Şimdi Ara

Grafik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. Size sorunu şu şekilde anlatayım oyuna giriyorum örneğin malp aldım diyelim e skilinde vurduğumda yerde mavi kareler gözüküyor veya bazen kuleleri yıktığımda kulenin etrafı mavi bir kare oluyor. herzaman olmadığı için denk gelirse fotoğraf

ekleyebilirim. kısacası grafik hatası bunun nedenini çözemedim. ekran kartı sorunlu olabilir diyebilirsiniz, ekran kartımın modeli asus gtx660 driverları ve dx de güncel. Aslına bakarsanız bütün yazılımları güncel tutmaya özen gösteren birisiyim.

Neyse bilen varsa Unigine valley benchmark testi yaptım en ufak bir sorun yok oynadığım diğer oyunlar olsun (Wow, Mab, eskiden knight... vb..) onlarda da bir sıkıntı yok ve grafikler en yüksekte.

Böyle bir sorunu benim dışımda yaşayan birisi var mı merak ettim açıkcası çözümü varsa da öğrenmek isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: feylord

İyi geceler arkadaşlar. Size sorunu şu şekilde anlatayım oyuna giriyorum örneğin malp aldım diyelim e skilinde vurduğumda yerde mavi kareler gözüküyor veya bazen kuleleri yıktığımda kulenin etrafı mavi bir kare oluyor. herzaman olmadığı için denk gelirse fotoğraf

ekleyebilirim. kısacası grafik hatası bunun nedenini çözemedim. ekran kartı sorunlu olabilir diyebilirsiniz, ekran kartımın modeli asus gtx660 driverları ve dx de güncel. Aslına bakarsanız bütün yazılımları güncel tutmaya özen gösteren birisiyim.

Neyse bilen varsa Unigine valley benchmark testi yaptım en ufak bir sorun yok oynadığım diğer oyunlar olsun (Wow, Mab, eskiden knight... vb..) onlarda da bir sıkıntı yok ve grafikler en yüksekte.

Böyle bir sorunu benim dışımda yaşayan birisi var mı merak ettim açıkcası çözümü varsa da öğrenmek isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

bendede oluyor arada arkadasımdada oluyormus crysis 3 felan en yüksek te oynuyorum ekran kartında sorun yok onemsiz bir hata bence

• oyun ile alakalı bir problem.sizden kaynaklanan problem değil.
  • Bende de arada oluyordu.Heca oynuyordum üstümde mavi kareler vardı.Bi keresinde de quinn oynuyordum,inhi alırken sanki inhiye pasifle vuruyormuşum gibi takılı kalıyordu.Damage aynı sadece vuruş animasyonu pasifin vuruş animasyonuydu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Fps Sorunu
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.