Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17201721172217231724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün kulaklığın şarjı bitti, bir de bağlantı düştü iyi geceler dileyemedim. ufaklık ta beni rahat bırakmayınca tekrar dönemedim. Haftaya cuma görüşürüz. Birol e-mailini bekliyorum kardeşim aydınlat şu fakiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Arkadaşlar Gran Turismo 5 Academy Edition Türkçe PS3'deki DLC ler Sony Gran Turismo 5 Collectors Edition'da var mıdır?
    Hangi editionu almamı önerirsiniz, sonrada dlc ler için artı bir ücret ödemek istemiyorum??

Collectors edition da dlc yok, academy edition almalısın ama onda Türkçe desteği olmayabilir

Teşekkürler, türkçe desteği var en yakın zamanda ben de edineceğim ==>

• quote:

Orijinalden alıntı: alfaman35

Arkadaşlar dün kulaklığın şarjı bitti, bir de bağlantı düştü iyi geceler dileyemedim. ufaklık ta beni rahat bırakmayınca tekrar dönemedim. Haftaya cuma görüşürüz. Birol e-mailini bekliyorum kardeşim aydınlat şu fakiri

anladık adaş zaten çok rahat bırakmadı senin kızlar seni
    tahmin ettik haftaya cuma görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

güzel bir cuma gecesiydi . tekrar buluşmak üzere.

evet abi yarışlar çok zevkliydi. Bu arada akşam konuştuğumuz gibi ugün gidip 1 tb'lık hdd aldım. 1 tb'lık doğal olarak 931 gb görünüyor. Ama sadece versiyon 4,40 yüklü halde kalan boş alan 828 gb. 103 gb çok geniş bir alan nasıl oldu bu acaba Harici hdd'ye yedek alacaktım ama 270 gb için yaklaşık 25 saat 19 dk yazdı. 1 saat kadar bekledim, 23 saat 47 dk'ye düştü. Bende bu iş olmaz dedim ve iptal ettim. Artık oyunları tekrar yavaş yavaş download ederim. Zaten diğer gerekli yedeklerimi (oyun saveleri vs...) aldım.
  • HDD'nin %10 civarını sistem için ayırıyormuş, bunu da öğrenmiş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

HDD'nin %10 civarını sistem için ayırıyormuş, bunu da öğrenmiş olduk

evet doğru. bir hdd ilk alındığında 1024 gb dan daha az görür. pc de harici olarak kullanırsanda böyle kalır ama ps3 e takınca birazda ps3 kırpar.

270 gb back up bayağı da çokmuş. yapacaksan 2 gün ps3 ü unutacan demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

o eski ferrarinin roma pistindeki son lisans yarışında kafayı yemiştim resmen
    belki bin kere denedim sonunda bronz almıştım lakin jostikle denemiştim
    daha sonra direksiyona alışınca g27 yle bir girdim altına çevirdim olayı

Hocam sonunda IB-3'ü de altın almayı başardım. 59 altın oldu.

Son bir tane roma pisti kaldı, bizde g27 de yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin_Karakurt

quote:

Engin lisanslar direksiyon yada kolla olacak diye birşey yok zaten her ikisinlede geçilebiliniyor sonuçta oyunu komple kolla bitirende var..:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

quote:

Orijinalden alıntı: Engin_Karakurt

quote:

Engin lisanslar direksiyon yada kolla olacak diye birşey yok zaten her ikisinlede geçilebiliniyor sonuçta oyunu komple kolla bitirende var..:))

Hocam zaten kol var, hepsini kolla geçtikte.

2-3 tane lisans yarışı aşırı zorluyor insanı, tekrar tekrar oynayıp geçicez artık.

Hırs yaptım, 60 altın yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin_Karakurt -- 1 Nisan 2013; 13:35:52 >

• Lisansların çok büyük kısmını bende kol ile altın yaptım. Bir tek bi tane slalom kaldı gümüş olarak. Müsait bir zamanda şunu da altın yapmaya çalışacağım. Aslında tropy için kasmak istedim ama redbull etkinliğini altın yapamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet redbull da çok zor ama o aracı devamlı bir kaç gün kullanınca geçılınebilir orasıda bence çünkü normal oyunda kullandığımız araçlardan çok farklı sürüşü o yüzden
  • quote:

evet redbull da çok zor ama o aracı devamlı bir kaç gün kullanınca geçılınebilir orasıda bence çünkü normal oyunda kullandığımız araçlardan çok farklı sürüşü o yüzden

Monza'da 2:04:000 altın, 2:05:500 gümüş. Geçen hafta yaklaşık 1,5-2 saat kadar oynadım ve bir kaç kez 2:06:400 civarı yaptım. Ama bir türlü aşağı çekemedim.

• ben fazla zorlamadım zaten 13 altın 15 gümüş 32 tane falanda bronzla yaptım
    bütün lisansları bende kolla yapmıştım bir tek
    romayı direksiyonla yapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

evet redbull da çok zor ama o aracı devamlı bir kaç gün kullanınca geçılınebilir orasıda bence çünkü normal oyunda kullandığımız araçlardan çok farklı sürüşü o yüzden

Monza'da 2:04:000 altın, 2:05:500 gümüş. Geçen hafta yaklaşık 1,5-2 saat kadar oynadım ve bir kaç kez 2:06:400 civarı yaptım. Ama bir türlü aşağı çekemedim.

monzada o 2 şikan çok önemli Fırat orayı iyi geçersen altın almak çok kolay diğer yerler zaten düz pistte ben suzukada çok zorlanmıştım ama başardım orayı:)
  • redbull yarışında en basiti monza hemen hemen monzada tüm şikanları kesebiliyorsun... almanyadaki piste virajlara sert dalarasanız oda kolay.. suzuka zaten tamamen teknik bir pist sadece son "s" viraji var orayıda iyi cizgi tutulursa düz geçebilirsiniz.. redbull yarışında 3 pistide iyi tanır virajlarda kesiceğiniz yerleri 2 tur boyunca yaparsanız.. ucu ucuna alınır altın ben yalnış hatırlamıyorsam 2.03.985 ile almıştım altını.. tüm lisanslar ds3 ile alınması mümkün GT5 de isteyince platunyum trophy alınıyor.. benim ilk trophy GT5 den geldi çok isteyerek Aldım..
  • Ben daha redbull' a başlamadım çünkü hala özel etkinliklerdeki büyük turda eiger pistini alfa 8c ile altın yapamadım. tam 1 saniye falan düşürmem lazım ve bir türlü yapamadım. gt5 te bu kadar uğraşıp altın yapamadığım başka yarış olmadı. nefret ettim o pistten

• quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

Ben daha redbull' a başlamadım çünkü hala özel etkinliklerdeki büyük turda eiger pistini alfa 8c ile altın yapamadım. tam 1 saniye falan düşürmem lazım ve bir türlü yapamadım. gt5 te bu kadar uğraşıp altın yapamadığım başka yarış olmadı. nefret ettim o pistten

"büyük turda eiger pistini alfa 8c " kalkışta çekiş kontrol 1 ile kalkıp patide kalmazsan kalkıştan sonra çekiş konrtolu "o" alırsan zaman kazanırsın böylelilkle 1 sn den aşağıya çekebilirsin... ve en önemlisi manuel vites ie oynaman bazı virajlarda düşük vitesde aracı zorlarsan yine zaman kazanırsın.. inan o büyük turda ben çok zaman kaybetmiştim baya zor gelmişti... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

quote:

Ben daha redbull' a başlamadım çünkü hala özel etkinliklerdeki büyük turda eiger pistini alfa 8c ile altın yapamadım. tam 1 saniye falan düşürmem lazım ve bir türlü yapamadım. gt5 te bu kadar uğraşıp altın yapamadığım başka yarış olmadı. nefret ettim o pistten

"büyük turda eiger pistini alfa 8c " kalkışta çekiş kontrol 1 ile kalkıp patide kalmazsan kalkıştan sonra çekiş konrtolu "o" alırsan zaman kazanırsın böylelilkle 1 sn den aşağıya çekebilirsin... ve en önemlisi manuel vites ie oynaman bazı virajlarda düşük vitesde aracı zorlarsan yine zaman kazanırsın.. inan o büyük turda ben çok zaman kaybetmiştim baya zor gelmişti... :)

Çekiş kontrolü 0-1-2 olmak üzere hepsini denedim. Ağırlıklı olarak kapalıda oynadım ama kalkışta patinaja kalıyorum hep. Dediğini deneyeceğim yani 1de kalkıp sonrasında kapatmayı

bir de dayanıklılık yarışlarinda 24 saatlikler dışında oyunu kaydetme var mı? yarışı bitirmeden yani

• bu arada hep düz vites oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

quote:

offf selçuk orası varya tam bir sıkıntıydı kafaya takmıştım yapıcam diye 8c eiger pistini, ama gecenin ilerleyen saatlerinde geçmiştim sabahta işe geç kalmıştım:)) gerçekten zor bir pist orası haa:)) birde lamborghini ile yaptığımız vardı ya:) gece yarışıyoruz orasıda tam bir sıkıntıydı onuda bir gün sonra yapmıştım bu gazla:))

• 
Sayfa: önceki 17201721172217231724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.