Şimdi Ara

Grafik Sorunu ve İshara serveri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar maksimum dizeyde 15-20 fps oynuyorum hatta orta düzeyde bile böyle ancak herşeyi min.e çketiğim zaman oyun oynanabilir oluyor .e böylede ben oynayamıyorum .anlamadım zaten güzel bir laptopum var ama oynayamıyorum oyunu çok enteresan.

laptop özellikleri:

i5-3210m 2.50 işlemci
    8gb ram
    nvidia gt635m ekran kartı makine bu arkadaşlar neden oynayamıyorm be ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Modeial

merhaba arkdaşlar maksimum dizeyde 15-20 fps oynuyorum hatta orta düzeyde bile böyle ancak herşeyi min.e çketiğim zaman oyun oynanabilir oluyor .e böylede ben oynayamıyorum .anlamadım zaten güzel bir laptopum var ama oynayamıyorum oyunu çok enteresan.

laptop özellikleri:

i5-3210m 2.50 işlemci
    8gb ram

En son ne zaman format attın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

quote:

merhaba arkdaşlar maksimum dizeyde 15-20 fps oynuyorum hatta orta düzeyde bile böyle ancak herşeyi min.e çketiğim zaman oyun oynanabilir oluyor .e böylede ben oynayamıyorum .anlamadım zaten güzel bir laptopum var ama oynayamıyorum oyunu çok enteresan.

laptop özellikleri:

i5-3210m 2.50 işlemci
    8gb ram

hocam yeni zaten laptop 3-5 aylık . mesela gta 4 de 35 fps altına düşmüyo :S anlamadım terada neden böyle yapıyo bi grafik settings varsa sizin kullandığınız yardımcı olun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

quote:

laptop özellikleri:

i5-3210m 2.50 işlemci
    8gb ram

hocam yeni zaten laptop 3-5 aylık . mesela gta 4 de 35 fps altına düşmüyo :S anlamadım terada neden böyle yapıyo bi grafik settings varsa sizin kullandığınız yardımcı olun

internete wifi ile bağlanıyorsan kablo ile bağlanmayı dene bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşla benim laptop hemen hemen benzer özellikte ve Nvidia Optimus ekran kartlarin bir genel sorunu..Lot denen bir dungeon var ilk boss ta bir fps düsüyor ki skil attigimi göremiyorum yanimdaki ark ekran karti 1 gb onda hic takilma yok ama masaüstü kullaniyor, benim ekran karti 3 gb.
    Bir ara yabanci sitlelerde buldugum birkaç ayar yaptim sanki düzeldi ama hic o takildigim dg de deneyemedim ertesi gün oyunu actimda yine ayni sorunla karşılaştım .
    Gönderdigim linki izlehttp://www.youtube.com/watch?v=JlmsdJkihBs]

Nvidia Inspector yükle videoyu izle az cok anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanci23 -- 4 Haziran 2013; 10:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanci23

Arkadaşla benim laptop hemen hemen benzer özellikte ve Nvidia Optimus ekran kartlarin bir genel sorunu..Lot denen bir dungeon var ilk boss ta bir fps düsüyor ki skil attigimi göremiyorum yanimdaki ark ekran karti 1 gb onda hic takilma yok ama masaüstü kullaniyor, benim ekran karti 3 gb.
    Bir ara yabanci sitlelerde buldugum birkaç ayar yaptim sanki düzeldi ama hic o takildigim dg de deneyemedim ertesi gün oyunu actimda yine ayni sorunla karşılaştım .
    Gönderdigim linki izlehttp://www.youtube.com/watch?v=JlmsdJkihBs]

Nvidia Inspector yükle videoyu izle az cok anlarsın.

ee bu nasıl bişey ya oynayamıcazmı şimdi canavar giib makinayla kıçıkırık oyunu :S

• oyun kıçıkırık ve optimizasyon yok denecek kadar az berbat durumda oynayabilmek için yaratık üstü bi pc gerekiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun çok güzel grafikleri çok iyi ona laf yok..Nvidia optmus ekran kartlari sorun cikariyor onuda gösterdiğim ayarla halledecen artik bir şekilde..Oyunda netten kaynaklı bir sorun yaşıyorsan takılmalar oluyorsada istediği kadar iyi pc olsun internet altyapımız malum avrupa ile karşılaştırmıyorum bile!

Bir sorun yaşarsan Zenobia serveriinde oyun içindeki karakter ismim Hanci elimden geldiğince yardımcı olurum.İyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.