Şimdi Ara

Gragas Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar gragas aldım runelarım tam barrel tutturma sorunu da çekmiyorum sizce gragas midde mi yoksa topta mı daha iyidir?
    İlk maçımda 4 0 8 bitirdim maçı buildim:
    Sorceser Roa Rabadon Rylai Zhonya Abbysal Scepter idi.
    Doğru mudur ? ayrıca nasıl oynamalıyım ipuçları olan varsa verebilir

• 4-0-8 oynamissin ne taktigi istoyosun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gragas mainim. Mid gitmelisin. Gragasin tek taktigi ultiyi guzel kullanmaktir. Mesala ultiyle adami yanina attin , e vurup ardindan q kullanarak cok rahat adami kesebilirsin. Ultiyi iyi kullandiginda pro olursun,kotu kullandiginda omg noob report gragas derler boyle de kotu ozelligi vardir

Editasyon: 2 dorans cikip rabadon rushla. Roa cikarsan ilk damage veremezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockpierce -- 5 Temmuz 2012; 20:25:30 >
  • topda çok iyide mid tam best oluyo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Gragas mainim. Mid gitmelisin. Gragasin tek taktigi ultiyi guzel kullanmaktir. Mesala ultiyle adami yanina attin , e vurup ardindan q kullanarak cok rahat adami kesebilirsin. Ultiyi iyi kullandiginda pro olursun,kotu kullandiginda omg noob report gragas derler boyle de kotu ozelligi vardir

Öyle değil işte.q as reduction sağlıyor ad carrye tutturmak gerek.W gelen damageleri düşürüyor tf başlamadan önce kullanın.

• ultiyi yanlış kullandıgın zaman çok küfür yersin tıpkı janna nın ultisi gibi
  • Yuksek elo oyunlarda goremezsin. Skillshotlarini dodgelamak cok kolay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Teemo'nun Mantarı Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. maçım da 11 6 16 bitirdim teşekkürler taktikler için ama gördüm ki 50 dk dan sonraki maçlarda biraz daha etkisiz 1 v lerde güçsüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Gragas mainim. Mid gitmelisin. Gragasin tek taktigi ultiyi guzel kullanmaktir. Mesala ultiyle adami yanina attin , e vurup ardindan q kullanarak cok rahat adami kesebilirsin. Ultiyi iyi kullandiginda pro olursun,kotu kullandiginda omg noob report gragas derler boyle de kotu ozelligi vardir

Öyle değil işte.q as reduction sağlıyor ad carrye tutturmak gerek.W gelen damageleri düşürüyor tf başlamadan önce kullanın.

e karşısındaki ad carry değilse Q atmasın mı? ap carry ise sadece ulti+e mi atsın? yani birde adama "öyle değil işte" diyorsun..

• Gragas'tan nefret ediyorum bir zamanlar karşıma geldiğinde çok ezildiğimden olabilir o kadar kinlendim ki karşıda Gragas olunca tfyi bırakıp direk ona giriyorum o derece yani.

(ezildiğim derken ultisiyle kendi takımının arasına atıp 0.64 sn'de 19248120974102974 damage yediğimden.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreonCe -- 5 Temmuz 2012; 23:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreonCe

Gragas'tan nefret ediyorum bir zamanlar karşıma geldiğinde çok ezildiğimden olabilir o kadar kinlendim ki karşıda Gragas olunca tfyi bırakıp direk ona giriyorum o derece yani.

(ezildiğim derken ultisiyle kendi takımının arasına atıp 0.64 sn'de 19248120974102974 damage yediğimden.)

aynen hocam boşuna ip verdim o kadar bu aptal heroya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobuleti knezligi

quote:

Orijinalden alıntı: CreonCe

Gragas'tan nefret ediyorum bir zamanlar karşıma geldiğinde çok ezildiğimden olabilir o kadar kinlendim ki karşıda Gragas olunca tfyi bırakıp direk ona giriyorum o derece yani.

aynen hocam boşuna ip verdim o kadar bu aptal heroya

Gragas oyundaki en iyi mid champlerinden biridir ki daha Fizz Kass ve Talondan başka counterlayan görmedim. Tüm skilleri AoE olan bir heroyu nasıl kullanamıyorsunuz bilmiyorum açıkçası. Q su nida mızrağı gibi vuruyo. Ultisini hani kimseyi çekmeden bile tf nin sadece ortasına at ve adamlar dağılıyor Sonrada tüm takım hepsini teek tek kesiyor. Şimdi bu heroya verdiğin ipler mi değersiz sen mi noobsun ?

• quote:

quote:

Qnq w basip tfye oyle girmesini biliyodur diye yazmadim. Ad carry e E atip q atmak daha mantikli. Kacirma ihtimalin kalmiyor q yu Eden gelen muthis bir slowumuz var zaten. Bana gore gragas LBnin tanky halidir. 1 kombosu ile kan kusturur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0
    Gragas oyundaki en iyi mid champlerinden biridir ki daha Fizz Kass ve Talondan başka counterlayan görmedim. Tüm skilleri AoE olan bir heroyu nasıl kullanamıyorsunuz bilmiyorum açıkçası. Q su nida mızrağı gibi vuruyo. Ultisini hani kimseyi çekmeden bile tf nin sadece ortasına at ve adamlar dağılıyor Sonrada tüm takım hepsini teek tek kesiyor. Şimdi bu heroya verdiğin ipler mi değersiz sen mi noobsun ?

ben noobum
  • quote:

quote:

quote:

Qnq w basip tfye oyle girmesini biliyodur diye yazmadim. Ad carry e E atip q atmak daha mantikli. Kacirma ihtimalin kalmiyor q yu Eden gelen muthis bir slowumuz var zaten. Bana gore gragas LBnin tanky halidir. 1 kombosu ile kan kusturur.

Teamfightta ad carrye e atmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.En azından q atıp carrye oyundan düşürerek avantaj sağlamış oluyorsun.Diğer alıntı yapan arkadaş teamfightta sen ad carrye 1v1 yapalım demiyorsundur inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: akaliii

2. maçım da 11 6 16 bitirdim teşekkürler taktikler için ama gördüm ki 50 dk dan sonraki maçlarda biraz daha etkisiz 1 v lerde güçsüz.

Asıl late gamede güçlü.İtemleri tamamlayınca en az 500 ap oluyor.Sırf ultisi ap'den tam aldığı için late gamede 1000 üstü damage vurabiliyor(MagicPen itemler aldığını varsayıyorum).Ultisi sadece teamfight çevirebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Yuksek elo oyunlarda goremezsin. Skillshotlarini dodgelamak cok kolay.

Tamam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.