Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
841.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar,2009 picasso sileceklerim çok kötü oldu servislerde 120TL fiyat istiyorlar.Modacar'da 35 TL gibi fiyat veriyor ama mail attım cevap vermiyorlar. bostancı sanayide ise uydururuz silecek diyorlar ama bizim silecekler 81/76 cm uzunlukları,onlarda ise en uzun 70 cm. var.
    sizce güvenilir midir modacar?
  • Arkadaşlar slm 2011 model picassomu satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
    2011model
    34000 km
    7kişilik
    Makyajlı son kasa
    Beyaz
    Araç izmirde
    Sahibinden.com da ilanım mevcut ilan no 99394179

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • altuğ bey hiç uğraşmayın
    zamanında hepsiburada dan aldım modacar sileceğini, boyutları doğruydu ama;
    inanın 1 hafta sonra eski orjinal sileceklerini geri taktım
    sonra eşimin bosch ta çalışması sebebiyle firma içinden orjinal aldırdım
    şimdi o 1 hafta kullandığım silecekleri biyerlerde saklıyorum, kullandığım silecekler parçalanır belki acil ihtiyacım olur diye
    silmiyor, kauçukları çok sert
    bence orjinalini bulmaya çalışın
    aynışey paspaslar içinde geçerli, picassoya uyumlu diye aldım standart paspas hgeldi, hoş hala onları kullanıyorum 1 yıldur ama paspasa para harcamamak adına, en ufak yırtılmada atacağım...
  • Arkadaşlar bu araç artık rüyalarıma girecek neredeyse. Tüm muadillerini araştırdım ama ön konsolun genişliği ve ferahlığı beni kendine hayran bırakıyor. Tek merak ettiğim husus panaromik cam tavanın kapanabilir olup olmadığı. 5008'in tavanı kapatılabiliyor eğer picassoda böyle bir özellik yoksa çok güneşli günlerde rahatsız edici olabilir diye düşünüyorum. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
  • Kapatılıyor tabiki hocam (ister içeriden, ister dışarıdan anahtar kumandası ile). Piyasada cam tavanı kapatılmayan bir araç olduğunu da zannetmiyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Çok teşekkür ederim coolfire. Ekonomimi bir düze çıkarabilirsem ilk işim bu arabayı almak olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matekeli

altuğ bey hiç uğraşmayın
    şimdi o 1 hafta kullandığım silecekleri biyerlerde saklıyorum, kullandığım silecekler parçalanır belki acil ihtiyacım olur diye
    aynışey paspaslar içinde geçerli, picassoya uyumlu diye aldım standart paspas hgeldi, hoş hala onları kullanıyorum 1 yıldur ama paspasa para harcamamak adına, en ufak yırtılmada atacağım...

mehmet bey,
    cevabınız için teşekkürler,en iyisi dediğiniz gibi yapmak...

• quote:

Orijinalden alıntı: matekeli

altuğ bey hiç uğraşmayın

Benim için de önemli bir uyarı oldu...

Bu arada herkese selamlar,
    Bende geçtiğimiz Cuma günü 2009 model bir C4 GP ile aranıza katılmış oldum...
    Bir önceki aracım 2005 Ford C-Max idi.. Ve MPV sınıfından başka bir sınıfta açıkçası düşünmüyordum...
    Renault Grand Scenic ile ile GP arasında çok kalmama rağmen bir çokları gibi ben de o inanılmaz ön cama ve müthiş ferahlığa dayanamayıp aldım bu aracı...
    Şimdilik çok memnunum.. İstanbul içi daha araca yeni alışıyor olmama rağmen 6.2lt/100km sarfiyat yapıyorum...
    Herkes gibi bende şu kapı kollarından çok rahatsızım... Bu işin kalıcı bir çaresini bulan var mı?
    Bir de bluetooth konusunda nasıl çözümler söz konusu olabilir?

• merhaba, hayırlı olsun aracınız
    bir uyarı daha yapayım
    bir kaç sayfa önce resminide koyduğum bir uygulama vardı plastidip diye
    sprey plastikle araç kollarını kaplamıştım
    maalesef kalıcı çözüm olmadı
    soyulma başladı
    haliyle ya çiftine 120 tl vereceğiz
    yada film çektireceğiz, ama mevcut filmlerdeki desenler şahsen pek hoşuma gitmiyor
  • Herkeze Selamlar,

2011-2012 model e-HDI motor seçeneğinde Start-Stop varmıdır. Yoksa e-HDI motor seceneğine farklı bir opsiyon olarak mı gelmektedir. 2. el araç alabilicem ancak bir çok kişi start-stop olup olmadığını belirtmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatasagun

Herkeze Selamlar,

2011-2012 model e-HDI motor seçeneğinde Start-Stop varmıdır. Yoksa e-HDI motor seceneğine farklı bir opsiyon olarak mı gelmektedir. 2. el araç alabilicem ancak bir çok kişi start-stop olup olmadığını belirtmiyor.

E-hdi motor stop-start sisteminden once cikti. Stpstrt sistemi 2011 e-hdi araclarda yok. 2012 yilinda 2.ceyrekten sonra gelenlerin cogunda var. Su an sifir araclarda e-hdi motorlarda stpstrt sistemi standart olarak geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişçi79

quote:

Orijinalden alıntı: tatasagun

Herkeze Selamlar,

E-hdi motor stop-start sisteminden once cikti. Stpstrt sistemi 2011 e-hdi araclarda yok. 2012 yilinda 2.ceyrekten sonra gelenlerin cogunda var. Su an sifir araclarda e-hdi motorlarda stpstrt sistemi standart olarak geliyor.

Bilgi için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhakankilic

207 nin ustunu kredi ile tamamladim. Bana gosterilen liste fiyatindan takas destekli en dusuk fiyat grande picassonun 62000 tl idi. Metalik renk, 17" jant ve cam tavan farkida 3500 tl idi. 65500 toplam fiyattan yapilan bir indirim olarak sunuldu ama dogrusu alirkende simdide icimde daha ucuza bulabilirmiyim diye bir suphe vardi. Bir kac bayi sordurduk onlarda daha ucuz fiyat vermediler. Velhasıl kelam aracı almış olduk. 2 gunluk kullanimimda simdilik aractan memnunum. Esimin araci 2010 otomatik sedan honda civic, bu aracı kullandiktan sonra onu kullanmak bana daha konforsuz gelmeye basladi. Peugeot aracimdaki şanzımanın bir benzeri oldugunu dusundugum şanzıman işin dogrusu hondanin ki kadar rahat geldi bana. Bir tek virajlarda eski aliskanligim nedeniyle sert girisim esp yi surekli devreye sokuyor, o da alisilabilecek bir olay sanirim. Bir de beni en cok memnun eden ozelligi yokuş performansı, sanki duz yolda basiyor gibi araclari sollayabiliyorum.

Bu arada bilmiyorum bir firsat olarak gorulur mu, bursa bayraktar citroende bir adet c4 picasso var, start stop ozelligi olmayan 1,6 hdi dizel motorlu, 16" jantli, cam tavani olan ,metalik renkli. Bu aracı pazarliksiz 56000 liraya biraktiklarini soyluyorlar. Aracin transport sirasinda on kaputuna tas gelmis ve kaputu bu yuzden boyatilmis ve fotograflarinin oldugunu soyluyorlar. Bu sorunu olmasa takas destegiyle 61000 tl ye sattiklarini soyledikleri bir modelmis. Ne kadar dogrudur eder mi etmez mi bilmem ama buradan ilgilenebilecek arkadaslarimiza duyurayım. Bence yine de ciddi bir aliciya pazarliga girebilirler gibime geliyor.

merhaba.

anladığım kadarıyla daha önceki Peugeot 207 aracınız 2-tronic şanzımandı, doğru mu? eğer öyleyse iki şanzımanı karşılaştırınca neler söyleyebilirsiniz? vites geçileri nasıl? 207'deki gibi hissedilir ve uzun mu sürüyor? yoksa daha mı iyi?

• quote:

207 nin ustunu kredi ile tamamladim. Bana gosterilen liste fiyatindan takas destekli en dusuk fiyat grande picassonun 62000 tl idi. Metalik renk, 17" jant ve cam tavan farkida 3500 tl idi. 65500 toplam fiyattan yapilan bir indirim olarak sunuldu ama dogrusu alirkende simdide icimde daha ucuza bulabilirmiyim diye bir suphe vardi. Bir kac bayi sordurduk onlarda daha ucuz fiyat vermediler. Velhasıl kelam aracı almış olduk. 2 gunluk kullanimimda simdilik aractan memnunum. Esimin araci 2010 otomatik sedan honda civic, bu aracı kullandiktan sonra onu kullanmak bana daha konforsuz gelmeye basladi. Peugeot aracimdaki şanzımanın bir benzeri oldugunu dusundugum şanzıman işin dogrusu hondanin ki kadar rahat geldi bana. Bir tek virajlarda eski aliskanligim nedeniyle sert girisim esp yi surekli devreye sokuyor, o da alisilabilecek bir olay sanirim. Bir de beni en cok memnun eden ozelligi yokuş performansı, sanki duz yolda basiyor gibi araclari sollayabiliyorum.

Bu arada bilmiyorum bir firsat olarak gorulur mu, bursa bayraktar citroende bir adet c4 picasso var, start stop ozelligi olmayan 1,6 hdi dizel motorlu, 16" jantli, cam tavani olan ,metalik renkli. Bu aracı pazarliksiz 56000 liraya biraktiklarini soyluyorlar. Aracin transport sirasinda on kaputuna tas gelmis ve kaputu bu yuzden boyatilmis ve fotograflarinin oldugunu soyluyorlar. Bu sorunu olmasa takas destegiyle 61000 tl ye sattiklarini soyledikleri bir modelmis. Ne kadar dogrudur eder mi etmez mi bilmem ama buradan ilgilenebilecek arkadaslarimiza duyurayım. Bence yine de ciddi bir aliciya pazarliga girebilirler gibime geliyor.

bunların şanzımanları 207'nin 2-tronic şanzımanından çok mu farklı yani? ben aynı sanıyordum, ismi farklı olsa da. ben de düşünüyorum 207 sonrası bir GP ama şanzımanın farklı olduğunu bilmiyordum doğrusu. bu daha mı iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mckati

quote:

bunların şanzımanları 207'nin 2-tronic şanzımanından çok mu farklı yani? ben aynı sanıyordum, ismi farklı olsa da. ben de düşünüyorum 207 sonrası bir GP ama şanzımanın farklı olduğunu bilmiyordum doğrusu. bu daha mı iyi?

Mantığı aynı şanzımanlar sanırım, manuel üzerine giydirme otomatik denilebilir ama 207 ye göre biraz daha az sarsıyor. Vites geçişleri 207 kadar sert hissedilmiyor kesinlikle. Yaklaşık 2 aylık deneyimim olumlu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mckati

quote:

Mantığı aynı şanzımanlar sanırım, manuel üzerine giydirme otomatik denilebilir ama 207 ye göre biraz daha az sarsıyor. Vites geçişleri 207 kadar sert hissedilmiyor kesinlikle. Yaklaşık 2 aylık deneyimim olumlu.

hımmm, bunu duymak güzel. :) zira 2-tronic vites geçişleri artık rahatsız etmeye başladı beni. tamam, ekonomik falan ama sarsıyor yani..

• Dün itibarıyla C4 Picasso 2008 5 kişilik aracı aldım. Corsa otomatik 2012 aracımı geçen ay sattım. Ve heryerde Picasso aradım. Ve nihayet bir tane içime sinen Picassoyu aldım.

Araç gerçekten mükemmelmiş, böyle bir sürüş konforu ben görmedim. Aracın yüksekliği, görüş açıları, koltuk konforu herşeyiyle mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan1977

Dün itibarıyla C4 Picasso 2008 5 kişilik aracı aldım. Corsa otomatik 2012 aracımı geçen ay sattım. Ve heryerde Picasso aradım. Ve nihayet bir tane içime sinen Picassoyu aldım.

Araç gerçekten mükemmelmiş, böyle bir sürüş konforu ben görmedim. Aracın yüksekliği, görüş açıları, koltuk konforu herşeyiyle mükemmel.

Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • arkadaşlar slm picassomdan şimdilik ayrılmam gerekiyor sahibinden com sitesinde 100881601 ilan no ile ba kabilirsiniz.tel:05422479772
  • arkadaşalr slm şi,mdilik picassomdan ayrılmam gerekiyor sahibinden com da 100881601 ilan no ile bakabilirsiniz.aydın üniversite hastanesinde çalışıyorum
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.