Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
218.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shiftdriver

Gt5'de sezonluklara b spec yarışları koyardı kazu, bu oyuna gerek duymuyor herhalde gt6'da tekrardan yarışları b spec olarak oynamak cok saçma geliyor bana uğraşmaya bile değmez...

Evet kötü oldu ama en azından kariyer kodunda go kart ı sevmeyenler için tamamlaları için güzel bir fırsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

Gt5'de sezonluklara b spec yarışları koyardı kazu, bu oyuna gerek duymuyor herhalde gt6'da tekrardan yarışları b spec olarak oynamak cok saçma geliyor bana uğraşmaya bile değmez...

Evet kötü oldu ama en azından kariyer kodunda go kart ı sevmeyenler için tamamlaları için güzel bir fırsat

evet öner ben -2 tane gokart yarışını b specle yaptım çok iyi oldu
  • Gt6 ya 13 sene sora geri dondum belkide 14... ps one zamanindan kalmayiz. Bspec teknolojisini 6. Oyunda ogrendim, oyunu online oynuyorsaniz bu ara odulleri gunluk % 10 artiriyorlar. Yazacak cok sey var, pc den devam edecegim.
    Birde s lisansinda lombayi bi turlu gecemedim 0.400 e kadar yaklasabildim ince ayar varmidir? Aracin ozelliklerini kapatinca virajlarda dargiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruindula

Gt6 ya 13 sene sora geri dondum belkide 14... ps one zamanindan kalmayiz. Bspec teknolojisini 6. Oyunda ogrendim, oyunu online oynuyorsaniz bu ara odulleri gunluk % 10 artiriyorlar. Yazacak cok sey var, pc den devam edecegim.
    Birde s lisansinda lombayi bi turlu gecemedim 0.400 e kadar yaklasabildim ince ayar varmidir? Aracin ozelliklerini kapatinca virajlarda dargiliyor.

Hoşgeldiniz ilkönce s-4 lisansını ben YouTube dan videolarında bakarak nerede gaz nerede fren uygulamış diye bakarak birazda ayarları kısarak yapmıştım

• quote:

quote:

Gt6 ya 13 sene sora geri dondum belkide 14... ps one zamanindan kalmayiz. Bspec teknolojisini 6. Oyunda ogrendim, oyunu online oynuyorsaniz bu ara odulleri gunluk % 10 artiriyorlar. Yazacak cok sey var, pc den devam edecegim.

Hoşgeldiniz ilkönce s-4 lisansını ben YouTube dan videolarında bakarak nerede gaz nerede fren uygulamış diye bakarak birazda ayarları kısarak yapmıştım

Hoşbulduk hocam, s lisansının son 2 yarışı cidden çok zor... Belkide zor değil ancak oyun kolu ile şikanları tutturmakta zorlanıyorum. Ayarları tamamen kapattığımda araç bir miktar hızlansa da bu seferde yolda duramıyorum. Özellikle aventorda, zaten son lisans testindeki bugattiyi saymıyorum araç tamamen tuğladan yapılmış 1000 bg olsada yaklaşık 2 ton... Bugattiyle geçmek için yada avantor için bir yöntem geliştirdim:

her iki araçtan birer tane satın aldım :D aynı pistlerde talim yapıyorum.

nasıl aldım? 2m luk arabayı diye merak edenlere online oyun oynandığında şu ara kredilerde % oranlar artırılmış vaziyette... 5 gündür oyuna giriyorum şuanda her yarıştan %100 daha fazla kredi geliyor. Zaten gene online (son 1.16) güncelleme ile gt5 de bulunan b spec aktif durumda... Siz oturuyorsunuz şu durumda saatte 2m kredi çekiyorsunuz...

Bspec modunda bir sorun yada başka bir olay daha yaşıyorum, vettel ile karşılaşmak için son redbull 5 yarışında bspec tamamen patates kıvamında kendim yapıyorum şansım artıyor ancak 5 yarıştan 3.lüğü çıkaramadım... Ya b spec burada geçersiz yada olası 1.17 güncellemesi ile sorun var ise tabi halledilebilinir.

şuan için bu çokta sorun değil, s lisansını alıp lemansa geçmek bspecle ve %100 fazla oranlarla ganimet çekip arabaları açmak istiyorum.

ha birde bilen duyan varsa piyasadaki ucuz direksiyonlar gt6 ile çalışırmı? oyun içerisinde desteklenen modellerle anadol kamyonet alır ona binerim... :)

şimdiden teşekkürler.

not: avantorda cidden çok fazla belki 20 kere deneme yaptım piste alıştım fakat 0.4 saniyeyi yakalayamıyorum. bugattide ise şuanda 6sn daha gelişmem lazım.

• ruindula kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi videoları izlemenin tavsiye ederim yalnız Bugatti de dikkatli ol yol tutuşu zayıf rica ucuz direksiyon almak yerine dfgt almak işinizi çok iyi görür

• quote:

Dediğim gibi videoları izlemenin tavsiye ederim yalnız Bugatti de dikkatli ol yol tutuşu zayıf rica ucuz direksiyon almak yerine dfgt almak işinizi çok iyi görür

Avantorun videosunu izledim, yarisin mantigi = virajdan hizli cikip zaman kazanmak. Oyleki avantorda adam rekor kirmis kesinlikle direksiyonu vardi sikanlari oyle atliyorduki...

Neyse ki avantoyu gecip bugattiye 45 dk da gectim, once bugattiyle 2:30 cikardim yaklasik 1.45 dk kendimi gelistirirerek mutlu sona ulastim. Ancak kesinlikle s lisansin son yarisinda abs tcs kdv ötv :) herseyi kapatmaniz gerekiyor... ancak oyle zaman yetmekte.

S5 in kirilma noktalari bence 2 belki 3 viraj, ilk viraj sonrasindaki inis ve gene inis yonundeki sanirim 7. Dik saga inis gerisi normal tempoyla tamamlanabilmekte.

S yarislarinda b spec yarisin en saglam arabasini satin alip istirak etseniz bile bende enfazla 2. Olabildi zira pit e girip yakit ikmali sarti var nasil olurda 24 km de 160 litre benzin gider biraz garip ucak mi bunlar :)

Bunlari dun yazacaktim fakat pes pese 4-5 lisanslarini gecince ki bu nerdeyse 2 saatten fazla surdu :) gelip izlenimlerimi yazamadim.

B spec gelistirilmeli tam otomatik pit olayi secilebilmeli, bu arada yanlis teker seciminde yada farkliasan hava kosullarinda pitegirme istegi surekli oyunda beklemenize sebep oluyor.

Ps yi 2. El aldim monitore baglamak icin yanan bir slink aparati sonrasida 576p destekleyen ucuz aparat tekrar 1080p slink aparati kirik cihazi guncellemem tekrar kirdirmam vs yuzunden fazlasi ile ekonomik yonden zarar gordum, dr ye gidip oyunun orjinalini aldim kutusunu acmadim guncellemelerim gider keza 7-8 gb guncellemeyi 2 gunde hatalar yuzunden indirdim...

Kisacasi ucuz direksiyona ihtiyacim var, destekleyen modeller gercekten anadol kamyonet parasi fakat piyasada olanlarin destekleyecegine inancim tam :-) simdiden tesekkurler.

Not.duzeltme: kredi kasmak uluslararasiA da cok daha mantikli, 6 dk da 200k veren yarislar var. Kendinizinde yarisicaginizi dusundugumuzde s yarislari sadece zevk icin olsa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruindula -- 10 Mart 2015; 8:10:09 >

• Arkadaşlar ps3 12 gb lık cihaz kullanıyorum.dün gran turismo 6 yı aldım.1.16 güncellemesini bi türlü yükleyemedim.sürekli boş alan yeterli değil diyor.bazı oyunları siliyorum gene boş alan istiyor yaklaşık 5.5 gb lık boş alan oluşturdum gene yetersiz dedi.allah aşkına arkadaşlar biri söylesin kaç gb yaa bu oyunun güncellemesi.daha ne kadr yer açmam gerek.2 tane araç 1 tanede harita için bu kadar büyük güncellememi olur .yardımcı olun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick721986 -- 11 Mart 2015; 13:12:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maverick721986 M kullanıcısına yanıt
    Ben de 12 gb ps3 kullanıyorum cihaza format attım ama yine güncellemeleri yükleyemedim.2.5 inclik bir harddisk almanız gerekiyor.

• Mustang__TR kullanıcısına yanıt
    Harici laptop hardiski mi almak lazım onun dışında yüklenmez mi bu güncellemeler
    Az önce baktım oyun baya bi güncelleme yayınlamış bunların boyutuyla ilgili bi fikriniz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Maverick721986

Arkadaşlar ps3 12 gb lık cihaz kullanıyorum.dün gran turismo 6 yı aldım.1.16 güncellemesini bi türlü yükleyemedim.sürekli boş alan yeterli değil diyor.bazı oyunları siliyorum gene boş alan istiyor yaklaşık 5.5 gb lık boş alan oluşturdum gene yetersiz dedi.allah aşkına arkadaşlar biri söylesin kaç gb yaa bu oyunun güncellemesi.daha ne kadr yer açmam gerek.2 tane araç 1 tanede harita için bu kadar büyük güncellememi olur .yardımcı olun lütfen

1.1 surumunu edindiginizi dusunursek, suanda 1.16 surumu oynanmakta.

15 guncelleme yaklasik 6 gb! Sadece 1 arac degil 15-20 arac, vision ki buradaki kafa araclarin kocaman p li videolari...+ sebastian vettel + aryton senna ralli+ birsuru ivir zivir ek ozellik...

Hdd almassan yapabilecegin olaya gelmeden once guncellemeleri tek tek kur! Bu cok onemli makineyi geceden acik birakip gitme! Yapamazsanda 2-3 guncelleme kur, tekrar devam et.

Ve yardimi dokunabilecek bir puf: oyun genel ayarlarda bir secenek var hdd icinden guncelleme kalintilarini sil gibi bisey, bunu kullanmani oneriyorum. Ancak dikkat et yada o tiki dikkatli oku mevcut guncellemeyi silme. Aksam bende bakacagim.

Bununla birlikte uygun laptop hdd side alman mantikli olabilir, cihaz kiriksa 150 lira ver 1 tb harici al...

• Maverick721986 M kullanıcısına yanıt
    Evet notebook harddiski olarak geçiyor.Dediğim gibi playstation'a tam format attım ben ama halen boş alan istiyordu haliyle güncellemeleri yükleyemedim.Çok önemli dosyaların yoksa sen de deneyebilirsin.

Kardeş tek tek kur demişssin güncellemeri.ben oyunu açar açamaz bana 1.16 güncellemesi yüklememi istedi.güncellemeleri nerden bulucam.nasıl teke tek yüklücem.ps Store'da varmııdr

• Mustang__TR kullanıcısına yanıt
    Saol kardeş

• quote:

Kardeş tek tek kur demişssin güncellemeri.ben oyunu açar açamaz bana 1.16 güncellemesi yüklememi istedi.güncellemeleri nerden bulucam.nasıl teke tek yüklücem.ps Store'da varmııdr

Indirme islemi basladiginda, alt-alta 2 kutu-yuzdesel ilerleme kutusu bulundugunu dusunursek, ustteki indirilen paketin yuzdesi alttaki ise genel paketlerin indirilme yuzdesidir. Alt kutuda x/x yazar soldaki x mevcut yukleme sagdaki ise toplam guncelleme sayisidir. Benim oyun 1.1 surumuydu alttaki kutuda 1/15 yaziyordu...

Ozaman senin oyun 1.15 surumu ki bu bence cok zor paso dvd vs basmazlar...

Psn de tek tek yok... fakat sen paketlerden bir kacinin bitmesini bekleyeceksin diger paket indirildigi esnada yuvarlakla iptal edip oncekileri kurduracaksin... zaten cihaz nete bagli oldugu muddetce sana oyunu oynatmayacak paketleri indirmeye yonlendirecek.

Kardeş problem burda zaten 15 tane güncellemenin olduğu oyunda beni niye son güncellemeye 1.16 ya yönlendiriyor.ilk güncellemeden başlaması gerekir bu mantıkla baktığımızda sırayla gider benim bildiğim

• quote:

Kardeş problem burda zaten 15 tane güncellemenin olduğu oyunda beni niye son güncellemeye 1.16 ya yönlendiriyor.ilk güncellemeden başlaması gerekir bu mantıkla baktığımızda sırayla gider benim bildiğim

Şuanki güncel versiyon 1.17 ayrıca ayarlarda HDMI kontrolü etkin değilse ps3 geceleyin gönül rahagtlığıyla açık bir alabilirsiniz

• Buldugu 1.16 son surumu yazabilir, afaki konusuyoruz. Geceden 2 kere acik biraktim sorun yaratti... tabi bu konuda goreceli. Peki 1.16 kac gb guncelleme tutuyor? Ss alip yuklersen bakabiliriz. En azindan surumunu gormus oluruz. Bazen yogunluk yuzunden bir takim hatalar da verebiliyor.Bu arada dvd uzerinde uretim tarihi vs. Varmi?

Hocam (ö1f1) direksiyon tavsiyesinde bulunacaktin? :)

• quote:

quote:

Şuanki güncel versiyon 1.17 ayrıca ayarlarda HDMI kontrolü etkin değilse ps3 geceleyin gönül rahagtlığıyla açık bir alabilirsiniz

Bende neden cikmiyor? Guncelleme b-spec le baslatilan yarislar kaydedilip cikildiginda kalinan yerden devam etmiyordu.... bunun icin guncelleme zaten menude altyazi olarak geciyor.

• quote:

quote:

quote:

Bende neden cikmiyor? Guncelleme b-spec le baslatilan yarislar kaydedilip cikildiginda kalinan yerden devam etmiyordu.... bunun icin guncelleme zaten menude altyazi olarak geciyor.

Garip bir durum ama oyunu kayıt işlemi bitmeden kapatamazsın

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.