Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar.Kullanıcıların oluşturduğu pistlerde nasıl yarışabilir ya da indirebiliriz.Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyildizb -- 19 Ekim 2015; 20:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyildizb

Arkadaşlar selamlar.Kullanıcıların oluşturduğu pistlerde nasıl yarışabilir ya da indirebiliriz.Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler

Toplluluktan pist paylaśımı yapan kişilerin profillerinden bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyildizb

Arkadaşlar selamlar.Kullanıcıların oluşturduğu pistlerde nasıl yarışabilir ya da indirebiliriz.Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler

Yukarıda, son 1,2 sayfada tarafımdan bu konu ile ilgili yaptığım acıklama ve link leri bulabilirsin.

Gtplanet e üye ol.
    Link den, istediğin pisti indir.
    Topluluk sayfanda görürsün.
    Bu işlemleri bilgisayardan yapacaksın.

• Çok sağolun paylaşım için.Süper oldu.Bir sürü pist arasından seçim yapmak lazım şimdi
  • 30 tane pist limiti var galiba.Serbest sürüşte kullanıcılar tarafından oluşturulan pistler sekmesinden eklediklerimize ulaşabiliyoruz.Silip yeni pistler seçme imkanı güzelmiş.
  • Hızlı yarışta pisti kullanabiliyoruz ama online odada yapamadım. Nasıl yapıldığını bilen varmı

• Sezonluk etkinliklerde pro olan 10 turluk etkinlikte 1. Olan varmı ? Takdik verebilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

Sezonluk etkinliklerde pro olan 10 turluk etkinlikte 1. Olan varmı ? Takdik verebilecek

Eyvahlar olsun :) Bahsettiğiniz 10 turluk yolda 1. ile aramda 1. Tur sonunda 17 saniye varken spin attım, bıraktım daha sonra tekrar bakarım dedim. Herhalde bu yol epey zorlayacak galiba.

• Daha geçemedim bu yolu gecen varsa paylaşırsa sevinirim

• quote:

Daha geçemedim bu yolu gecen varsa paylaşırsa sevinirim

Fatih harbiden çok mu zor ? Henüz bakmadım sezoinluklara

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt saports duyuruldu duymayanlara duyuralım ana konu adresi: https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84414853&p=32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 27 Ekim 2015; 22:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

Daha geçemedim bu yolu gecen varsa paylaşırsa sevinirim

Fatih harbiden çok mu zor ? Henüz bakmadım sezoinluklara

Takdik alırsak tecrübeli arkadaşlarda Ömer cok zor olacağını sanmam 1. Olmanın.

• jajabo kullanıcısına yanıt
    Bir kaç denemeden sonra 1. olmak kolay. Patinaj önleme zaten açık ve kapatılamıyor. Yarışta lastik aşınma ve yakıt tüketimi açık.

-Yariş yumuşak lastik ile yarışa başlayın ve 2. turun sonunda pite girin.Yağış orta düzey lastik takın ve yakıt full yapın.
    - 7.turun sonunda pite girin ve yarış yumuşak lastik alıp yakıtı yine fulleyin.
    - 8.turda yağış yok ancak yol çok kaygan. Yarış yumuşak lastik olduğu için çok dikkatli olun.Ben 8. turda 19 saniye öndeyken 2 kez pist dışına kaydım ve cezalar ile geçildiğim gibi 5 saniyede geriye düştüm.9.turda tekrar liderliği aldım.
    - Yapay zeka sürücüleri çok agresif geçiş yaparken önünüzü kesiyorlar ya çarpma cezası yada pist dışına atma cezası alabilirsiniz.Sakin bir şekilde geçmeye çalışın.
    - En önemli kısım bence gaz ve fren.Kesinlikle ani ve sert fren yapmayın.Gaza yumuşak basın. Manuel vites kullanıyorsanız büyük avantaj kazanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Hızlı yarışta pisti kullanabiliyoruz ama online odada yapamadım. Nasıl yapıldığını bilen varmı

Cevabı kendim buldum. Odayı açarken seçilebiliyor ama sonradan pist değişikliği yapılamıyor, tekrar oda açmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

5 sene sonra görüşürüz
    5/12/2010

5 sene oldu.

• Sezonluk etkinliklerdeki uzman seviyesi yarışı yapmanızı öneririm, çok keyifli ve taktiksel yine her zaman ki gibi, chaparral ile çok kolay geçersiniz pp değerini 600 e ayarlayın tamamdır. Taktik veren arkadaşlar olmuş, ancak yine ihtiyaç duyarsanız ben de kendi taktiğimi paylaşabilirim. Ama zaten kendiniz başaracaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-tedh

Bir kaç denemeden sonra 1. olmak kolay. Patinaj önleme zaten açık ve kapatılamıyor. Yarışta lastik aşınma ve yakıt tüketimi açık.

-Yariş yumuşak lastik ile yarışa başlayın ve 2. turun sonunda pite girin.Yağış orta düzey lastik takın ve yakıt full yapın.
    - 7.turun sonunda pite girin ve yarış yumuşak lastik alıp yakıtı yine fulleyin.
    - 8.turda yağış yok ancak yol çok kaygan. Yarış yumuşak lastik olduğu için çok dikkatli olun.Ben 8. turda 19 saniye öndeyken 2 kez pist dışına kaydım ve cezalar ile geçildiğim gibi 5 saniyede geriye düştüm.9.turda tekrar liderliği aldım.
    - Yapay zeka sürücüleri çok agresif geçiş yaparken önünüzü kesiyorlar ya çarpma cezası yada pist dışına atma cezası alabilirsiniz.Sakin bir şekilde geçmeye çalışın.
    - En önemli kısım bence gaz ve fren.Kesinlikle ani ve sert fren yapmayın.Gaza yumuşak basın. Manuel vites kullanıyorsanız büyük avantaj kazanırsınız.

Teşekkürler deneyeceğim

• vcx V kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrusu chaparral muhteşem bir araç ve 600 pp de alamayacağı yarış yok, ancak yarışan diğer tüm araçlar GT 500 kategorisinde olduğu için bu seriyi oynayacak arkadaşlarında GT 500 alması gerçekci olur. Hem daha zorlayıcı hem de daha keyifli olacağını düşünüyorum. Bu uzman seviye sezonluk etkinliği benim bugüne kadar en keyif aldığım etkinlik oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-tedh -- 1 Kasım 2015; 22:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-tedh

Hocam doğrusu chaparral muhteşem bir araç ve 600 pp de alamayacağı yarış yok, ancak yarışan diğer tüm araçlar GT 500 kategorisinde olduğu için bu seriyi oynayacak arkadaşlarında GT 500 alması gerçekci olur. Hem daha zorlayıcı hem de daha keyifli olacağını düşünüyorum. Bu uzman seviye sezonluk etkinliği benim bugüne kadar en keyif aldığım etkinlik oldu.

Tabi ki daha zorlu yarışmak isteyenler rakip araçlara yakın veya aynılarından seçebilir, zorlu seviyede keyif alanlar için ideal, ben chaparral haricinde rakip araçların sınıfından bir araçla da yarıştım. Her iki şekilde de bitirdim ve dediğin gibi çok keyifliydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.