Arkadaşlar, elimdeki geforce 660gtx ekran kartını satmak zorunda kaldım. Grafik tasarım uygulamalarında kullanmak üzere yeni bir ekran kartı almam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz?
Sistem şöyle : i7 3780k x Msi Gaming 7 x 8gb corsair 1.6v x 800w 80+ psu
gtx660 işinizi görüyor muydu?ikinci el gtx770 alabilirsiniz bir de ne kadarlık kart düşünüyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: mynisan
Arkadaşlar, elimdeki geforce 660gtx ekran kartını satmak zorunda kaldım. Grafik tasarım uygulamalarında kullanmak üzere yeni bir ekran kartı almam gerekiyor. Ne tavsiye edersiniz?
Sistem şöyle : i7 3780k x Msi Gaming 7 x 8gb corsair 1.6v x 800w 80+ psu
Grafik tasarım için Cuda Nvidia şart. Bütçeni belirtmemişsin ama hem yazılım hemde oyun için kullanabileceğin modeller GTX 760 yada GTX 770:
Ekran kartları yük altında çalışacağı için soğutma tarafının iyi olması gerekir. Twin Frozr, soğutma konusunda çok iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
gtx660 işinizi görüyor muydu?ikinci el gtx770 alabilirsiniz bir de ne kadarlık kart düşünüyorsunuz?
Çok memnun değildim, oyun performansını denemedim kartın, fotoğraf düzenlemeleri video render, grafik tasarım uygulamalarında cuda desteği filtre uygulama başarımı fena değildi, çok da iyi olduğunu söyleyemem. gtx 770'i bende düşündüm ikinci el olarak fakat güvenebilirlik konusunda kararsız kaldım, bu alternatifi de düşüneceğim. Teşekkürler.
İkisi arasındaki fark, vereceğin fiyat farkına rahatlıkla değer çünkü GTX 760 ve GTX 770 farklı sınıfların kartları. Aralarındaki performans farkı fazla. Eğer imkanın varsa daha düşük güç tüketen, daha az ısınan ve daha performanslı GTX 970'e düşünebilirsin:
İkisi arasındaki fark, vereceğin fiyat farkına rahatlıkla değer çünkü GTX 760 ve GTX 770 farklı sınıfların kartları. Aralarındaki performans farkı fazla. Eğer imkanın varsa daha düşük güç tüketen, daha az ısınan ve daha performanslı GTX 970'e düşünebilirsin:
2 tane 2. el gtx760 alıp sli yapmakta iyi bir seçenek.
Ahmet453
kullanıcısına yanıt
gittigidiyor üzerinde böyle enteresan bir fiyat var ne diyorsunuz. ürünler sıfır ithalatçı garantili ama sadece kutuları deforme olmuştur deniyor. fiyat bayi fiyatının da altında.