Şimdi Ara

Gracia Epilogue Server (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rconaragorn

Baştada soyledigim gibi null cok eski bir server dolayısıyla elemanlar bizden önde gelirseniz bende baslıyıcam hosuma gitmedi diyen olursa fark etmez baska bir server daha cok begenilirse onda oynarız ben her sekil yanınızdayım yeterki birlik olsun fdhyi bir arada gormek gercekten hoş olcak ;) alternatif serverlarıda veriyim null hosunuza gitmezse: l2aos ve l2 riot bir bakın derim bunlarda iyi yeni ve kalıcı olcak server riot gibi gozukuo iyi oyunlar.

Aziz 1gün daha sabret, oynama bak neler olacak
    asasTR
  • herkes sghye gitti bende duramadim nullda sghde bni ztn sarmayan bi sv denemek icin oynamistim vesperler falan vardi onlar verdim cocuklara ciktim. epilogue bnim için bitmştir :) en iisimi paşalar gbi c6ya döner mos önünde sağlam clanlarla akarim :) kolay gele size
  • eyw, c4 ve c6 i severim :D. biras adam keselim c6 icin dusunurus :d.
  • allahin bir kulu olarak sizin su null u bende denemee geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

allahin bir kulu olarak sizin su null u bende denemee geldim

null de adam kaldi mi bilmiyom, l2sgh :d.
  • SGH'de ne var ya. Yeni açılan bir server bulup ona geçsek daha iyi olur. SGH'de dierlerini yetişmeye çalışmaktan pvp zevkine varamıycaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderAndBlood -- 15 Haziran 2010; 23:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderAndBlood

SGH'de ne var ya. Yeni açılan bir server bulup ona geçsek daha iyi olur. SGH'de dierlerini yetişmeye çalışmaktan pvp zevkine varamıycaz.

okadar kolay degil saglam server bulmak.
    bulun oynayalim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.