Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
841.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    genelde aldığım cevaplar hep aynı oluyor, bu durumda 316i gereksiz bir macera benim için
    haftaya birde audi a4 deneyeceğim, ama sanırım onda da aynı durumla karşılaşacağım
    bu arada satışa çıkarmadım ama gelen tekliflere açığım

2009 model 44000 km de siyah 5 kişilik picasso, ıvırı zıvırı dopdolu , bildiğiniz kocaman huzur dolu konforlu falan filan...

gelir idaresi başkanlığı kasko değerlerine göre C4 PICASSO SXPK1.6 HDI 110 MCP 5 KISILIK fiyatları, grand için 500 tl ekleyin

2007 modeli 30500
    2008 / 34250
    2009 / 41000
    2010 / 44250
    2011 / 48000 tl dir

bilginize...

www.gib.gov.tr
    Gelir İdaresi Başkanlığı
    http://www.gib.gov.tr/index.php?id=1207

• quote:

Orijinalden alıntı: S@lih

quote:

Orijinalden alıntı: tatasagun

Arkadaşlar,

2011- 2012 Model 2. El Grand Picasso için ortalama fiyat sizce nedir ? Çok farklı fiyatlar var. Bu arada Cenevre Oto Fuarında C4 Picasso görücü karşısına çıkacakmış, Sizce ikinci el bile alacak olsam 2013 Modelin çıkmasını bekliyeyim mi ?

Buda 2013 Model C4 Picasso nun çıkan son fotografı

Cok basarisiz bir photoshop calismasi olmus bence...

Photoshop demişsiniz ancak son çıkan Picasso gerçek fotograflarına bakarsanız zaten 3aşşağı 5yukarı bu araca çok benzediğini, yapılan yorumları inceleyince de Ds4/DS5 görüntüsüne yakın bir araç olacağını göreceksiniz,

Bence gayet de başarılı ve güzel olur özellikle tüm MPV lerin küt çizgilere sahip olduğunu düşünürsek ( Renault haric )

• quote:

Orijinalden alıntı: matekeli

teşekkürler coolfire,
    genelde aldığım cevaplar hep aynı oluyor, bu durumda 316i gereksiz bir macera benim için
    haftaya birde audi a4 deneyeceğim, ama sanırım onda da aynı durumla karşılaşacağım
    bu arada satışa çıkarmadım ama gelen tekliflere açığım

2009 model 44000 km de siyah 5 kişilik picasso, ıvırı zıvırı dopdolu , bildiğiniz kocaman huzur dolu konforlu falan filan...

gelir idaresi başkanlığı kasko değerlerine göre C4 PICASSO SXPK1.6 HDI 110 MCP 5 KISILIK fiyatları, grand için 500 tl ekleyin

2007 modeli 30500
    2008 / 34250
    2009 / 41000
    2010 / 44250
    2011 / 48000 tl dir

bilginize...

http://www.gib.gov.tr/index.php?id=1207

Marka olarak Citoren seçin ve 250. kayda bakın 7 kişilik 2007 C4 GP için, 36.800 TL diyor.

Bilginize.

• Diğer yeni nesil arabalara bindiğimde araba harekete geçtiği anda otomatik olarak kapılar kendini kilitliyordu. Bu özellik gerçekten çok iyiymiş çok gerekli diye düşünüyordum. Arabamı aldığımdan beri nasıl bu özellik picassomda olmaz diye düşünüp duruyordum. Çünkü her arabaya binip hareket ettiğimizde genellikle küçük kızım baba kapıları kilitlemeyi unuttun diye uyarıp dururdu. Şans eseri kızım önde otururken kapı kapatma düğmesine uzun süre basılı tuttuğunda ekranda otomatik kapı kilitleme aktif yazdı. Şimdi harekete geçtiğimde benimde arabamın kapıları otomatik kilitleniyor. :)))) Bunu belki bilenler vardır. Eee neymiş yani diyebilirler. Ama ben bilmiyordum. Bilmeyenler için yazıyorum. Kapı kilitleme düğmesine uzun bastığınızda otomatik kilitlemeyi aktif veya inaktif yapabilirsiniz...:)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

quote:

Orijinalden alıntı: ebenlier

Merhabalar,

2007 model Grand Picasso aracımı satıyorum. Araç 93000km dedir. Kazası ya da değişeni yok. 3 yerde çizik vb den dolayı mini onarım mevcut. Bütün bakımları yetkili serviste yapılmıştır.

Detay için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-2007-model-citroen-c4-grand-picasso-99036577/detay/

hayırlı satışlar...ama o fiyata imkansız gibi... benim araba 5 ay bekledim sahibinden.com da. 32 bin istiyordum. en fazla 28 bin teklif veren oldu ve vazgeçtim.

sizinki gibi, 2007 model ve 95 binde dizel otomatik. eğer o fiyatlara satarsanız, harika sizin için. toyota 2. elde iyidir diyorlar ama satamadık arabayı.

2008 model 30.000 bile satışta var üstelik 77.000 km de ,keza 2009 model citroen servis bayisinden satılık 36.500 dururken sizin aracınızın ağzı ile kuş tutma özelliği yoksa satmanız mümkün değil... sahibinden .com bir detaylı bakın satılık araçlara

• quote:

Orijinalden alıntı: akdenizdeyim

quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

quote:

Orijinalden alıntı: ebenlier

Merhabalar,

2007 model Grand Picasso aracımı satıyorum. Araç 93000km dedir. Kazası ya da değişeni yok. 3 yerde çizik vb den dolayı mini onarım mevcut. Bütün bakımları yetkili serviste yapılmıştır.

Detay için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-2007-model-citroen-c4-grand-picasso-99036577/detay/

hayırlı satışlar...ama o fiyata imkansız gibi... benim araba 5 ay bekledim sahibinden.com da. 32 bin istiyordum. en fazla 28 bin teklif veren oldu ve vazgeçtim.

sizinki gibi, 2007 model ve 95 binde dizel otomatik. eğer o fiyatlara satarsanız, harika sizin için. toyota 2. elde iyidir diyorlar ama satamadık arabayı.

2008 model 30.000 bile satışta var üstelik 77.000 km de ,keza 2009 model citroen servis bayisinden satılık 36.500 dururken sizin aracınızın ağzı ile kuş tutma özelliği yoksa satmanız mümkün değil... sahibinden .com bir detaylı bakın satılık araçlara

Bu bahsettiğiniz araclarin linklerini bizimle paylasirmisiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sahibinden de fiyat limitini düşükten yükseğe göre sıraladığınızda ,bu araçları görürsünüz.. daha da düşükleri var hepsini buraya koyamadım ve ben bu araçları tek tek aradım henüz hiç biri satılmış değil..
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-picasso-2007-34-000-tl-94014423/detay

5 kişilik ve manuel vitesli.
  • 2009 modeli 45500 e sattim. Agziyla kuş tutabiliyordu bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seninkinin de kazası olmasın, bakıyorum hemen kılıfını buldun... bu araçların tavan yan barınıın 5000 tl olduğunu da hesaba ekle. üstelik dizel ikinci bir el, prosedüre uygun kullanılmadıysa sıfır araç kadar masraf çıkartır. özellikle şansıman arızası, bu araçlarda 18.500 servisinden sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişçi79

2009 modeli 45500 e sattim. Agziyla kuş tutabiliyordu bu arada

Üstat imzanız dikkatimi çekti, İnsignia'ya geçiş mi yaptınız, yoksa ikinci araç mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

quote:

Orijinalden alıntı: dişçi79

2009 modeli 45500 e sattim. Agziyla kuş tutabiliyordu bu arada

Üstat imzanız dikkatimi çekti, İnsignia'ya geçiş mi yaptınız, yoksa ikinci araç mı?

İnsignia'yi sattim ancak imzayi degistiremedim. Mobil kullaniyorum burada imza cikmiyor. degistireyim bi ara. Picasso ile yola devam yani

• quote:

seninkinin de kazası olmasın, bakıyorum hemen kılıfını buldun... bu araçların tavan yan barınıın 5000 tl olduğunu da hesaba ekle. üstelik dizel ikinci bir el, prosedüre uygun kullanılmadıysa sıfır araç kadar masraf çıkartır. özellikle şansıman arızası, bu araçlarda 18.500 servisinden sorabilirsin

Bana dediğinizi düşünerek yazıyorum herhalde karıştırdınız ben arabamı satmıyorum, yukarıda ebenlier isimli arkadaş satıyor

Ayrıca, demek istediğim (kılıf uydurmak maksadıyla değil), düşük ücretle satışa konulan araçlar genelde ufak tefek de olsa kazalı araçlar.
    Arkadaş kazasız, değişensiz araç demiş kendi aracı için, bu aracı verdiğiniz ilanlardaki araçlar ile karşılaştırmak doğru olmaz diye düşünüyorum.
    Piyasayı alıcılar belirler, bakın 2009 aracı dişçi79 45500'e satmış, sanırım geçen sene idi. Bu arada Ankara arabası olması da 1-2 bin lira fiyatı yükseltiyor piyasada, onu da unutmamak lazım.

• quote:

seninkinin de kazası olmasın, bakıyorum hemen kılıfını buldun... bu araçların tavan yan barınıın 5000 tl olduğunu da hesaba ekle. üstelik dizel ikinci bir el, prosedüre uygun kullanılmadıysa sıfır araç kadar masraf çıkartır. özellikle şansıman arızası, bu araçlarda 18.500 servisinden sorabilirsin

Herkes aracina istedigi fiyati ceker ve emin olun arac kendi degerini bulup satilir. buradan ahkam keserek, uc bes kazali arabanin linkini vererek piyasa belirlenmez. Picasso ikinci eli sikintili bir arac degildir. Satacak olan arkadaslar araclarinin temizligine gore kafalarindaki fiyatlari gonul rahatligiyla ilanlarina yazsinlar. biraz sabir ile bu guzel araci istedikleri fiyata satabilirler.

• Satacak olan arkadaşlara nacizane bir uyarim daha var. Benim gibi picassosunu satip uzerine iki arac daha satip sayisiz arac test ederek yine sonunda yeni bir picasso almalari ihtimal dahilindedir

• quote:

Arabama satış fiyat belirlerken hem sahibinden.com, hem arabam.com daki ilanları inceleyip hem de sürekli arabamı götürdüğüm servisteki ustaya da danışarak karar verdim. Kısaca arabam bana göre ağzıyla kuş tutuyor.

Benim istediğim fiyat bu, bu fiyata satılır ya da satılmaz sadece ama sadece beni ilgilendirir, başkasını değil.

• Hayal kurmak güzeldir,kurmaya devam edin son sahibi olduğunuzun farkında olmasanızda, rüyada yaşamak ta bir sanat abidesidir.. galericilere götürdüğünüzde size teklif edeilen fiyat 24.000 olacaktır.. 100 bin km geçmiş araçlarınızı tepe tepe kullanın

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.