Şimdi Ara

GPU-Z 0.4.6 çıktı: ATi Radeon HD 6000 serisi için ön tanımlama desteği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Techpowerup sitesinin kurucusu W1zzard tarafından geliştirilen GPU-Z uygulamasının 0.4.6 sürüm numaralı yeni versiyonu kullanıma sunuldu. Uzun süredir geliştirilmekte olan ve ücretsiz olarak dağıtılan uygulamanın yeni sürümünde, GeForce 259.47 sürücüsüyle ortaya çıkan GeForce 400 serisi yeni Nvidia kartlarına destek sunuluyor.  

ATi Radeon HD 6000 serisi için öncü diyebileceğimiz temel tanımlama desteğinin eklendiği GPU-Z 0.4.6'da, Nvidia'nın GeForce GT 330, GT218 tabanlı ION ve GeForce 310M ile birlikte AMD'nin en yeni profesyonel kartlarından biri olan  ATI FirePro V8750 için destek sunuluyor ve Nvidia kartlar için fan dönüş hızı takibine olanak tanınıyor.

GPU-Z 0.4.6 ile gelen yeniliklerin tamamını görmek ve uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

• msi giveaway varmış
  • Bugün öğlen sitesinden 0.4.5 sürümünü indirmiştim. Bu yenilikten haberdar olmamızı sağladığın için teşekkürler.
  • Bir an kendi kartımın bilgilerine bakıyorum zannettim. Aynı saat hızları ile kullanıyorum da...

Fan dönüş hızını göstermesi iyi olmuş.
  • evet küçük ama çok işlevsel bir program yapmışlar.. özelikle sensors bölümündeki bilgiler için kullanımı daha yaygın gibime geliyor..
  • 4.2 varmış bi farkını göremedim
  • orada ekran kartının kaç mb olduğunu hangi yazı gösteriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

orada ekran kartının kaç mb olduğunu hangi yazı gösteriyor

"Memory size" yazan kısım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.