Şimdi Ara

Gpu % kullanımı düşmesi LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen hafta monsterdan laptop aldım sorunları vardı.1 hafta teknik serviste kaldı sonrasında yeni ürünle değişim yaptılar fakat bir sorunum varki hala geçmedi.Başlıktan anlıyacağınız gibi oyun oynarken gpu cpu vb kullanımlarına bakıyorum. Çünkü fps düşmesi hissediyorum.Gpu kullanımı %99da stabil değil. Sürekli çıkıp iniyor %99- %45 ve farkediyorum ki gpu % düşmesi sonucu fps kaybı oluyor. Sistemim Gtx 1060 ,i7 8750h, 8gb ram , SSD+HDD. Driverları sildim baştan kurdum. Virüs taraması yaptım. Oyun ayarları optimum. Driverlar güncel. Isınma problemi yok 60-71 max. Geçen hafta her günüm monsterın teknik servisinde geçti.Lütfen yardım edin.

• Kulübe hoşgeldin hocam. i7 7700hq ve Gtx 1060'lı msi var bende de aynı sorunla 1 senedir uğraşıyorum. Eskiden çok fazla oyunda sorun vardı. Şuan sadece ets2 ve csgo da bu sorunla karşı karşıyayım. Genelde bu sorunu olanların 8 gb rami var. Bende de öyle sizde de. En yakın sürede ram aşmayı düşünüyorum. Bence onun etkisi olur. Onun dışında yabancı forumlarda sorunun windows 10'un son sürümlerinden kaynaklandığı söylenmekte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexsite kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler cevabın için. Günlerdir bunu türk yabancı forumlarda arıyorum. Dediğin gibi birkaç yerde bu ram fikrini gördüm. Ama tek tük belirsiz olduğu için emin olamadım. Senden ricam ram takviye yaptıktan sonra bana gelişmeleri söyler misin?
  • ket0n K kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam. Ama biraz daha araştırcam yükseltmeden önce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.