Şimdi Ara

Grafik Hastalığı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben biraz grafik hastasıyım ama 3ds oyunlarımızda merak ediyorum.İnanılmaz bir satış rakamı var sizce almalımıyım?Birde oyunların isimlerini pek bilmediğim için zahmet olmassa isim veya resim koyarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Grafik hastalığın varsa şu an için sana hiç bir konsol gitmez. PC'ni güncelleyip full ayarlarda oynamaya bak.
  • O kadar maddi durumum yok.Ps3 grafikleri yetiyor lakin nintendo konsollarınada acaba da diyorum.Artık üst düzey grafikli oyunlar zevk vermemeye başladı.

• Grafik hastalığı varsa 3ds'te şuan en iyi grafikli oyun diyeceğimiz Resident Evil Revelations oyunu var.

Amaç grafik ise 3ds bulaşma çünkü maddi durum vs. diyorsun şuan en pahalı oyunlar 3ds çıkıyor.

Hele pal alırsan 3ds'i oyun fiyatlarını hiç sorma.

Hadi r4 türevi kart aldım ds oyunları anca kopya oynarsın ondada grafik bakımından birşey bekleme.
  • Biraz yanlış anlaşılma oldu ps3 var zaten de ne biliyim zevk alamıyorum artık AAA grafikli oyunlardan.Mario daha zevkli gözükmeye basladı Ac3 ten

• Hım amaç zevkse idare eder grafik ise neden olmasın 3ds pekala hoşuna gider.

Ama şunu bilmen gerekli oyunları gerçekten çok pahalı öyle düzinelerce oyun yerine 3-4 oyunla yetinirim dersen 3ds almanda bir sakınca yok.

Misal gelmiş geçmiş en iyi oyun kabul edilen The Legend of Zelda: Ocarina of Time oyununu 3d oynama şansın var 3ds alırsan.
  • Aslında ps3 oyunlarından ucuz da normali küçük mü olur xl biraz tuzlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

Aslında ps3 oyunlarından ucuz da normali küçük mü olur xl biraz tuzlu

dostum 3ds oyunları orjinal oynatıyor para sıkıntın varsa oyun alamam dersen direk ds al ondada mario var ama yok ben dört beş oyun alır oynarım dersen kap bir 3ds zevkin doruklarına çıkarsın :) yalnız madem ps3 var sana en büyük tavsiyem sadece nintendoya has oyunlara yüklen bence nintendo konsollarının en zevkli oyunları bana göre bu oyunlardır her türlü gideri olan bir konsol

boyut olarakda bende 3ds xl var sende bence xl al daha bi zevkli oluyo oynaması kocaman kocaman

• Hangi oyunları tavsiye edersiniz?

• Bir de ntscu xl nerden bulabilirim?

• quote:

Bir de ntscu xl nerden bulabilirim?

ebay dan alabilirsiniz. Ama gümrük vergiside biner. :D Yada nintendocu sitesine girin orda @hokki nickli abimiz satıyor.
  • quote:

Hangi oyunları tavsiye edersiniz?

mario,pokemon serileri zelda,Tales of the Abyss,Heroes of Ruin bunlar bence ds te oynadığım en mükemmel oyunların başında geleiyor..hele Heroes of Ruin varya bence efsane

mario kart bence boşuna alma beni hiç sarmadı çok ağır hareket eden araçlar ve bir süre sonra baygınlık veren oyun akışı eski mario kartların üstüne pek eğlenceli bişey katılmamış sanki

street fighter ucuz olduğu için alabilirsin aslında ama oda eskileri gibi aynı oynadıktan sonra bayıyor bir süre sonra..

ben adventure oyunların hastasıyım rayman origins mario dan daha zevkli ama onu ps3 te bedavaya oynayabilirsin :D

bunlarnı hepsi benim tavsiyelerim senin zevkinede uyar diye düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: TUHAN67

quote:

mario,pokemon serileri zelda,Tales of the Abyss,Heroes of Ruin bunlar bence ds te oynadığım en mükemmel oyunların başında geleiyor..hele Heroes of Ruin varya bence efsane

mario kart bence boşuna alma beni hiç sarmadı çok ağır hareket eden araçlar ve bir süre sonra baygınlık veren oyun akışı eski mario kartların üstüne pek eğlenceli bişey katılmamış sanki

street fighter ucuz olduğu için alabilirsin aslında ama oda eskileri gibi aynı oynadıktan sonra bayıyor bir süre sonra..

ben adventure oyunların hastasıyım rayman origins mario dan daha zevkli ama onu ps3 te bedavaya oynayabilirsin :D

1 sene önce mario kart 7 aldım ve hala bıkmadan oynuyorum. İlk orjinal oyunumdu. 20000VR puanı ile türkiye'deki tüm oyunculara kafa tutabilirim. 1 kişi hariç.

• Hokki abimiz ne kadara satıyor ntscu?
  • Hokki bende tavsiye ederim hem oyunları senin için ucuza getirtme imkanıda var.

Bildiğim kadarıyla dh forumlarında 550 tl'ye 3ds xl ntsc-u satılık konusu vardı.

Satılmamış ise al hemen derim.

Tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Hokki bende tavsiye ederim hem oyunları senin için ucuza getirtme imkanıda var.

Bildiğim kadarıyla dh forumlarında 550 tl'ye 3ds xl ntsc-u satılık konusu vardı.

Tıkla

NTSC makinalarda voltaj dönüştürücü gerekir mi?Bir de şarz cihazı çıkmıyormuş galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: TUHAN67

quote:

merhaba ps3 te raymani bedava nasıl oynayabiliriz ? ben anca demosunu indirebildim de.

• Ntsc üründe şarj cihazı yanında geliyor.

Sadece pal makinada şarj cihazı yok basitce eu dalga geçiyorlar.

Dönüştürücü olayında emin değilim lazımsa bile ucuz dışarıdan alabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Hokki bende tavsiye ederim hem oyunları senin için ucuza getirtme imkanıda var.

Tıkla

NTSC makinalarda voltaj dönüştürücü gerekir mi?Bir de şarz cihazı çıkmıyormuş galiba.

Voltaj düşürücü gerekiyor sanırım. Ben öyle kullanıyorum ama PAL cihazdaki şarj aletini direk takanda var. (Tabi sonuçları ne olur bilemem. Gümleme riskide var.)

Bi elektronikçiye gidip alırsın zor değil bulması. Konvertır olması lazım isminin.

• Al bi 3ds yanında mario kart rahat et

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.