya sahip olabilenler çok daha avantajlı fiyatlara satın almışlar. bu sıkışık zamanda pazarlık şansım kalmadığından 47.500 tlye anlaştım.
    cd changerın arabalardan kaldırılıp yerine deri direksiyonun standart olması çok adaletli gelmedi bana...
    bu cam çıtaları ile ilgili ürüne ulaşabilen varsa ben de 12 haziranda ulaşabileceğim arabama yaptırmak isterim bence çok şık duruyor picassoda...

• quote:

Orijinalden alıntı: tequila14

herkese slm!
    bugün sabahtan beri forumu okuyarak 2 yıllık tecrübe sahibi oldum picasso hakkında
    ben bekar ve tek başına yaşıyan biri olarak bu arabaya tutulan ender insanlardan biri oldum sanırım!
    geçen hafta bir çok bayiiyi telefon ile aradım ama hiç biri başka bir bayiiyi aramamı çünkü türkiye'de baylasın getirdiği araba bulunmadığını söylediler. fakat 2 gün sonra izmir dışından bir bayii arabayı tedarik ettiğini belirtti 5 kişilik siyah full versyonunu. çok mutlu olmakla birlikte görüyorum ki mart ve nisan ayında arabaya sahip olabilenler çok daha avantajlı fiyatlara satın almışlar. bu sıkışık zamanda pazarlık şansım kalmadığından 47.500 tlye anlaştım.
    cd changerın arabalardan kaldırılıp yerine deri direksiyonun standart olması çok adaletli gelmedi bana...
    bu cam çıtaları ile ilgili ürüne ulaşabilen varsa ben de 12 haziranda ulaşabileceğim arabama yaptırmak isterim bence çok şık duruyor picassoda...

Alıntıları Göster
    bende grand picasso almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet05

bende grand picasso almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    internetten tüm bayiileri bulup aradım ve telefon numaramı verdim. Şansım da yaver gitti herhalde. ama özellikle ötv indirimini yakalamak istiyorsanız pek renk seçeneği gibi şeylere takılmamak gerek..... ben vizon gri istiyordum öncelikle ama siyah rengine de forum içinde bulunan görsellere baktıktan sonra iyice ısındım

• quote:

Murat Bey,

quote:

Merhaba,

Yokuşta Park etmek için,

tasarlanmış

Klima için,

Alıntıları Göster
    Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.Yorumlar benim gibi yeni bir araç düşünen kişiler için güzel oluyor.Kullandıkça,kilometre arttıkça olumlu veya olumsuz yorumlanızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı:

Ben arabaya nikelaj çıta çektim. Çok güzel duruyor. Kesin tavsiye ederim. Ayrıca bu resim eski. Şimdi bir de kapı kollarına nikelaj kaplama taktırdım harika oldu. İstanbulda adam gibi aksesuar satan bir yer bilen varsa yazsın lütfen.
    Ha ayrıca bir de xenon far taktırıyorum. Geçen zamanım olmadığı için kaldı. Ama takacağım inşallah. Yazmıştım zaten, Picasso'nun kısa farları hoşuma gitmiyor.

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: <reis>

Ben arabaya nikelaj çıta çektim. Çok güzel duruyor. Kesin tavsiye ederim. Ayrıca bu resim eski. Şimdi bir de kapı kollarına nikelaj kaplama taktırdım harika oldu. İstanbulda adam gibi aksesuar satan bir yer bilen varsa yazsın lütfen.
    Ha ayrıca bir de xenon far taktırıyorum. Geçen zamanım olmadığı için kaldı. Ama takacağım inşallah. Yazmıştım zaten, Picasso'nun kısa farları hoşuma gitmiyor.

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Sayın çavuş,
    Nikelajları nerde ve kaça taktırdınız bildirirseniz sevinirim.

Murat

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.