Şimdi Ara

GPU Performansı Etkileyen Faktörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar Yeni aldığım his 4850 fan 512 GPu yu Biostar TF 560 A2+ anakartıma taktım Sürücüleri yükleyip Furmark programını çalıştırdım. Veee hayal kırıklığı. Bir hafta önce yeni bilgisayar topladığımız arkadaşımda hd 4670 ekran kartı ile 46 fps veren program bende 18 fps verdi. SKora kadar dayanamadım. Hemen kapattım. Catalyst 9,2 sürücüleri 9,6 ya update edip tekrar furmark çalıştırdım. Yine hayal kırıklığı. Siyah ekran. Ekran elektriği kesti tekrar açıldı ve bir hata mesajını atiye göndermeye çalışıyor. ctrl+alt+delete furmarkı kapattım. Bios update yapayım dedim En yeni bios 18.02.2008 tarihli bios flash programı değişmiş Belki bios update yapabilirim önce denemiştim olmamıştı Mascom ile konuşmuştum bios update ti bios ekranından yap demişlerdi. Ama yanılmışım Biostar daha bir arpa boyu yol katedememiş. Yine gitti anakart DMI ile ilgili bir sorun şimdi evdeki bilgisayar olduğundan göremiyorum. Velhasıl bios sorununu bir disket sürücü bulup halledebileceğimi biliyorum. Ama Öncede Nvidia sürücüleri yüklüydü nast file recovery ile temizledim. Ama 4850 niye böyle yaptı. Bu konuda fikri olan tecrübeli arkadaşlarımdan öneriler bekliyorum. Şimdiden Ellerinize klavyenize sağlık. Teşekkürler

• Diğer bileşenlerin neler power cpu ram ?
  • İşlemci : x2 5600+ 2,8 Ghz Stock
    psu : cooler master 460 w
    Ram : Hı-Level 2 GB 1066 (800) Daha bunun o.c cine gelemedim
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm

Sorunun çözümünü burda ararsan senin için daha iyi olacaktır
  • Orayada bakıyorum ama bu sorunla karşılaşmış değilim...
  • hayır dostum öyle demek istemedim yanıi sorununu bu bölümde açmalısın demek istedim
  • peki orayada açalım sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani..
    Orası teknik yardım bölümü olduğu için bu tür sorunların çözümleri daha kolay bulunur
  • islemciden olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

islemciden olabilir

Nasıl yani çift çekirdek 2,8 ghz daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehce

quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

islemciden olabilir

Nasıl yani çift çekirdek 2,8 ghz daha ne olsun

oyle ama ıyı bır sevıye deıl 2.8 ve amd x2 .. ıdaret ancak neyse ama genel olarak sorun ya anakartının drıverını tekrar kurman gerekıyor yada psu yetmıyor..

kesin olarak önce bir format at

sora sp1 + sp2 kur ve anakartın en gücel driverini mobo cipset inf sini yukle akabınde ekran kartını kur ve bırdaha dene bakalım

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/driver.php?S_ID=287

bunların herbırının ısletım sıstemıne uygun olanını kurucaksın
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 19 Temmuz 2009; 12:56:30 >

• Bazı sitelerde "4800 series gpu destekleyen bios a update ettim" gibi ifadeler var bios gpu yu sınırlarmı?
  • Teknik Yardım Bölümü yardım bekleyenlerle dolu yardım edecek kimse kalmamış..
  • Teşekkürler arkadaşlar sorunu çözdüm. Eski kartım nvidia idi herhalde onun sürücüleri ile çakışma olduğu için böyle olmuş. Format sonrası performans düzeldi. Furmark 1280*1024 te max 148 fps verdi ortalama 95 fps skor 5589
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.