Şimdi Ara

Gracia Epilogue Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde şu an oynadiğim server l2thegame c6 keyfine yaklaştığım ender serverlardan acaip zevkli ve iyi bir server 500x olmasına rağmen pvp cok zevkli dönüyor. ayrica racon kardesim server event serveri falan mı yoksa dısarda pvpler mi oluyor ?
  • Dısarıda pvpler oluo fakat yeni 61 oldum ben daha pvpye cıkamadım :S serverdakilerle konustum 4gun olmus acılalı buna ragmen hicbir eksigi yok gercekten herseyi koymuslar artık baslıyalım ;) Ben uniye kacar geldigimde gorusuruz bu arada diger chaırn nicki: LordRcon
  • hadi o zmn dh l2 ahalisi olarak bi servera akalım yau ama serverin kötü yanlarından biri sub +80 max :S ayria bende stucksub sevmiyorum olay sanki orjinalikten cıkıyor. sırf o yüzden dragon networku brakmistim vaktinde ama söyle bi olay var güzel bir serverda pvpnin sağlam döndüğü cunku event kasmaca beni bezdiriyor. iyi bi oyun cevirebiliriz clanimizi kurar allymizi atariz güzel güzel kasarız :) ah şu interlude havasını bi yakalasa epilogue süper olacakta herkes tutturmuş bi festival adena event madalya gidiyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 11 Haziran 2010; 11:17:54 >
  • l2osa başlıcam bende Nickim ToChatter
    oyunda görüşürüz;)
  • O zmn l2aos ta bulusuruz =)
  • 71 oldum bile:D sürekli farm isteyen bi server bu:) ama yinede güzele benziyo^^
  • bende gelip bi bakiyim nickim buyuk ihtimal sophia olur
  • sgh yalan oynadim orda
  • arkadaşlar güzele benziyen bir server buldum epilogue yinehttp://www.l2insolence.com/new/ aria serverinda dark(dark elf,orc,kamael) light(human,elf,dwarf) birlikleri var townları ayrı faction war sistemi gibi birşey olacak galiba denemeye giriyorum
  • arkadaslar size dreams serverini oneririm su anda listelerin ya ilk sirasinda yada 2. sırasinda yer aliyo zaten server da donaterlar var yok deil ama dnate yapmadan onlarla ayni hale gelemeseniz de onlara yakin seviyeye gelebilirsiniz ki bazilari sizi de donater sanabilir :D ben o server da oynuyodum pc den kaynaklanan sebeplerden dolayi giremedigim 2-3 server arasinda dreams var malesef su aralar serverda online sayisi bayagi yuksek istediginiz her yerde pvp yapabilecegini kisiler mevcut ki ben oynadigim zaman Pİ de geceler giriste clanlar arasi pvp yaptigimiz oluyodu :D eglenceli gececegine emin olabilirsiniz en azindan oynadigim sure boyunca oyleydi ayrica pek degistigini sanmiyorum hatta artis olmustur mutlaka turk oyuncu sayisi bayagi var oynadigim sure icerisinde 2 turk clani vardi ve 1-2 tuk clani daha olusturacak kadar yabancı clanlarda oynayan turk arkadas edinmistim
  • yau dreams craft server bnimde hic craftla ugrasasim yok mid grade farm muazzam balance ve pvp olsun yeter diyorum interludemi bulsam kuracam tekrardan epilogue
  • beyler bende dun l2aosta lvli bitirdim server zevkli hicbir acıgı yok ama full set +25 icin 3-4 ay aralıksız farm gerekcek buda biraz fazla soyle bir onerim olcak: oynadıgım epilogue serverlarında 2 tanesinin systemi gercekten cok guzel l2riot ve l2null karar sizin bir girin bakın derim su daha hos diyin kararlasalım toplu kasmaya baslayalım. Ama biraz cabuk bakın 1 hafta sonum var zaten kasıyım hemen :D
  • bu arada site linkleri: l2riot:http://samus2.hopto.org/ ve l2null:http://www.l2null.com/
  • bende bi server buldum güzel gibi duruyor deniyim onuda sonra karar veririz serverlar hakkında biraz bahsedermisin bnim için balance cok önemli 1 chara balı kalmayalım l2 null bana biraz donate server gbi geliyor ama
  • Tabi bahsederim neden olmasın; l2null: 4 sene once interlude olarak acılmıs bir server ben oyuna girdigimde ilk baslayan playerlar setleri bitirmisti 2ayda yetistim onlara sonrada tum seti+20 yaptım onlarıda gectim ;) server system buff, gracia areas, items, spesificler, augment vs. bir eksigi yok full fixed bugg system son derece zevkli bana kalsa l2null derim ama korkum su farm yapmazsanız yetisemezseniz. l2riot: new server aynı sekilde systemde eksigi yok sadece npc bufferda 2 buff eksik o da new server oldugu icin diyelim eklerler yakında bu serverın tek eksigi player sayet toplu herkes vote verirse player sorunu kalmaz o da bir gercek. rateler: l2null: exp 150x sp150x adena 300x blessed enchant rate %100, l2riot:exp:50x sp:50x adena 500x blessed enchant rate: %100. 2 serverinda ortak noktası farm yaptımı gercekten adam gibi bir charım var diebiliosun nullde boss ringler npcde biraz tuzlu ama riotta ise kendin dusuruosun boss yuzuklerine ben yardım ederim. Serverlar hakkında soyleyebilceklerim bunlar karar sizin =)

• ozaman toplu bi karar alalım şöyle hangisinde eventler önemsizse onda başlayalım pvp olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 12 Haziran 2010; 12:00:17 >
  • eventleri her serverde on pilana aliyorlar hiyarlar, l2sgh de cok pvp oluyor farm zonelerde :d.
  • ben tırım tırım interlude aramaktayım çoluk çocuk l2j serveri açıyor epilogue event mevzusu ztn can sıkıcı daggerin hidesi shilenin imbalığı ztn sinirimi had saffaya taşıyor.interludeden sonra bitmiş l2 :S
  • l2 null o zmn gelin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.