Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski GP sini satacak arkadaşlar bende 2009/2010 araç bakıyorum bilgilendirmenizi rica ederim.
  • cevaplarınız için saolun arkadaşlar pek çok naktada aydınlandım sanırım benim sorunum yaşadığım ilde bayisi olmaması gidip tanışıp bi yargıya varamamam yada etrafta hiç görmemem olsa gerek şu şartlarda hali hazırda bu araçtan mantıklısıda yok sanırım...
    usb yi servis mi takıyor bu araçta olmazsa olmazlardan benim için ailem izmir ben giresun de mesafe çok uzun ve 2 ayda bir uzun yola çıkıyorum müzik tek zevkim...
    aracın dev gibi cüssesi ile 7 litrede yakması gayet normal bana göre.. punto evo 1.3 kullandım 6 ay kadar o bile 5 lt rahat yakıyordu..
  • ozgurefe09 kullanıcısına yanıt
    merhabalar özgür bey hayır cam tavan opsiyonel olarak gelicektir yani istediğiniz şekilde tasarlıyabilirsiniz 7 kişilik GP şuan trye yeni giriş yaptı ve bayii olarak ilk siparişlerden birisini biz çektik tahminimce önümüzde ekim ayının 15'ine kadar burada showroomda yerini alacaktır. ama şuan için sadece şunu diyebilirim picassoların ilk etapta trye sunum adeti çok fazla değil gelen araçlarda cam tavanlı olarak geliyor yani normal metal tavan isterseniz bir müddet beklemeniz gerekebilir. SAYGILARIMLA İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM HERKESE :)
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    sanırım yanlış anlaşılmış yazdığım 2011 makyajlı kasa ve sonrasında aracın orjinalinde usb bağlantı girişi var ve flash bellek yerine takıldığında dosyaları otomatik okuyup ekrana veriyor. direksiyon üzerinden de dosya ve şarkılar kontrol ediliyor. tek eksisi var o da dosya içinde ileri gidilebiliyor fakat geri gidilemiyor...
  • enigma.41 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için... aslında benim bahsetmek istediğim buydu, genel olarak bayiler cam tavan giydirilmiş ürünü getiriyorlar (hoş benim de tercihim cam tavanlı olur) olmasın dersek beklemek gerekiyor...

gazetedeki haberde yıl sonuna kadar 300 adet satış hedefleniyordu umarım ulaşır biz de yollarda görürüz...

ben de test etmk için kasım sonuna doğru burdaki bayiye uğramak istiyorum...

bir sorum daha olacak size, yeni serilerde camlar kendinden filmli mi yoksa standart mı? ben komple film çektirdim ancak orjinali her zaman daha iyi olur diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

cevaplarınız için saolun arkadaşlar pek çok naktada aydınlandım sanırım benim sorunum yaşadığım ilde bayisi olmaması gidip tanışıp bi yargıya varamamam yada etrafta hiç görmemem olsa gerek şu şartlarda hali hazırda bu araçtan mantıklısıda yok sanırım...
    usb yi servis mi takıyor bu araçta olmazsa olmazlardan benim için ailem izmir ben giresun de mesafe çok uzun ve 2 ayda bir uzun yola çıkıyorum müzik tek zevkim...
    aracın dev gibi cüssesi ile 7 litrede yakması gayet normal bana göre.. punto evo 1.3 kullandım 6 ay kadar o bile 5 lt rahat yakıyordu..

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Hazır mobilken resimleri ekliyim. Dün akşam çektim bunu. Çok yoğun trafiğe de girdim ama genelde klasik Guzergahim.

Geçen cuma mesela 18:15de istinyeden çıktım. Kagithanedeki bir adrese gittim.7.2 km mesafe 20:40da vardım. Düşünün artık.

Siz bahsettiğiniz şehirlerde böyle değerler yakalayabilirsiniz . 600km den fazla hepsi istanbul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TEST ARACI OLARAK HİÇ BİR BAYİNİN GETİREBİLECEĞİNİ ZANNETMİYORUM AMA YİNEDE İNŞALLAH BULABİLRSİNİZ YENİ ARACIN CAMLARI ORJİNAL KARARTMALI CAM FİM DEĞİL YANİ GAYETTE ŞIK DURUYOR ASLINDA ÖZELLİKLE İÇ IŞIKLAR ARACA ÇOK FARKLI ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TADINDA BİR SUNUM KATMIŞ BUDA GAYET GÜZEL :)
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Slm arkadaşlar herkes picassoyu anlatmaya çalışmış ama bence picasso anlatılmaz yaşanır yol bllgisayarı değerlerine gelince önceki aracım auris di yol bilgisayarı 0 km den itibaren ölçüm yapıyordu yalnız bizim araçlar 30 kmden itibaren ölçüm yapmaya başlıyor bundan dolayı şehiriçi ölçümleri düşük çıkıyor olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

cevaplarınız için saolun arkadaşlar pek çok naktada aydınlandım sanırım benim sorunum yaşadığım ilde bayisi olmaması gidip tanışıp bi yargıya varamamam yada etrafta hiç görmemem olsa gerek şu şartlarda hali hazırda bu araçtan mantıklısıda yok sanırım...

Hazır mobilken resimleri ekliyim. Dün akşam çektim bunu. Çok yoğun trafiğe de girdim ama genelde klasik Guzergahim.

Geçen cuma mesela 18:15de istinyeden çıktım. Kagithanedeki bir adrese gittim.7.2 km mesafe 20:40da vardım. Düşünün artık.

Siz bahsettiğiniz şehirlerde böyle değerler yakalayabilirsiniz . 600km den fazla hepsi istanbul.

istanbul için gerçekten güzel değer..

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmeteyibilir

Slm arkadaşlar herkes picassoyu anlatmaya çalışmış ama bence picasso anlatılmaz yaşanır yol bllgisayarı değerlerine gelince önceki aracım auris di yol bilgisayarı 0 km den itibaren ölçüm yapıyordu yalnız bizim araçlar 30 kmden itibaren ölçüm yapmaya başlıyor bundan dolayı şehiriçi ölçümleri düşük çıkıyor olabilir

hocam 30 km"den sonra ölçüm yapmak diye bişey söz konusu değil..sadece 30 km"den sonrasını biz görebiliyoruz anlık tüketimde..ama genel tüketime 0 km"den itibaren yansıyor..

• 2011 sonrası usbli modellerde direksiyondan değil ama teybin geri tusundan dosyalarda geri gidebiliyorsunuz.

• internetten baya baktım ama kafama göre temiz uygun km de ve normal fiyatlı bişey bulamadım..
    2010 ve üzeri 60bn km civarında yada altında temiz 7 kişilik aracını satmak isteyen varsa özelden msj atabilirmi... 5 kişilikte olabilir ancak içi açık renk olmalı..
  • quote:

internetten baya baktım ama kafama göre temiz uygun km de ve normal fiyatlı bişey bulamadım..
    2010 ve üzeri 60bn km civarında yada altında temiz 7 kişilik aracını satmak isteyen varsa özelden msj atabilirmi... 5 kişilikte olabilir ancak içi açık renk olmalı..

Ben de içi açık renk aradım. Hatta dışı kahverengi olan istiyordum. Ancak içi açık renk olanlar hep kirli gorundu. Bir de bazı modellerde direksiyon üzerindeki krom parçalar parlak değil. Kapı içlerindeki bölümler gloss gibi parlak değil.

İlla açık renk almanıza gerek yok inanın siyah renk de cok iyi duruyor.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    hocam 11 aracım oldu hepsi koyu renkli idi eşim özellikle açık renk istiyor bitane bulduk beyaz içide açık renk ancak fiyatta anlaşmak imkansız gibi.. yoksa siyahların hepsi açı renkli ancak siyah arabaya tövbeliyim o hatayı bi kez yaptım yıkamacıdan çıkıyordum eve gelmeden yine eski halinde bütün kiri tozu gösteriyor silmezseniz su izi kalıyor en kılcal çizikler bile göze batıyor.. bende beyaz gri yada koyu gri füme tonunda bakıyorum.. tabi araç çok temizse ve fiyatıda uygunsa koyu rengede razıyım yeterki dışı siyah olmasın..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Slm benim aracımın dışı metalim gri içi siyah çok memnunum önceki picassom dış siyah içi krem döşeme idi şimdiki aracımdan daha memnunum hem kir açısından 2. çocuk var hemde gözümü yormuyor gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

Eski GP sini satacak arkadaşlar bende 2009/2010 araç bakıyorum bilgilendirmenizi rica ederim.

güncel
    Selamlar

Bende Şu Usb deki Şarkıların ileri gittiğini geri gitmediği için hadi be dediğimi hatırlıyorum fakat sonradan öğrendimki direksiyon üzerinden olmuyor ama cd çaların üzerindeki yön tuşlarının sola sağa tuşlarını kullanarak oluyorrr. Sizede en sevdiğiniz şarkıyı bir daha bir daha dinlemek kalıyor....

saygılar
  • selamlar
    bagaj havuzu ve 3d pasapas tavsiyesi lütfen
    2010 5 kişilik picasso için
    tşkler
  • arkadaşlar 5 kişilik picasso baktık satın almak için ama arka bagajda pazar aracı yok bu satılan bir ürünmü... nerden nasıl teğmin edebilirim..

ayrıca araçta usb girişi yok harici farklı bir oto teyp taktırsam kol kumandaları çalışırmı..
  • mhmtmrtsen M kullanıcısına yanıt
    slm bence paspas konusunda orjinal olarak servisten temin edin ben aradım ama birebir orjinal bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.