arkadaşlar gpu kullanımı neden stabil değil bu oyunlarda acaba kartta mı bi sıkıntı var xfx hd6850 256 bit dual fan modeli var elimde ocli sistem imzda mevcut ocyi çekince de sıkıntı aynı :/ gpu kullanımı %99dayken 0 kasma müthiş bi akıcılık var oyunda nfs most wanted 2012 crysis 3 far cry 3 bunlarda gpu kullanımı %90nın altına iniyor arada olmadık yerde fps bi bakıyorum 50den 20lere çekmiş kendini -.- sıcaklıktan mı olabilir kasanın alttaki fan üstüne üflüyor kartın yükte 75 derece kart boşta 42
crysis 3 low veya mediumda mı fps düşüşü oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: youngeagle_3
crysis 3 low veya mediumda mı fps düşüşü oluyor
high :/ genelde fps 35 70 arası geziyor ama bölümün bazı yerlerinde bi bakıyorum 25e düşmüş gpu kullanımı 70lerde
Bence 6850 ile o skorları alman gayet güzel. Ortada bir sorun yok. Crysis 3 yüksek ekran kartlarında bile iyi fps vermiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: youngeagle_3
Bence 6850 ile o skorları alman gayet güzel. Ortada bir sorun yok. Crysis 3 yüksek ekran kartlarında bile iyi fps vermiyor.
peki kartta bi sıkıntı olma ihtimali var mı?Yani gpu kullanımı düşmesi bi yerde okumuştum kart arızası falan yazıyordu garantiyle ilgili falan diyorlardı da