Şimdi Ara

GPU SICAKLIK ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun oynarken gpu sıcaklığım 90-102 arası oluyor.oyun oynamadığım zamanlarda ise 65-75 arası oluyor.
    siz sormadan ben söyliyeyim termal macununu yeni değiştirdim fanı en ince ayrıntısına kadar temizledim.aldığım termal macun 2.5 tl civarında bir kalitede yani çok iyi değil :D
    daha önce de aynı termal macunla yaptım çok kez aynı şekilde temizledim hep rahatladı şu son temizlikten sonra aksine daha kötü olmaya başladı var mıdır acaba bir tavsiyesi olabilecek herhangi bir şey?
    teşekkürler.

• 90-102? Kartı yük altında bırakma(oyun oynama) sorunu çözdükten sonra işini görürsün. 90 dereceden itibaren kart zarar görmeye başlar. 105 dereceden sonra yanmaya başlar.. Dikkat et dostum. Neyden kaynaklandığını bilemiyorum, bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
  • soğutucu düzgün oturmamış olabilir kontrol edin
  • Hocam kart nedir ?
    Ayrıca bu kadar sıcaklık kartı ölüme goturmesede yinede hiç iyi değil. Fanları kontrol edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çip hasarlanmış sanırsam değiştiriyorlar şimdi yarın elime geçecek bakalım hallolmuş mu :D teşekkürler her şey için
  • Sonucu merakla bekliyoruz. Soğutucu tam oturmadığı zamanlarda karşılaşılır bu tür sorunlarla normalde. Hele yaz aylarında klimasız ortamlarda iyice ısınır ekran kartları. Ekran kartı modeli nedir bu arada?
  • amd hd 5650 var.sorun çözüldü arkadaşlar soğutucunun bakır kısmı işlevini kaybetmiş ve de mcp değişti.sabahtan beri cod ghost tur moh warfight dır hepsini aralıksız 10 saat oynadım 70 in üstüne çıkmadı. çok ısınan bir makine zaten casoer h36 çok ısınmadan dolayı mcp hasarlanmış değişmiş sorun çözüldü teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.