Şimdi Ara

GranadoEspada (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.5 gb olacak dahada fazla olabilir belki.

Oyun clienti 6 parça olarak downloada açılmıştır.

Oyunun 1. parçası indirilebilir durumda.Ama serverlarda yoğunluk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 1 Mayıs 2007; 8:58:53 >

Orjinalden alıntı: tatbkath

3.5 gb olacak dahada fazla olabilir belki.

Oyun clienti 6 parça olarak downloada açılmıştır.

Oyunun 1. parçası indirilebilir durumda.Ama serverlarda yoğunluk var.

Evet,oyunun clienti download için açıldı ama 6/1 tanesi ve download etmek istediğimizde,service unavailable yazısını büyük harflerle görüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 1 Mayıs 2007; 9:09:58 >

Saygılar...
  • Aslında torrent olarak tüm clienti verseler daha iyi olur.Bir clientin taksit taksit download'a açıldığı görülmüş şeymidir yav.

Hayır bide server kapasiteleri falanda yetmemiş herhalde patlamış download.
  • 6 Ayrı mirror olduğuna göre,tanesi 500 mgb. olacak heralde ve toplam 3 gb. olması lasım,en azından şu an öyle görünüyor ve bir ön görü,biz oyunu en az 1 yada 2 gün sonra download etmeye başlıyacaz gibi görünüyor.

Saygılar...
  • zaten oyle olacak ta bence cilent 3,9gb olacak bakın gorun içime doğdu her neyse oyun baslamadan su downloadı yapsak bari

Paramı vericez oyunu oynamak için ?

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
  • Nasıl acc alamıyorsun kardeş,daha yeni bir acc aldım ve en azından şuan için acc ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum,önce oyunu download edelim ve bakalım söylentiler doğrumu ücretlimi yoksa beleş,mi? olacak.

Saygılar...
  • Tam bir muamma ya.Offical Forumlarındada her kafadan bir ses çıkmış kimi dio aylık ücret kimi diyor item mall olacak.Yetkililerdende ses yok.Bi açıklığa kavuşsa çok iyi olacak.
  • Arkadaşlar oyunun resmi forumunda, oynun download link,leri torrent olarak verilmiş,burdan direkt link vermek nekadar doğru olur bilemiyorum, o yüzden burdan direkt link,lerin verilmiş olduğu forum sayfası,nın linkini vereim.
    Bu download::::http://forum.iahgames.com/showthread.php?t=265

Bu şans eseri rastladığım bir konu,ve ingilizcesi olan biri incelerse çok faydalı olacakhttp://forum.iahgames.com/showthread.php?t=292

Saygılar...

• @cozmonot

Klasik torrent ayarları verilmiş.DL/Upload hızınızı bağlantınıza göre ayarlayın falan demiş.Port açmaktan falan bahsediyor.Benim torrent ayarlarım zaten yapılı.Geriye seeder-leecherların paylaşımına(insafına) kaldık.Belki 5- belki 25 kb ile çekerim.Ayarları yapılı olmayanlar çok daha düşük hızlarla çekeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 3 Mayıs 2007; 19:59:56 >
  • Açikçası oyunu torrent olarak çekmek bana pek cazip gelmiyor,zaten 256net var bide üste torrent,le çekmeye kalktığımda 2ile15kb. arasında gidip geliyor,ayarları yaptıktan sonrada öncede,heralde standart uygulama ile halledecem,zaten sitesine filefront link,leri konulmaya başlandı,şuan için 2 tane filefront linki var ama devamı olacaktır,ben şuan için hiç indirme girşiminde bulunmadım, heralde yarın filefront linklerini kullanarak oyunu çekecem.

Saygılar...
  • Ben torrent denedim denemez olaydım.6 saatte 100 mb indirmiş.Tam bir işkence yani.Bende artık filefronttan çekerim.
  • ark bana lutfen biri bu oyunu gondersin posta yolu ile ben bu oyunu indiremiyorum biri suru linki var ustelik 700 mb assaga degil her link, internetim benimki kota hesapli kota zaten ay icinde 4 gb oluyo birde ben bu oyunu indirirsem ailem beni ucurur aya yollar : (((((((((( allah rizasi icin gondermek isteyen olursa full cd ye cekilmis tum linkleri ile pls ben adresimi veririm :((

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.