Şimdi Ara

Gracia Epilogue Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar piyasadaki hemen hemen tüm epi serverlara girdim şöyle pvpsi güzel classların dengeli oldugu bir yer var mı bildiğiniz?

• l2 kung fu vardi hala on ve epi. yse gir dene çok saglam server veya dreams fln var bildigm
  • bak dreams'i kesinnikle oneririm ben de oradayım eğer geçmeyi düşünürsen orada da takılırım
  • Dubai vardı. 3k pvp yaptım baktım donateler arttı bırakmak zorunda kaldım. Çok güzel serverdıda bütün herkes donate yaptı bana göre gitti server.
  • öyle sw lerde donate saçma gelio bana yaw :D zaten 1kx rate kas kas bas nolcak. bok var herkes donate alio xD
  • arkadaslar dreams tamamda sevmediğim olay town l2 olmuş sürekli event townda herkes bekliyor yok medalla weapon medalla üstbaş adam gbi dışarda pvp yok. zaten saolsunlar bir shillen knight efsanesi var herkes shilen veya daggerci :S cok sıkıyor inanın bunlar yok diyorsanız geleyim birde subclass 85e kasılan bir server istiyorum
  • bu dreamsta ariadamı oynuyorsunuz lunada mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    6 ay önce açıldı
    Server ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Luna serverindeyiz.Eventleri çok güzel bana göre çok zevkli, Gracia Çalışmıyor ama eventler tatmin ediyor özellikle Treasure Hunt eventi :) Sen de gelirsen ben olduğum klandan ayrılacağım Türkleri toplayıp beraber bir klan kurarız ? Dreamste subclassimi hiç kasmadım ama sanırsam 85 e kadar kasılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 8 Haziran 2010; 21:19:30 >
  • geldim ama bi mana veremedim heryerde satıcı var adım atacak yer yok ölü gibi bir yer burası cok garip elven elder oldum ama iş yapar galiba ? Nickim Opella Pm atarsan ordan görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 8 Haziran 2010; 21:29:32 >
  • neden npc buffer yokmu swde?
  • evt ya şöle ii bi server söleyinde hep beraber oynayalım :D
  • valla bana da uyar epilogue bi server high rate, soyle bi tr party si ile dusman avina cikalim :D.
    ben bugunlerde indirecem epilogue yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmo_x -- 9 Haziran 2010; 16:39:39 >
  • +1 banada lazım high rate epilogue server.
  • low rate dn başlıyalım gizmo. sizde gelin gelirseniz biz bn, kuzenim okuldan arki snra burdan mirana ve deadlysecret blki sizde gelirseniz sağlam bi tr clan kurup akariz sw de :D
  • 2 charim var x9 dn de ama server kasiyor beni eski tadi yok, az online var, bi pvp yapalim high rate de sonra low rate ye bakaris :D.

l2mediada lag yoksa bi bakacam bugun :D.
  • kaç online varki boşuna indirmeyelim ama stacksub olayi zevkli gelio bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

kaç online varki boşuna indirmeyelim ama stacksub olayi zevkli gelio bana

l2 da en sevdigim sey stacksub dir.
  • Aynen stack-subb 10 numara helede paladin+th super oluo server bulursanız direk foruma yazın bende gelcem bulamazsın l2 riota gelin bir bakın server zevkli site:http://samus2.hopto.org/l2/
  • quote:

Orijinalden alıntı: rconaragorn

Aynen stack-subb 10 numara helede paladin+th super oluo server bulursanız direk foruma yazın bende gelcem bulamazsın l2 riota gelin bir bakın server zevkli site:http://samus2.hopto.org/l2/

kac online var?
  • evt serverda online player yok suan baktımda =( ama moralimi bozmadım ugrastım baya herkese uycak bir epilogue buldum ^^www.l2aos.com siteye girip bir bakın beyler hem server yeni 1 hafta ya olmus ya olmamıs hem player var ve serverın eksiigi yok, pet systemi full epilogue mapler npc bufffer 2h, gm shop (kasan itemleri bitirir farm serverı lvl almak 50x olmasına ragmen 20x gibi zor kısaca farm sevenlere duyurulur) bende daha yeni actım 21 lvl char 5dk oldu :D ama npcleri flan full kontrol ettim hersey var bir bakın gercekten begenceksiniz bu serverda baslıyalım derim. Zaten bu kdr pro player anlar serverın saglam oldugunu oyunda sizi bekliyor olcam nick: Aragorn gelen pm atar 5e kdr universitedeyim sonra hafta sonu full kasarız, iyi oyunlar. =)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.