Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Aralık 2023; 15:30:30 >

• Aion'u high graphic engine'de tüm ayarlar açık ve + nvidia grafik ayarları maksimum da 60 FPS verebilen çok az sistem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 4 Eylül 2013; 19:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

Aion'u high graphic engine'de tüm ayarlar açık ve + nvidia grafik ayarları maksimum da 60 FPS verebilen çok az sistem var.

aion ne la onda zaten kasmıyor 35-40 fps zaten akıcı niye 60 yazdın witcher 2 falan gibi oyun istiyorum
  • Metro Last Light dx11, 1080p ve ultra ayarlarda kasmadan oynuyosan hll sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JRockefeller J kullanıcısına yanıt
    Akıcılık 60 FPS ve yukarı için geçerlidir. 35-40 fps oynanabilir ama tam anlamıyla akıcı değil. Bir Siege girdiğinde 20 FPS'ye düşeceksin ve grafik ayarlarını kısman gerecek benim bahsettiğim buydu. yoksa skyrim oyna onunda grafikleri güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 4 Eylül 2013; 21:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

Akıcılık 60 FPS ve yukarı için geçerlidir. 35-40 fps oynanabilir ama tam anlamıyla akıcı değil. Bir Siege girdiğinde 20 FPS'ye düşeceksin ve grafik ayarlarını kısman gerecek benim bahsettiğim buydu. yoksa skyrim oyna onunda grafikleri güzeldir

ben 35-40 fps aldığım için yazmadım göz ztn belirli fps üzerini algılamaz ama aion zaten oynadım artık bf4 witcher 3 ü bekkliycez bu arada Rome 2 oynarız
  • Far Cry 3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    bitti
  • Call of Juarez Gunslinger
    Bioshock Infinite
    Remember Me
  • GTA 5 veya BF4 gelince denersin sistemini
  • Aslında ArcheAge dicem ama daha avrupaya gelmedi oyun Aion gibi cry engine 3 kullanıyor;http://goo.gl/47uN3b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 4 Eylül 2013; 23:09:05 >
  • Çok Önemli Birisi kullanıcısına yanıt
    kesinlikle GTA5 gelsin yeni sistemde alırız
  • crysis 3
    fc3

ac idare eder

sistemine pek güvenme 6950
  • Crysis 3.
  • Crysis3 dene bakalım
  • Metro Last Light 660ti ile bazı yerlerde 35-30 falan düşüyor:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

crysis 3
    fc3

ac idare eder

.
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    son ayarlarda 30-40 fps arası rahat oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRockefeller

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

crysis 3
    fc3

ac idare eder

.

yani

• Far Cry 3,Crysis 3,Battlefiled 3,Assasins Creed 3,The Witcher 2,Need for Speed Most Wanted 2012 da fena değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.