Şimdi Ara

GranadoEspada (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
6.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pre ob clienti 1 Mayısta download'a sunulacaktır.Yani oyunu açılış tarihinden erken indirebileceğiz.Herkez 1 Mayısı beklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 22 Nisan 2007; 8:17:48 >
  • abi videoda oynayan adamların tiplere bayıldım adamlar artık zombi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: S0N_0SMANLI

abi videoda oynayan adamların tiplere bayıldım adamlar artık zombi olmuş

Sen videoya bakma kardeş,o videolarda görüntü kaliteleri,%50,ye inmişzombiye benzemeleri normal,ilk sayfada birkac oyun içi ss, var ,onlara bakarak nasıl bir kalitenin söz konusu olduğunuda kestirebilirsin.
    Ve arkadaşlar,guest,ler konusunda hiç bir endişeniz olmasın,guest,ler sadece biraz exp ve bir kac item veriyor,o itemlerde npc,lerde satılan kendi lvl inizdeki değersiz bir item ve exp görevleride şöyle oluyor,mesela ilk haritadayız lvl 20 küsür olduk kılıç.,bıçak satan hırdavat,çıda görevimiz açılıyor, bu npc ile konuşuyoruz ve sizi özel bir odaya ışınlşayor ve orda bu npc ile dövüşüyorsunuz,ama bu börevi yapabilmek için en az 30 lvl olmak gerekiyor çünkü bu göreve 20 lvl de girerseniz bu npc size 600 ile 800 vururken siz ona 100 max 150 küsür vurabiliyorsunuz ve siz 30 lvl de bu görevi yapınca verdiği exp %1.%2 atlatır ancak 20 lvl de yaparsanız faydalana bilirsiniz,tüm görevler buna benzer,ileriki lvl,lerde size bir yer tafir ediyor bu sizde bu yerlere gidip belli yeratıkları belli sayıda kesiyorsunuz yani görevler bundan ibaret, ve 1 ile 15 lvl arasında pek guest,le uraşmanızı tavsiye etmem,çok değersiz şeyler veriyor belki bir iki lvl atlatacak exp verenler var ama siz o görevi yapana kadar,3.5 lvl atlarsınız.

• Bu oyun geröekten beklenir gibi.
    Grafikler oynanış cok sağlam diyorlar yabancı forumlarda tester'lar.

Acaba Lag durumu nasıl ?
  • Heyecanla bekliyoruz
  • Abi ben bunu parca parca değil tümden indirmek istiyorum ama link balmadım bi yardımcı olursanız...
  • arkadasım su an cilenti yok 1 martta cilentini yayınlayacaklar ve buyuk ihtimal 3 veya 4 yontemle indirme olacak ama ben 3 parcalı download yontemini kullanacagım bi siteye veriyorlar 1.3gb lık 3 4 parcada indirecegim diger yontemlerdiger sitelere koyulmus linkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: actionsee

arkadasım su an cilenti yok 1 martta cilentini yayınlayacaklar ve buyuk ihtimal 3 veya 4 yontemle indirme olacak ama ben 3 parcalı download yontemini kullanacagım bi siteye veriyorlar 1.3gb lık 3 4 parcada indirecegim diger yontemlerdiger sitelere koyulmus linkler

Saol bekliycem artık...
  • Test edenler Lag durumu nasıl,gerçi bir ölçüt deildir,Ztn az kişi ile lag olmazda adettendir Mmo'da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Playas

Test edenler Lag durumu nasıl,gerçi bir ölçüt deildir,Ztn az kişi ile lag olmazda adettendir Mmo'da

Akadaşım,öncelikle oyunda laq yok,yani en azından beta,da oynadığım süre boyunca,laq ile katşılaşmadım ve bende 256 net. var, yani sen düşün.Ve oyunun 1 mart,ta clienti yayınlanacak diye birşey yok zaten biz nisan,dayızonu düzelteyim,oyunun client,i 1 mayıs,ta yayınlanacak.
  • Test serverda tahmin ettigim gibi lag yok.
    hımm

ob'de mutlak olur o zmn
  • Yeni Client olayı olursa bırakırım abi ben oyunu zaten kotalı net
  • arkadaslar pardon tarih hatası yapmısım ama okuyanlar anlamıstır beni mayısın 1 inde download linkleri konulmaya baslıyacak arkadasın dedigi gibi herneyse benim grubun niki ActionTR olacak beni goren arkadaslar bi slm atarsa sevinirim her neyse sayılı gun cabuk gecer birazdaha sabredin
  • arkadaslar ana sitesinde soyle bi sayac var yanlısmı gordum yoksa

We are 256 Days 20 Hours 38 Minutes & 1 Seconds away from Pre-OBT
  • quote:

Orjinalden alıntı: actionsee

arkadaslar ana sitesinde soyle bi sayac var yanlısmı gordum yoksa

We are 256 Days 20 Hours 38 Minutes & 1 Seconds away from Pre-OBT

Ayıptır söylemesi,dalgamı geçiyorsun yaw,bunu daha yeni sitesinden kopyaladım.We are 21 Days 18 Hours 56 Minutes & 46 Seconds away from Pre-OBT

• 256lık netle oyun açılana kadar oyun anca iner saten
  • 5 gün kalmış.İndircek bişide yokki.Heroes 19. bölümüde çektik.Çıksada clienti indirsek.

Ya bide p2p olacak die söylentiler var.Ne olacak o iş?

Eğer p2p ise ben gelemem oyuna.Aslında kart olsa gelirimde evdekiler malum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 25 Nisan 2007; 18:23:37 >
  • kardes bende suc yok ben bi gordum zaten sok oldum aha ayvayı yedik yalan oldu oyun diye ama bu bilgiyi verdigin icin sagol yuregime su serptin sagol kardes neyse az kaldı download gunune ilk gunde indirmeye bakın cok kişi bekliyor bu oyunu ona gore
  • up
  • oyun kac gb olcak yada kac mb ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.