Şimdi Ara

Gran Turismo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar beyler , PS3 kullanalı baya oldu lakin driving oyunlarından sadece Midnight Club L.A oynuyorum. Gayette zevk aldığımı belirtmek isterim . Ancak oyunu bitirdim yeniden başlamak yerine farklı bi driving oyunu almayı düşünüyorum. Artık Need for Speed'den falan haz aldımı söyleyememde Gran Turismo hakkında fazla bilgim olmadığı için konu açmak istedim.. Çok yerde gördüm hatta 1-2 sefer arkadaşlarda oynamışlığım oldu ancak hiç satın almadım sanırım hatada yaptım. Neyse fazla uzatmadan söyliyim GT almayı düşünüyorumda son çıkan 5 diye biliyorum ben. Yenisi çıktımı ? Çıkmadıysa cevaplarınız ile 5'i almayı düşünüyorum. Teşekkürlerimide borç biliyorum

• Son çıkan 5 evet . Satayım sana ben oynamıyorum. :)
  • Evet hocam satın almayı isterim. Real Racing Simulator falan bu tarz şeyler doğrumu yani gerçekten zevklimi araba kullanmak sorularımı mazur gör dediğim gibi pek fazla araştırmadığım oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deebrown

Evet hocam satın almayı isterim. Real Racing Simulator falan bu tarz şeyler doğrumu yani gerçekten zevklimi araba kullanmak sorularımı mazur gör dediğim gibi pek fazla araştırmadığım oyun

Valla harbiden gerçek yarış simülatörü . O kadar gerçekçi ki zorluğundan oynayamıyorum. Adamlar bildiğin gerçek hayatı oyuna yansıtmışlar ve oyunda aşırı derecede ayrıntı var bu oyunu 1 sene de bitiren insanlar var tabi alacağın zevk te bambaşka online yarışlar falan gerçekten eğlenceli.
  • bende satabilirim kutulu kitapçıklı tertemiz tozsuz çiziksiz türkçe 3d daha ne olsun yahu
  • madem gt 5 alacaksın gt 5 xl edition al. hem bir sürü güncelleştirmden kurtulursun hem de bi çok araba eklentisini almış olursun.
  • Valla 1080p'de grafik kalitesi çok yüksek bi oyun, fakat çevre tasarımları NFS:The Run'dan sonra çok düşük geldi.. Eğlence istiyorsan GT5'e alışana kadar biraz sıkılabilirsin :) NFS:The Run'ı çok kötülüyolar mesela ama ben çok eğlenmiştim o oyunda.. Çölde kum fırtınaları, çığ düşen karlı dağlarda yarışmak falan gayet zevkliydi. GT5 belli bi süreden sonra zevk vermeye başlıyo sanırsam, beni pek sarmadı yani ben de satabilirim oyunu sana
  • Son cikan gt 5 dir.Gercekten en iyi araba yarisi simulasyonu diyebilirim o kadar gercekci ve o kadar detay var ki alinca gorursunuz hatta bir driving forceta g25e g27de deneyince zevkiniz katlanacaktir o zaman dahada zevk alirsiniz onlineida zevkli cok detay var ve uzun soluklu grafikleride ps3un gucunu verimli kullaniyor gercekten guzel ama cevre biraz kotu kalmis grafikler iyi ama cok cok abartildigi kadar degil bu kadar yapim asamasina degmedi bir ps3 kullancisi olarak forzanin 2 senede bir cikarak yakin grafigi olmasi uzucu.Onun disinda cok detayli ve araba severseniz basindan kalakmayacaksiniz ben pek merakli olmadigimdan acmiyorum artik ama araba severler haeln oynuyor goruyorum.Sonucta en iyi yaris simulasyonu tavsiye ederim heleki araba severseniz kacirmayin.Bunu vurguluyorum cunku sevmiyorsaniz oyundan sikilirsiniz bir kenarada atabilirsiniz.Sesler iyi bu arada ekleyeyim arabanin icindeki disindaki seslerin dengesi motorun uzakligi arabanin titremesine ragmen yoldaki cakillara kadar herseyi dusunulmus.Cok fazla araba var yeni updatele hepsinde kokpit oldu ama bazilari ana arabalardan kotu tasarlanmis bunlar gt4ten port edilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 29 Nisan 2012; 2:08:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.