Şimdi Ara

GRAFIK PROJE ÖDEVİ AFİS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba arkadaslar organik urun satan firma afisi tasarlayacagim bana yardimci olursaiz cok sevinirim bi turlu yapamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karesman K kullanıcısına yanıt
    sen bir tasarlamaya başla, elindeki ön tasarımları buradan paylaş, neler yaptığını konuyla ilgili
    arkadaşlarımız bir görsünler, sonra da sana yönlendirmelerde bulunurlar.

Afiş için bütün malzemeleri bir araya getirmekle işe başla, sonra fontları seç, renk uyumları için
    daha önceden hazırlanmış yabancı kaynaklara bir göz at, kullanacağın programı da belirlersin.

Bu arada hangi okulda, hangi bölüm için bunları istiyorsun. Onu da bir ara belirtirsin...
  • Suan elimde fotolar felan yok bilisim bolumundeyim grafikten proje aldim fotoğraf bulamadim ben organik urun satan firma afisi tasarlicam ama dusunemiyorum yardimci olurmusunuz lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • organik bir tavuk ürünü satan bir işletme planlıyorsan, buna uygun materyal seçeceksin.
    En basitinden sana sade tasarıma sahip bir ketçap tasarımı gönderiyorum. Buradan yola çıkarsın.

Örneklere bakmak en iyi çözümdür, organic ürün firmalarının sitelerine bir göz at, sana çok şey verecektir.

GRAFIK PROJE ÖDEVİ  AFİS
  • bu yardımcı oldu biraz ama materyal demişssiniz orayı anlamadım efendim
  • Karesman K kullanıcısına yanıt
    örneğin, tavuk ürünlerine ait bir çalışma ise tavuğun kendisi, yumurtası,
    belki bir çiftlik fotoğrafı gibi şeyler anlaşılabilir.

Ya da zeytin ve bununla ilgili bir tasarım düşünülüyorsa, zeytin taneleri ve yapraklarına ait fotoğraflar,
    vektörel çizimler, geri planlar vs materyal olarak hazırlanabilir.

Ortada bir firma varsa veya hayali bir firma olacaksa, buna ait bir logo tasarlanabilir.
    Sonra afiş içeriği için bir slogan, metinler hazırlanabilir.

Bunları hepsi bir yana gelirse zaten istenileni elde edersin. Tabii bunu yapacak programlardan
    photoshop, illustrator veya coreldraw gibi yazılımları da kullanman gerekiyor.
  •  GRAFIK PROJE ÖDEVİ  AFİS

GRAFIK PROJE ÖDEVİ  AFİS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    matematik proje ödevi
    11 yıl önce açıldı
    Lise proje ödevi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.