Şimdi Ara

Grafiker için 2 notebook arasında seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Grafik işleriyle uğraşan bir arkadaşım için notebook seçme işi bana düştü.2750 ytl gibi bir bütçe söz konusu.Bilgisayar 17 inch ekranlı olmalı,çoğunlukla profesyonel amaçlı uygulama ve müşteri sunumlarında kullanılacak olmasına rağmen "orta" derecede eğlence-oyun amaçlı da kullanılabilmeli.Ancak öncelikli amacı bu değil tabi ki...
    Belirlediğimiz 2 seçenek var.Seçimi yapmadan önce bir de foruma sorup karar verelim dedik.

1- PACKARD BELL EASYNOTE SB89-P-009 http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=116170
    2- ACER ASPIRE AS7720G-933G64MN http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=110647

Packard bell hafifliği,blu-ray desteği ile öne çıkarken Acer daha iyi ekran kartı çipseti ve sabit disk kapasitesi ile göz dolduruyor.

Görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

• arkadasım oncelık le grafık dıyosun oyuzden ekran kartı cok onemlı ıkı makıneyede baktım aralarında ole cok fazla nuans farkları yok ancak senın ıcın onemlı bı farkları var ekran kartı acer ın cok daha ıyı gt ıle gs arasında cogu kısı cok fark yok desede ben gs kullanıorum gt ıle arasında cok fark var gercekten hem oyunlar hem grafık cızım ..etkıler yanı bence acer derım ben 2 senedır acer kullanıorum ayrıca cok memnunum gercekten benım tercıhım acer dır..ama bı model daha var madem okadr butcen var acer yenı full hd makıne ler cıkardı gemstone modellerı ıstersen bak bı bıde onları dusun ıstersen ...
  • verdiğin linkteki 7720G resmi, 5920 nin resmidir. forumda 7720 için bilgi bulabilirsin.
    Ben ekim2007 de aldım, hem oyun performansı hem de asıl amacım olan 3d grafik programlarımda imzamdaki masaüstü sistemimden daha performanslı çalışıyor..
    Ayrıca verdiğin linkteki özellikler çok üstün, orta derece oyun performansı diyorsun ama, o makina uçak gibi bişey.,
    Ben aldığımda 2000 YTL civarıydı ve 2gb ram, 8400m gs, 160 gb hdd, 2 ghz özellikleri vardı...
    Belki bütçen elveriyordur ama daha düşük modeller bile her türlü ihtiyacı görür, kalan para ile ps3 alırsın:)
  • Ya karışmak gibi olmasın ama grafik grafiker isen MacBook/MacBook pro'ya yönelmek daha doğru olmaz mı?
  • İlgilenen herkese teşekkür.Arkadaşımın seçimi packard bell oldu.
    Bu arada macbook aday olamıyordu çünkü söz konusu olan 3d grafik uygulamalardı :)
  • selam arkadaşlar

Tüm acer serisine xp kurmak istiyorsanız yardımcı olabilirim aşağıdaki linkten hp serisine bakınız sizin pc nizin modeli varsa xp kurmakta yardımcı olalım.

acer Serisi marka ve modeller bakmak için tıklayınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.